reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

laski ale głupawki wczoraj tu były a ja się wkurzałam bo młody miał jeszcze lepsze głupawki i nocka do doooooooooooopy wstawałam chyba z 5 razy i koniec spania o 5;15 nosz kurka kiedy ja się wyśpię mały znowu marudny widać że śpiący ale się nie poddaje
kreatorka suknia booooooooooska bukiet też ja to już zapomniałam jak to było mieć slub (chyba trzeba będzie powtórzyć);-):-D

kochana my mielismy taka akcje ze mało z łożka nie spadła ale bardziej ze smiechu:)
Gaja przez sen kopnęła tak w szczebelek az wypadł na panele...poprostu z n ozki pociągnęła....mój mąż sie tak wystraszył, z usiadł na łóżku i gadał takie głupoty, że nas okradaja aaaaa i najlepsze idz zobacz bo chyba ktos chodzi hehehe on do mnie;)ale wszystko przez sen bo jak rano mu powtarzałam to nie pamiętał:)i jeszcze mówił ze wymyslam:)

reklama
reklama
zyraffko dziekuje, jak na razie Lila nie daje sie polozyc wiec pewnie znowu zrezygnuje z jednej drzemki, coraz czesciej tak jest. A ja skrobie jajecznice ze sciany :-D Wspolczuje sraczuszki, ale dasz rade kochana!

Ostatnia edycja:
Do góry