reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hello!!!!! A ja od rana sprzątam, teraz Iga kima po obiadku a ja przed lapkiem chwilowo:-) i se poczytam kilka stron

Hefi -
nie no, jakie boskie loki ma Jula, no pięknie

Milusia
- Marian mnie rozwalił, hehehehe:-D

Agi - spoko spoko i Polcia zacznie niedługo biegać:tak:

mama kubulki - przykre to:-(

Perfecta - do 10:30 spanko!!!!!!!!!!!Jesuuuu okropnie zazdraszczam

Buziaki dla wszystkich roczniaków

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteśmy...masakra :( Nie życzę nikomu takich przeżyć... Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.

Najlepsze życzonka dla wszystkich jubilatów kochanych a w szczególności dla roczniaków , Mojej kochanej synowej Gajusi i wspaniałego Filusia :*

Wow hefi jaki superaśne loki!
mama kubulki smutne to ale ostatnio nie wiem jak u was ale u mnie srtasznie dużo takich przypadków szkoda tylko że lekarze nie wymyślili jeszcze jakiegoś cudownego środka który zniszczyłby to cholerstwo bez powrotnie
perfecta do której? rany nie pamiętam kiedy tak długo spałam a przydałoby się nie powiem
emalia {przytulam}a jak Olcia?trzyma się jakoś?

hej,
ostatnio brakuje mi czasu i zaglądam dosłownie na chwilkę. Mały się przeziębił leci mu z nosa że hoho, no i mamusia też niezbyt zdrowa tak mnie strasznie gardło boli że nie mogę wyrobić, do tego temperatura się pojawiła :/ mam tylko nadzieję że u Natanka na katarze się skończy bo przecież dopiero co wyzdrowiał :/
Dziś jeszcze impreza u teściów - imieniny i wogóle mi się tam nie chce iść, najwyżej będziemy tylko chwilę.

emalia wspólczuje, mam nadzieję że Oleńka jakoś się trzyma

hefi - ale masz cudonego loczka w domu.....Słłłłłłłooooooooooodziuuuuuchna!!!!!
emalia - biedactwa nasze.....Mam nadzieję że Olcia trzyma się jakoś, co?
perfecta - ty LEEENIUUUUUUCHUUUUU jeden!!!!!!!!
A ja nie zrobiłam nic.....wrrrrr...mimo że Pocia spała ponad 2 godziny....Uprzątnęłam tylko troche mieszkanko i wziełam prysznic i to wsiooooo...no nic mamy jeszcze jutro wieczór.....

Ola się trzyma jakoś. Nie jestem psychologiem, ale zachowuję się jak by się "wyłączyła" . Unika tematu. Do trumny nie chciała podejść (ale dobrze bo, po 10 dniach mi samej było ciężko na niego spojrzeć). Nawet do komunii nie chciała iść ,żeby nie przejść koło trumny, choć była już zamknięta. To naprawdę traumatyczne doświadczenie dla tak małego dziecka.

Majusi i mężowi najlepsze życzenia rocznicowe.

Witajcie wpadłam podziękować za życzenia, choć nie ukrywam, że liczyłam na więcej życzeń:(
Szkoda, że jedne dzieci są wychwalane a inne pomijane....ale czas pokazuje jaka każda z nas jest:)
Mam nadzięję, że ja tez nigdy nie pomijałam nikogo:)

reklama
Ja sie melduje, dziekuje wszystkim za zyczenia, kochane jestescie, my sobie pochodzilismy po starowce, zjedlismy pyszny obiadek we wloskiej knajpce, jutro na caly dzien jedziemy nad morze i przygod ciag dalszy ;-)

emaila duzo o was myslalam, ciesze sie ze napisalas kilka slow, mam nadzieje ze Ola bedzie sobie radzila ze strata, trudno cos sensownego napisac, trzymajcie sie kochane :-(

Lena chwal sie przebiegiem akcji! Jak wam minal dzien, jak Gaja? Prezenty? Ciasta?:-DPamietaj ze w weekend mniej dziewczyn zaglada wiec pewnie dlatego mniej zyczen..

hefi bardzo dawno temu widzialam Julcie i nie mialam pojecia ze taka pieknosc z niej jest! Musisz koniecznie regularnie wstawiac jej fotki!! :tak:
gosiu jestesmy jestesmy :-)

Perfecia spioszku kochany :-)

kasiajanicka czy ty to Kasiulka? Czy to Kasiulka od Hani?? Mam nadzieje ze sie nie obrazilas na nas? Tak jak pisala Perfecta nikt ci nie odpowiedzial zeby nie zepsuc niespodzianki, a ja nie pamietam zebys kiedykolwiek wykazala zainteresowanie stanem zdrowia lub zycia Ewus, wiec nie ma chyba co sie boczyc?:tak:Chcialam Filipkowi zlozyc zyczenia na FB ale widze ze mnie usunelas :-)

Do góry