reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kpi23, Kasiulka_1980, lasposa- gratulacje udanych wizyt! czyżby nastąpiła przewaga chłopców na forum:-):-D
Gosia- czyli już nie jestem sama, super i gratuluje!prawda,ze fantastyczne uczucie?

My właśnie wróciliśmy od cioci i babci mojego męża, i babcia spojrzała na mnie i stwierdziła,że jej ta ciąża wygląda na dziewczynkę(oby się nie myliła:-)), powiem Wam tylko,że jak byłam w pierwszej ciąży to mi powiedziała,że będzie chłopak i się nie myliła, może tym razem tez się nie pomyli:-):-):-)

reklama
My właśnie wróciliśmy od cioci i babci mojego męża, i babcia spojrzała na mnie i stwierdziła,że jej ta ciąża wygląda na dziewczynkę(oby się nie myliła:-)), powiem Wam tylko,że jak byłam w pierwszej ciąży to mi powiedziała,że będzie chłopak i się nie myliła, może tym razem tez się nie pomyli:-):-):-)

zycze Ci tego z całego serca:tak::tak::tak::-D:-)oby była dziewczynka

A dziewczyny, bo zapomnialam...:zawstydzona/y:
Otóż niniejszym oświadczam, że mója dzidzia już kopie:-D:-D:-Dchociaż kopie to może za dużo powiedziane:-pale daje znać że tam jest:tak::-)juz zapomniałam jakie to cudowne uczucie:sorry:

Życzę Wam żebyście jak najszybciej poczuły ruchy swoich maluszków:tak:
to super bardzo się cieszę:tak:

paula24211- tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Kasiulka_1980 już się dowiedziała na 90% co będzie mieć, to może u Nas za tydzień też już będzie widać jaka płeć, u Nas to już będzie powyżej 13 tygodnia tzn u mnie równy, a u Ciebie powyżej:-):-):-D:-D

paula24211- tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Kasiulka_1980 już się dowiedziała na 90% co będzie mieć, to może u Nas za tydzień też już będzie widać jaka płeć, u Nas to już będzie powyżej 13 tygodnia tzn u mnie równy, a u Ciebie powyżej:-):-):-D:-D

no ja tez mam taką nadzieje:tak::tak::tak: zycze nam tego :tak::tak:

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

Kasiulka, Kpi, Lasposa też gratuluje pomyślnych wieści :-)

gosiagro, Kasiulka_1980, paula24211, hefi, Anik79, Magdalena26, asia15, lasposa, ewelinka307, anecznik, zdec, koriander, Gosia, paulka82 - kochane, bardzo serdecznie dziękuję za kciuki i pomyślność!!!

super gratuluję
ja tez jestem na zwolnieniu juz od 18.09.2009r wiec nie jestes sama;-)

fajnie tak w domku posiedzieć, dla mnie to nowość bo ja nigdy na zwolnienia nie chodziłam ,,,

Gratuluję wszystkim udanych wizyt u gina.
Ja też dzisiaj byłam, widziałam naszą kruszynkę jak machała sobie rączkami przy buzi :-) ma już 5,38 cm.
Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, że dzidzia wygląda na 6 dni starszą ;-)
Przezierność karkowa w porządku, nie ma zaleceń do dalszych badań więc się żadnych nie podejmę.
Płci niestety nie znam, ale na razie nic wielkiego między nóżkami nie było widach, wiec może będzie wymarzona córeczka :-)
Jutro rano lecimy z mężem do mojego ukochanego Londynu, więc przez parę dni mnie tutaj nie będzie...
Acha, ale macie już fajnie brzuszki, ja na razie płaska... tylko biust mi się zrobił piękny i jędrny hihhi

gratuluję super wieści, wiem jakie to cudowne zobaczyć te machające rączki ...
i życzę wypoczynku i dobrej zabawy w Londynie,

Słuchajcie, czy to już wszystkie wizyty mamy podsumowane? Mi się wydaje, że 4 nas dziś miało być ...

A z tej radości fasolkowej, w drodze powrotnej wstąpiliśmy do superowej cukierni i nakupiliśmy ciastek i słodkości ...:-):-p i razem z rodzicamije zjedliśmy ...
Od dwóch tygodni nic nie przytyłam to mi wolno!

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

gratulacje, dzisiaj tu same pozytywne wieści, oby tak dalej:-):-):-D:-D

reklama
Do góry