reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć laseczki !u nas nocka ok mały pospał do 8 co mu się bardzo rzadko zdarza :-)
mamo kubulki jak sama widzisz jesteśmy dość zgraną paczką ;-):-Dale spoko tyle godzin co spędziłyśmy "ze sobą"to się nie ma co dziwić choć bywa różnie czasami też czujemy sie pomijane ale tak już jest :-)
emalia {przytulam}trzymajcie się

reklama
Koriander wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, pewnie juz bylo sniadanie do lozka, milego dnia dla was i wielu takich rocznic
Emalia wytrwalosci, trzymajcie sie kochana
mama Kubulki wspolczje nawrotu, niestety moja przyjaciolka z lat szczeniecych jest tez bardzo chora, nie bede opisywac szczegolow bo to zbyt smutne

roczniaczki wszystkiego najlepszego!!!

Dla dzisiejszych roczniaków Gai i Filipka Najserdeczniejsze życzenia!!!! Duzo zdrówka i uśmiechu !
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

Dla Huberckia z okazji 13- rocznicy wszystkiego naj naj!

Dla Mai i jej Męża!!!!
[FONT=trebuchet ms,geneva]W rocznicę ślubu
Życzę Wam, aby
Płomień waszej miłości
Nigdy nie osłabł,
A Wasze Lilunia
Chowała się szczęśliwie,
W jego cieple i blasku.
[/FONT]

Ja melduję że żyję ale jak zwykle czasu brak :( Jak wy znajdujecie czas na forum i internet?? :) podziwiam... Nasza Julka zaczyna sama chodzić ale raczkowanie w dalszym ciągu uwielbia i gdzie ma dalej to zasuwa na raczkach :) albo bierze kogoś za rękę i trzeba ją prowadzić :)

Dla roczniaków z ostatnich dni i tych dzisiejszych wszystkiego naj naj od cioci hefi i Juleczki!! :*

Ewuś - witaj :D buziaki dla chłopaków.

emalia - przytulam i Ciebie i Ole musi być to dla was bardzo trudne :(

gosia - czy ja dobrze doczytałam... staracie się o kolejne maleństwo?? ;> Na kiedy planujecie przeprowadzkę sąsiadko :p ? :D

Zmykam obiad szykować bo mąż niedługo wróci z pracy...

Ja melduję że żyję ale jak zwykle czasu brak :( Jak wy znajdujecie czas na forum i internet?? :) podziwiam... Nasza Julka zaczyna sama chodzić ale raczkowanie w dalszym ciągu uwielbia i gdzie ma dalej to zasuwa na raczkach :) albo bierze kogoś za rękę i trzeba ją prowadzić :)

gosia - czy ja dobrze doczytałam... staracie się o kolejne maleństwo?? ;> Na kiedy planujecie przeprowadzkę sąsiadko :p ? :D

cześć Hefi:-):-) gratki dla Julci, Majusia na razie stoi sama i zastanawia co dalej robić:laugh2::laugh2: zrobi kroczek dwa i wraca do raczków:-D:-D pokazałabyś Julcię, ona ma takie słodkie loczki:tak::tak:
Jak deweloper się nie opóźni, na razie wszystko w terminie, to mieszkanie mamy odebrać w październiku:-) już nie mogę się doczekać <tupie><tupie> torchę zejdzie zanim urządzimy, ale mam nadzieję, że Boże Narodzenie spędzimy już w nowym gniazdku:tak::tak:
Co do twojego pytania to powiem tak, chce urodzić 2 dziecko przed 30stką;-);-)

buziaki dla was, jak u Ciebie w pracy?

W pracy oki :) Dalej na poł etatu co mi baaardzo odpowiada.
Trzymam kciuki za owocne staranka :D i za szybką przeprowadzkę :D

To mój szogunek mały ;)
DSCF5595.jpgDSCF5594.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!
Ja tylko na chwilkę bo szykuję powoli rzeczy do wyjazdu...jutro pracuję....poniedziałek wtorek środa też...a w czwartek o 8.00 lot wiec dziś mam tylko wolny dzień.....
emalia - kochana myslę o Was.....
hefi - gratki dla Julci.....Moja to chyba nigdy nie zacznie chodzić :-(.....

Gai i Filipkowi wszystkiego najlepszego
z okazji Pierwszych Urodzinek!!!!
Szczęscie i mnóstwo miłości
niech w waszych serduszkach zawsze gości!!!
A usmiech i radość nie znika z buzi
nawet gdy będziecie już baaaardzo duzi.....
Tego Wam szczerze z Polcią życzymy
i że się spełni bardzo wierzymy...

Hubercikowi z okazji ukończenia 13 miesięcy
radości i spełnienia wszelkich marzeń
Wszystkiego dobrego robaczku!

Majeczce i męzowi
kolejnych wielu współnych lat
w zdrowiu i ogromie miłości!!!!

Gajeczce, Poli, Filipkowi z okazji roczku i Hubciowi z okazji 13 miesiecy wszystkiego najlepszego, duzo uśmiechu kochane szkraby!!!!!!!

najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu dla Mjeczki i jej Drugiej Połówki
a my niedlugo bedziemy miec 3 rocznice ślubu, ale ten czas zapierdziela jak wariat ;)

siedze własnie z wałkami na głowie, paznokcie juz zrobilam, osttanio takie ładne mialam chyba jeszcze w ciaży, bo potem czasu nie było i tylko lakier bezbarwny uzywalam ;) ślub o 16 ;) KUbus zostaie z rodzicami ;)
za tydzień tez mamy wesele, ale niestety bede pracowala do 14 wiec nie bede miala czasu zrobic sie na bóstwo ;) eh no coz dobrze ze chociaz dzisiaj jest chwila wolnego ;)

Czy Wasze dzieci też ta Was bija po twarzy??????????? Kuba tłucze jak szalony

gosiagro czemu nie mozesz czytac? czy Ciebie to spotkało albo kogoś z bliskich? moze cos przegapilam, ale nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz ;)

lena slinka mi cieknie jak pomsyle ile spanialych rzeczy pewnie przygotowalas do zjedzenia mniam

hefi Szogunek jest super;) jaka burza loków ;) wow

reklama
Kompetnie nie mam czasu... Wstałam o 10 :30 bo Pan i władca pozwolił się wyspać a teraz jestem z wszytskim w tyłku...
Wpadłam tylko zajrzeć jak Emalia... Kochana myslę o Was cały czas Trzymajcie się jakoś! Oleńke od nas ucałuj mocno !
Idę dalej robić tartę i przygotowywać mięsko na grila

Gosiu
! - Złe mysli przepędzam SIO SIO A KYSZ!!!! A KYSZ A KYSZ!
Mamusiu Kubulki - Kochana trzymam kciuki za Twoją Przyjaciółkę! A Ty pisz , pisz pisz pisz z nami:) Ja od początku nie jestem ale czuję jakbym niektóre znała od lat! Czasem mam wrażenie że tylko bb cioteczki mnie tak na prawdę rozumieją. To wielki dla mnie zaszczyt obracac się w tak zacnym gronie:)
Ide se

Ostatnia edycja:
Do góry