reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka:-D grzeczny Eryczek nawet probowal pozmywac, super zdjecia

zyraffko jak ten tort byl niedopracowany to nie wiem jakie cudo stworzylabys dopracowane, jest cudny
Koriander maly greenpeace ci rosnie, smazona rybke uwolnic:-D
Avena a co u was slychac?
mama Kubulki dzieci maja takie fazy, czasami "bardziej kochaja" przedszkolanke niz matke ale to mija, najwazniejsi dla dziecka zawsze sa i beda rodzice a mamy nikt nie zastapi, ty jestes jego numer 1

reklama
Lenka- z całego serca dziękujemy Ci wszyscy za cudowną, przyjemną , sympatyczną a przede wszystkim smaczną imprezkę. Gajka wyglądała jak księżniczka.
Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

jejku mam tak straszna ochotę na dyskotekę, wytańczyć się za wszystkie czasy...

uciekam do łózka...sama:((( mąż już wyjechał buuuuuuu aaaaaaaaa zapomniałam się pochwalić, ze w czwartek byliśmy na pierwszej randce, było wspaniale:)))
na pierwszej licząc od narodzin Łukaszka.

Ostatnia edycja:
klementinko powiedz mi proszę czy drugą ciążę przeżywa sie tak samo intensywnie pod względem emocjonalnym jak pierwszą????
:no: zwlaszcza z takim maluchem, moze gdyby Jas mial z 10 lat to znowu mialabym czas na przezywanie
czasami zapominam ze w ciazy jestem, cale szczescie poza niskim cisnieniem nie mam zadnych dolegliwosci
jejku mam tak straszna ochotę na dyskotekę, wytańczyć się za wszystkie czasy..
jak ostatnio wybylam na impreze (krotko przed ciaza z Jasiem) to wracalam do domu o 1 marzac tylko o lozku
nie wiem gdzie te czasy kiedy szalalo sie do 5 rano a czasami nawet dluzej
teraz pewnie wymiekne o 23

w zwiazku z tym ze udalo mi sie zgrac zdjecia :)) jeszcze wakacje

Załączniki

• foto 079.jpg
    foto 079.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
  • foto 052.jpg
    foto 052.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 42
  • foto 367.jpg
    foto 367.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 43
  • foto 067.jpg
    foto 067.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 43
  • foto 122.jpg
    foto 122.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 44
  • foto 004.jpg
    foto 004.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 52
  • foto 260.jpg
    foto 260.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 46
  • foto 290.jpg
    foto 290.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 42
Dziekuje za mile slowa :)

Koriander nas nie ma tak znowu duzo tylko u nas ksiadz do blogoslawienstwa wola zawsze wszytskie dzieci w kosciele podobnie przy chrzcinach wszytskie dzieciaki zbiegaj sie wokol chrzcielnicy i ogladaja

reklama
Druga
Mnie nie bylo wczoraj na forum bo w koncu mamy laaaaaaaaaato......w zwiazku z tym caly dzien na powietrzu i praktycznie nic nie spakowalam..... :-(...Ale co tam....
zyrraffka, milka - PIEKNE FOTECZKI.....

Załączniki

• DSCF8115.jpg
    DSCF8115.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF8112.jpg
    DSCF8112.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF8097.jpg
    DSCF8097.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF8103.jpg