Lenuszka
Mamusia Gajusi
Myśle, że nie ma się czym chwalić!!!Ja sie melduje, dziekuje wszystkim za zyczenia, kochane jestescie, my sobie pochodzilismy po starowce, zjedlismy pyszny obiadek we wloskiej knajpce, jutro na caly dzien jedziemy nad morze i przygod ciag dalszy ;-)
emaila duzo o was myslalam, ciesze sie ze napisalas kilka slow, mam nadzieje ze Ola bedzie sobie radzila ze strata, trudno cos sensownego napisac, trzymajcie sie kochane :-(
Lena chwal sie przebiegiem akcji! Jak wam minal dzien, jak Gaja? Prezenty? Ciasta?Pamietaj ze w weekend mniej dziewczyn zaglada wiec pewnie dlatego mniej zyczen..
hefi bardzo dawno temu widzialam Julcie i nie mialam pojecia ze taka pieknosc z niej jest! Musisz koniecznie regularnie wstawiac jej fotki!!
gosiu jestesmy jestesmy :-)
Perfecia spioszku kochany :-)
kasiajanicka czy ty to Kasiulka? Czy to Kasiulka od Hani?? Mam nadzieje ze sie nie obrazilas na nas? Tak jak pisala Perfecta nikt ci nie odpowiedzial zeby nie zepsuc niespodzianki, a ja nie pamietam zebys kiedykolwiek wykazala zainteresowanie stanem zdrowia lub zycia Ewus, wiec nie ma chyba co sie boczyc?Chcialam Filipkowi zlozyc zyczenia na FB ale widze ze mnie usunelas :-)
Myśle ze teraz hitowym tematem jest ewuś hehe