reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
O matko!!! Ja to jestem okropna... zapomniałam o sms'ku... buhuuuu... przepraszam MILUSIA i witaj kochanie nasze!!! coś mi internet szwankuje więc nie doczytałam wszystkiego tylko to że się Ewunia odezwała!!! cieszę się bardzo!!! :) wczoraj wysłałam, mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę!!! plis!!! ;)

Emalia
- buziaczki dla Was kochana... trzymam kciuki i tulam mocno!!! ;)

Hej:)
Ja pojawiam się i znikam...
Ach gdzie te czasy gdy tyle było wolnego czasu, niestety już nie powrócą.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaków z ostatnich dni!!! Samych radosnych dni:)
Wszystkiego najlepszego dla Jasiów z okazji imienin!!!

Emalia przytulam Was mocno. Bądzcie dzielne!!!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla roczniaków, ktorzy obchodzili swoje swieto w ciagu ostatnich dni!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas kolejna tura urodzin Kubusia byla bardzo udana, dostal mnostwo prezentów, jeszcze nie chodzi, a tesciowa prawie codziennie sie dopytuje, czy zaczał sam chodzic, a wczesniej mowila ze bylby wspaniale, gdyby zaczał chodzic przed skonczeniem roczku, ale nie zaczał i tesciowa jest zawiedziona heheheh

moja przyjaciołka ma kolejny nawrót raka, nie moge przestac o tym myslec, ona jest najwspanialsza osoba jaka znam, czemu zycie jest takie niesprawiedliwe? 5 lat temu zachorowala pierwszy raz, był też nawrót choroby, a potem ciagłe życie w strachu ze "bomba wybuchnie znowu", siedze i beczę

super ze Ewus wrocila!!!!!!!! widze ze jestescie tutaj bardzo zżyte, zrozumialam, ze skoro nie jestem z Wami od poczatku to raczej mam niewielkie szanse sie az tak z Wami zaprzyjaznic, mimo, ze bym chciala, ale ciagle czuje sie jakbym była nowa,
to co zrobilyscie dla Ewus było wspaniale, wcale sie nie dziwie ze miala łezke w oku ;) ja bym pewnie też ryczala jak bóbr

emalia trzymam kciuki za Was dziewczyny,jestem bardzo ciekawa co sie stalo, ale rozumiem, ze nie chcesz o tym mowic na ogolnym

mykam spac kolorowych snow babeczki kochane ;)))))) a my jutro na wesele idziemy, a ja jak zwykle nie mam sie w co ubrac , eh

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- Gaja, Filipek i Pola mają o jeden roczek więcej!

Najlepszości dla was kochane dzieciaczki!!!
157hc8z.gif

Wszystkim wyprawiającym dziś imprezy życzę udanej zabawy!!!!

emalia- dużo sił dla Ciebie i Oleńki na dzisiaj!

mama-kubulki - ja nie mogę czytać o nawrocie raka :-:)-:)-(

koriander - życzę Wam bardzo romantycznego dnia;-);-) i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

Ostatnia edycja:
cześć słońca moje

ja tez zaglądam póki mam chwilkę jeszcze bo nie wiem jak będzie później - zmykam za chwilkę do kuchni pitrasić od nowa i nie wiem kiedy się z niej wydostanę:-)

dla Gajusi, Polusi i Filipka najlepsze życzenia urodzinowe

Masz urodziny, dziś jest twoje święto,
więc niech Ci świeci gwiazdka z buzią uśmiechniętą!

Dla Łukaszka udanej imprezki urodzinowej

i jeszcze najlepsze życzenia dla 13 miesięczniaków Huberta i Jędrzejka

Emalia
mimo że my się dzis bawić będziemy myślami jestem z Wami, to szczególnie trudny dzień zwłaszcza dla Oli, życze Wam dużo siły i spokoju, Tatuś napewno będzie zawsze czuwał nad Twoją córeczką i na zawsze pozostanie blisko - w jej sercu. Trzymajcie sie Skarby

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :tak: U nas pobudka jak zwykle o 8 wiec nie dane nam bylo sobie poleniuchowac

gosiagro dziekuje:-D, wczoraj sobie przejrzelismy album weselny, ale to daaawno temu bylo :-)

emalia mam nadzieje ze wszystko sie uklada..

mama kublki to wy sie niezle naimprezujecie :) A co do zazylosci (jak sama widzisz z wyjatkami :-)) nie ma co sie dziwic, za czasow ciazy pisalysmy ze soba po kilka godzin dziennie, ale nie poddawaj sie, wytrwalosc prowadzi do celu :tak: Bardzo wspolczuje choroby kolezanki :(

eagle, zyraffka udanych imprez urodzinowych i koniecznie chwalcie sie foteczkami waszych kulinarnych dokonan i zachwyconych solenizantow!!

Dla Gai i Filipa najlepsze zyczenia urodzinowe, sto lat, sto lat!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
A to takie buty byly, szkoda ze nie poinformowalyscie wszytkie, ktora by mogla by wyslala, ja o Ewus pamietalam :p no cóz,
Milusia witamy z powrotem!

emaila trzymam za was kciuki, dacie rade, usciskaj mocno mała....:*
mamakubulki, kurcze wspolczuje nawrotu :(((((

Dzisiejszym roczniakom :
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy!!! ;-)
Życzy ciotka Eliza ze swoją trójcą ;-)