reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
o matko! ja tu zadowolona, że u siory na komopa się dostałam a tu takie rzeczy.....oj smutno coś mi się zrobiło:( baby kochane moje wrzućcie na luz proszę! Ale ja właściwie chcę tylko złożyć życzenia sobotnim czyli Gaji i Filipkowi (oraz Hubertowi na 13mc) i dzisiejszym solenizantom czyli Jakubowi(oraz Martynce na 13mc)!! Kochane dzieciaczki wszystkiego co najpiękniejsze!!!
Roczniakom:
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

p.s.rozwiązuje umowę z operatorem i te debile pewnie specjalnie blokują mi dpstęp do neta jeszcze ten mc...wrrrrr trzymajta się w kupie!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
meldujemy sie po weselu,

moja teściowa zaczarowala mi dziecko, on chce byc tylko u niej na rekach, jak widzi ja to wyciaga do niej raczki i az placze!!!!!!!!!! i strasznie plakal jak go od niej zabralam, rety! jestem taka zazdrosna! jak ona to robi, ze Kubuś ją tak uwielbia, ona opiekuje sie nim tylko raz w tyg!!!!!!!!!! a on ją kocha bardziej niz mnie, mialam ochote jej powiedziec zeby sie od niego odczepila i chcialo mi sie plakac, myslicie ze jestem nienormalna?????????

Kubusiu Cobry sto lat dla Ciebie Skarbbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lena oświeć mnie Lenka pliz! co zaszło między Toba a Ewuś, bo ja jak zwykle przegapilam i nie w temacie jestem i powodzenia na imprezie
emalia dzielne dziewczyny! ciesze sie ze dalyscie rade!!!!!!!!!!!
eagle, pochwal sie fotkami ;)
avena ja też odkrylam sklepowe wózki, to prawdziwa frajda dla malucha!!!!!!!!!
klementinka wspolczuje przezyc!!!!! dobrze ze jestescie cali i zdrowie, a jak sie czujesz z brzuszkiem? fajnie być w cąży, ja tak tęsknię za brzuszkiem.....

Dobry wieczorek:)))

Jestem, ogarnę się ze zdjęciami bo musze zmniejszyć żeby mi całej karty z netem nie zeżarło i zaraz poczytam co się dzisiaj działo i wrzucę kilka fotosków.

Witajcie my juz po imprezce;)
Było superrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa1981 dziękuję za smski:)

z mamusią bb.jpgspacerek z mamusią bb.jpgImprezka u nas wczoraj udana:) Było bardzo mało czasu na zrobienie wszystkiego bo zaprosiliśmy gości na 14 a zrobienie masy cukrplac zabaw bb.jpgowej i ozdobienie tortu strasznie dużo czasu zajęło ale udało się z wszystkim.

Tu wstawiam fotki spacerkowe a z urodzinek na wątku o urodzinkach.plac zabaw2 bb.jpg

jestem po wycieczce ,nerwów co nie miara oczywiście na mojego szanownego K.
gosiagro byliśmy w Gdańsku mąż załatwił bilety na rejs galeonem na westerplatte więc się wybraliśmy z rodzinką chrzestnego Michała

jestem po wycieczce ,nerwów co nie miara oczywiście na mojego szanownego K.
gosiagro byliśmy w Gdańsku mąż załatwił bilety na rejs galeonem na westerplatte więc się wybraliśmy z rodzinką chrzestnego Michała
A ja myslałam że na truskawkobraniu:) I już miałam pytac czy przywiozłaś dla nas jakieś truskaweczki:)

reklama
hefi- gratuluje pierwszych kroczków Juleczce, musisz być bardzo dumna:)) Szogunek przeuroczy

ewuś witaj:-)buziaki dla Kubusia i Szymonka

nadika- dużo zdrówka dla Was, oj ten biedny Natanek, co chwilkę jakieś choróbsko:-:)-(

emalia- straszne:-:)-:)-(jak dzisiaj Ola się czuje??

lenko- co do życzeń to teraz jest weeken i wydaje mi się że mniej osób złożyło Gajusi życzonka bo zobacz jak niewiele się w weekend udziela

koriander- uważaj bo te przygody może bardzo owocne będą:)):-D

jejku właśnie czytam o nickach kasiaj-kasiulka. znowu nie jestem w temacie a po drugie moze nie powinnam komentować bo to nie moja sprawa ale jak czytam lena Twoją rozmowę z koriander to uwierzyć nie mogę, przykre takie docinki. naprawdę przykre.

avena- moj Łukasz nawet w dużym sklepowym był niezadowolony a teraz to nawet nie da się do niego wsadzić, chociaż zawsze miał coś do rączki dawane z zakupów do zabawy,

kasiaj- ja chyba sobie musze z tobą porozmawiać o odejściach Twoich:-):-)nie ładnie

olafasola- niezła agentka z ciebie, ja jestem z natury psujek ale numeru z gniazdkiem jeszcze nie robiłam hehehehe

klementinka- co za typ, dobrze że nic się nie stało! pogłaszcz brzuszek od cioci Asi:))

mamakubulki- też bym była zazdrosna

Do góry