reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ola fasola niby smieszne ale boze jak dobrze ze Cie prad nie pokopal !!

Mamakubulki znam ten bol Oli mi dawno temu wywinal taki numer ze plakal pod klatka tesciowej ze chce do niej co prawda do kuzynki ale jak zabolalo !!! poryczalam sie i zarzadzilam ze ma byc na czas mojego powrotu u mnie w domu , a jak mi bierze chlopakow na rece albo tuli to nie az sciska ale to ma tez troche inne podloze bo ona sie tak kiedys zachowywala jak matka w stosunku do swojej wnuczki i teraz ja wychowuje wina rodzicow ogromna ale moj strach ze tak sie moze zdazyc jeszcze wiekszy

Zyrafka super fotki widac wszystko udane

Klementinka co za wariat dobrze ze jestes spostrzegawcza

Kubusiowi moc buziakow wysylamy mam nadzieje ze dotra nawet bez neta :))

Eryk dzis jakis fajtlapa caly czas sie przewracal napil 2 sliwy zderzyl sie z szyba i przygryz jezyk dobrze ze dzien sie skonczyl bo kto wie co by bylo dalej

Ola fasola - ale agentka z Ciebie:-D hehehe, wyrwać kontakt to nic, ale tego nie zauważyć, hihihi:-D

Milusia
- co u łobuziaków??

Klementinka - niezły oszołom, ludzie są pozbawieni wyobraźni, dobrze że nic się nie stało

Lena - zapodaj jakieś fotki

mama kubulki - Iga tak do mojej mamy ciągnie, dosłownie jak ją tylko zobaczy to ryk i chce do niej na ręce i przytula się, taki mały rzep:) Ale pamiętaj że to Ty jesteś mamunią i to Ty jesteś najlepsza na świecie dla maluszka:tak:

zyrraffka - eeee no nie pogadasz, jaka laska z Ciebie, Łuki uroczy

kasiaj vel kasiula - wracaj tutaj spowrotem

Grrrrrrrrrrrrrrr znowu coś nie tak z igusiowym suwaczkiem, wpierw tydzień obchodziła roczek, a teraz ciągle ma roczek i tydzień, hehehe, musze to zmienić:eek:

Kubusiowi Cobrowemu najlepsze życzenia

Ostatnia edycja:
My w domku, przysmazeni rowno :-) Lila biegala na golasa po plazy jak maly dzikus jutro wezmiemy aparat i porobimy fotki bo taki mielismy ubaw, zwlaszcza jak dorwala rybke smazona i ja probowala "uwolnic" do morza :-D

zyraffka super ze juz jestes, jak na te zdjecia patrze to az milo sie robi, jeszcze sie tortem nam pochwal ja sie chyba odwaze nastepnym razem zabrac a lepienie w masie cukrowej skoro piszesz ze sie udalo i jestes zadowolona :tak: Ale Lukaszek skoncentrowany na chodzeniu :-)

Klementinka wyobrazam sobie co czulas, normalnie po ostatnich historiach na forum mam wrazenie ze nad naszymi dzieciaczkami czuwaja anioly, dobrze ze nic sie nie stalo, taki stres jeszcze z brzuszkiem :(

milusia za toba i tak wiekszosc stoi murem wiec nie ma co lezek na klawisze przelewac kochana :-)

kajdusia a wy czyje urodzinki swietujecie we wtorek, pewnie znowu cos zle przeczytalam? Gosiaczka??

gosiagro jak wam dzionek minal?

Agi udalo ci sie troszke spakowac?

Milka oj Lila tez ma takie dni ze chodzi i sie o powietrze potyka, mam nadzieje ze guzy niegrozne

Kasiek a jak tam brzuszki> Ja juz po;-)

Perfecta dzis mi Lila dorwala zmiotke i szufelke i musialam pomyslec o twoim Jasienku zmiotkaczu :-) Najwyzsza pora zeby dzieci przejely troche obowiazkow:-p

hehe zyraffka nie przez podwojne blokady to sie chyba zaden owoc nie przecisnie :-D

mamakubulki ja sobie wyobrazam ale mysle ze dla Kuby to po prostu cos zupelnie odmiennego, nie martw sie jest twoim synem i chyba taka fascynacja babcia nie zdominuje milosci do ciebie:tak:

nadika bardzo mi sie podoba co piszesz szkoda ze niektorym nawet po studiach trudno zrozumiec proste gesty :-(

Sto lat dla Kubusia!

Ostatnia edycja:
hehe zyraffka nie przez podwojne blokady to sie chyba zaden owoc nie przecisnie :-D

mamakubulki ja sobie wyobrazam ale mysle ze dla Kuby to po prostu cos zupelnie odmiennego, nie martw sie jest twoim synem i chyba taka fascynacja babcia nie zdominuje milosci do ciebie:tak:

hehe:))

Łukaszek też uwielbia mi pomagać w zamiataniu i myciu podłogi:) kilka dni temu próbowałam nagrać jak zamiata podłogę ale jak tylko włączyłam kamerę to zaczął atak na nią:)

tort na wątku urodzinkowym, trochę niedopracowany bo już nie miałam czasu ale i tak jestem zadowolona.

Ostatnia edycja:
zdjecia z roczku pierwsza reakacja Eryka na nasz prezent i Eryk w zmywarce zreszta ti jego ulubione urzadzenie w naszym domu

Załączniki

• foto 014.jpg
    foto 014.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 56
  • foto 059.jpg
    foto 059.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 58
  • foto 042.jpg
    foto 042.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 54
  • foto 054.jpg
    foto 054.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 57
  • foto 086.jpg
    foto 086.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 59
  • foto 066.jpg
    foto 066.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 63
  • foto 048.jpg
    foto 048.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 66
  • foto 008.jpg
    foto 008.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 64
  • foto 083.jpg
    foto 083.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Milka wow ale fajnie was widziec, widze ze liczne grono u was :) A Ercio jaki meski w tej czapeczce! Swietnych masz chlopakow, chwal sie czesciej nie kaz nam czekac na nastepne kolejny rok :-)

zyraffka a myslalam ze Lukasz modelowanie ma we krwi na zdjeciach zawsze pelen luzik :-)

reklama
hehe Eryk w zmywarce, juz wiadomo skąd guzy.

W garniturku wygladał bosko. Jakie slodkie zdjęcie Olafa i Eryczka:))) i Ty wyglądasz świetnie. Cakiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam hihi. U nas najlepszym urządzeniem jest pralka:) Łukasz prawie wchodzi do niej i uwielbia się przyglądać jak się pierze

Ostatnia edycja:
Do góry