reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyraffko dziekuje, jak na razie Lila nie daje sie polozyc wiec pewnie znowu zrezygnuje z jednej drzemki, coraz czesciej tak jest. A ja skrobie jajecznice ze sciany :-D Wspolczuje sraczuszki, ale dasz rade kochana!

to już może ten okres gdzie nasze dzieciaczki przestawiają się na jedna ale dłuższą dzremkę. Mój ostatnio codziennie inaczej:/

Ja tylko na chwilkę, szukałam przepisu i przy okazji zahaczyłam o bb. nadika kupiłam dzisiaj truskawki (stojac w kolejce ja i cały dziwnów wysłuchiwał dzikie ryki z bryki mojego syna, heh)
takie cuś bedę robić Truskawki pod kruszonką
u mnie tez duchota

lena jak nie naskrobiecie 10 stron to może wcześniej, zasiądę pewnie o 20 a jak się wyrobbię z pisaniem to nie wiem hehehe

Wszystkiego najlepszego dla Damianka, buziaków 1000 i dla Milenki i Julianka!!

koriander smacznego hehe

kreatorka powodzenia na diecie, ja tez sie dietuje ale dzisiaj zrzeszę truskawkami z kruszonką, a co truskawki raz w roku:)

eagle- swietna fryzurka!!

reklama
Cześć dziewczynki, moja mama za chwilę tu przybędzie, więc nie posiedzę dzis z Wami:-(Bo inaczej będzie się czepiać, że wolę Was od niej:sorry:

Damisiu, Julianko, Milenko- dużo szczęścia i zdróweczka dla Was kochani Jubilaci

Kreatorka- hehe, kto wie, kto wie- może z Twoją siostrą się juz kiedyś widziałam na jakimś konkursie... Trzymam kciuki za jej uczniów, ja w drugim stopniu też uczę i u nas raczej decyzje są obiektywne- przecież mamy doprowadzić młodzież za 6 lat do dyplomu, a im lepszy młody pianista tym potencjalnie lepszy dyplom i fajniejsza praca. Ten rocznik 6-klasistów jest u nas wyjątkowo mocny... Powodzenia w dietowaniu!
eagle- bardzo ładnie Ci w tej fryzurce, tylko... czemu taka powazna jesteś? :happy:

Przestańce z tymi słodkościami- LITOŚĆI!!! :cool:

Do góry