reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kama - dobrze, że wszystko wygląda dobrze .... najważniejsze, że krwawienia sie skończyły. Postaraj się nie denerwować do usg ... choć to trudne ... i daj znać co i jak.
A my jak zwykle myślimy pozytywnie :-)

Witam,

dziewczyny serdecznie dziękuję za tyle życzeń.
Kajdusia - możemy sobie rękę podac, jesteśmy w tym samym wieku :)

Pzdr.
Basia

witam pisalam niedawno o mojej kolezance co miala pusty pecherzyk bez zarodka i no wlasnie ........w srode poronila ale to bylo do przewidzenia tylko ze jej tego nikt nie powiedzial i byla w szoku -trudno nastepnym razem moze sie uda..:tak::-(

a ja sie dzis tak wkurzylam na mojego J ze o malo nie dostał w leb i z tego wszystkiego tak mnie boli podbrzusze i glowa ze oszaleje ide zaraz sie polozyc i zapomniec!!!!!!!!!:szok::no:

moja przyjaciółka też to przeżyła tylko u niej wywoływali poronienie w szpitalu ...;(
tak czy inaczej przykro ...

nie wolno nam się tak denerwować! jak trzeba to dać w łeb niegrzecznemu i zapomnieć ...

właśnie skończyłam sprzątać i naszła mnie wszechogromna ochota na pizzę, tylko najlepiej taką zrobioną w domu ... problem w tym, że nie mam blatów a nie wiem też jak zrobić ciasto .... ;(. zaraz zajrzę na nasze forum z przepisami a jak nie będzie to autko i do sklepiku ...

i śpiąca jestem ...

reklama
zajrzalam na sekundke zobaczyc co u Kamy, ciesze sie ze juz lepsze wiesci :-D
Jesli cie to uspokoi to moze jednak idz na usg?
Trzymam kciuki zeby juz sie wszystko do konca wyjasnilo i nic nie stresowalo, bedzie dobrze!

Do góry