reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Juz wrocilam do domu:tak:
Wiec tak.Dzisiaj rozmawialam z pania doktor.Super babka i widac ze zna sie na rzeczy.Najwazniejsze co mi powidziala to mam sie nie martwic bo ona nie widzi zagrozenia ciazy.Zbadala mnie i macice mam zamknieta wiec jest ok.Krwawienia ustapily i nie widziala potrzeby aby robic usg:-(.Nawet jak by mi zrobila to nic by mi nie powiedziala bo nie ma kwalifikacji i nie potrafilaby mi wytlumaczyc.Bicia serduszka tez nie sprawdzila bo dziecko za male i za gruba sciana abym slyszala:-(Teraz pozostaje mi czekac do czwartku na usg.Nie wiem jednak czy wytrzymam i w poniedzialek nie pojade do polskiej kliniki:sorry:Co do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe

Dzieki dziewczyny ze myslicie o mnie i podtrzymujecie mnie na duchu:tak:Troche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do konca

Juz wrocilam do domu:tak:
Wiec tak.Dzisiaj rozmawialam z pania doktor.Super babka i widac ze zna sie na rzeczy.Najwazniejsze co mi powidziala to mam sie nie martwic bo ona nie widzi zagrozenia ciazy.Zbadala mnie i macice mam zamknieta wiec jest ok.Krwawienia ustapily i nie widziala potrzeby aby robic usg:-(.Nawet jak by mi zrobila to nic by mi nie powiedziala bo nie ma kwalifikacji i nie potrafilaby mi wytlumaczyc.Bicia serduszka tez nie sprawdzila bo dziecko za male i za gruba sciana abym slyszala:-(Teraz pozostaje mi czekac do czwartku na usg.Nie wiem jednak czy wytrzymam i w poniedzialek nie pojade do polskiej kliniki:sorry:Co do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe

Dzieki dziewczyny ze myslicie o mnie i podtrzymujecie mnie na duchu:tak:Troche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do konca

Ciesze się że trafiłaś na lepszego lekarza. Szkoda tylko że nie zrobiła ci usg, bo wtedy miałabyś pewność że z dzidzią ok. Ale napewno będzie dobrze:tak:Ważne że krwawienie ustąpiło;-)

reklama
Kama - odpoczywaj i pamiętaj będzie dobrze, inaczej byc nie może

teraz jadę do rodziców a później z mamą na zakupy zobaczyć może już za prezentami świątecznymi, przynajmniej dla dzieci:-)

milego i spokojnego popołudnia:tak:

Do góry