reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No i co, już nie pijecie? Cieniasy :-p:-p:-D

ewelinka
- fajnie, że imprezka się udała, czekamy teraz na fotki. Gosia dostała na Boże Narodzenie mnóstwo piłeczek, ale na razie ich nie używamy- pewnie wrzucimy je później do basenu w ogrodzie- z wodą
eagle- ja to dopiero byłam w prawdziwym szoku jak zaobaczyłam na tej spartakiadzie przedszkolaków jak profesjonalnie dzieciaki pływają- i kraulem i na grzbiecie. Ale wymiękłam totalnie jak jedna 6 latka popłynęła profesjonalnym motylkiem :szok:
nadika- nadal trzymam kciuki za zdrowie Natanka. A skoro już po północy to dla Ciebie najlepsze życzenia imieninowe- zdrowia i samych szczęśliwych chwil
koniczynka- e tam, po co czekać do końca roku- pracujcie już teraz , praca taka przyjemna :-D
żyrafka- ale Ty ambitna babeczka z pasją jesteś- podziwiam, podziwiam...Pierwsze zebranie u syna- jak to fajnie brzmi :-D
zdec- wielkie gratulacje dla Natalki, zaraz będziemy mieć kolejnego chodziaczka
kasiaj- ja niestety jutro mam egzaminy wstępne w Akademii i siedzę do popołyudnia na egzaminach, więc nie uda mi się z Tobą spotkać, szkoda... Cieszę się, że Filipek lepiej! A zdjęcia Gosi ostatni raz też robiłam chyba z miesiąc temu :zawstydzona/y:
kreatorka- a Twoja siostra też na fortepianie uczy? No proszę! A będą zdawać do II stopnia jakieś dzieciaki z zewnątrz? Do nas rzadko kiedy ktoś nowy dochodzi, chyba, że z innego miasta do "Klasy talentów"... A organy też fajny instrument:-)ale ci słabsi pianiści to u nas zazwyczaj na rytmikę :-DKieca reeeweeela cyjnaaa!!!Napatrzeć się nie mogę. Bukiecik też! A co do pływania Gosi to na razie nie przesadzajmy- na razie to ona nie pływa, tylko to ja nią pływam :-D:-D

Dobrej nocy

reklama
A ja jeszcze nie śpię i pewnie nie dam rady wstać o 5, jak planowałam :-( zyrraffka-jak widać wiem, co znaczy poświęcać czas bb kosztem spania, sprzątania...;-)
kajdusia Ja od jakiegoś czasu nie nadaję się do takiej pracy ;-)
kreatorka Suknia śliczna. Moja koleżanka bierze tego samego dnia ślub :-)

druga.
kreatorka super suknia i fryzurka... zakochalam sie ehhhh :tak;
nadika wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! :-)

Ja wkurzona, sasiad dzis wlaczyl armatke na szpaki juz o 5:10 a ze to jest jakies50m od domu to nie da sie spac, Miki niewiele po mnie wstal i normalnie ja juz jestem senna!!! M jak troche pospi jedzie do mojego brata i ma wpasc do tych sasiadów (oni mieszkaja 4km stad) i ma im wygarnąc ze cisza nocna jest do 6:no: nienawidze sezonu czersniowegooo......:wściekła/y::no:

Dzień dobry!
Kreatorka- przepiękna suknia! Bukiet także. Jak już będziesz "po" czekamy na fotorelację :)
Nadika- NAJLEPSZEGO!
Liza-Oj współczuję pobudek :/

U nas dziś urodzinki, ale dzień jak co dzień, goście będą w niedzielę a w sobotę mamy chrzest więc cały weekend imprezowo się zapowiada, wczoraj próbowałam inną masę plastyczną ale jestem zawiedziona bo za bardzo się klei i chyba ta z glukozą jest lepsza :/

Rok temu leżałam już z rozwarciem na 7cm :) Fajnie powspominać :)

miłego dnia!

kreatorko suknia przecudowna, na drugim miejscu zaraz po mojej, gdyby nie moja napewno wybrałabym taką, serio. Bukiet milion razy piękniejszy od mojego. A co najlepsze ja miałam slub 17 lipca 2009:) hehe

edit- kreatorko, zmieniłam zdanie, Twoja suknia piękniejsza, naprawdę bardzo mi sie podoba
dobra, widzę ze przesadziłam, patrzę na godzinę i nie wierzę. Dobranoc!
Mam nadzieję, ze nie skusze się z wzięciem Łukaszka do łóżka, znowu, bo mąż po powrocie nieźle się zdziwi jak w łóżku miejsce zajmie mu synek:///

jeszcze tylko sobie popodziwiam suknię, ile kosztuje?? jesssuśkus czemu ja nie mam takich włosów jak ta modelka <płacze>
Suknia mnie kosztowała nowa 450 zł :-) oczywiscie mi podoba się inna... ale tamta kosztuje zdecydowanie za duzo na moją kieszeń, ta jest jedynie do przyjęcia wg mnie... a ja właśnie mam takie włosy :-D hih

kreatorka- a Twoja siostra też na fortepianie uczy? No proszę! A będą zdawać do II stopnia jakieś dzieciaki z zewnątrz? Do nas rzadko kiedy ktoś nowy dochodzi, chyba, że z innego miasta do "Klasy talentów"... A organy też fajny instrument:-)ale ci słabsi pianiści to u nas zazwyczaj na rytmikę :-DKieca reeeweeela cyjnaaa!!!Napatrzeć się nie mogę. Bukiecik też! A co do pływania Gosi to na razie nie przesadzajmy- na razie to ona nie pływa, tylko to ja nią pływam :-D:-D
Uczy, uczy :-D właśnie będą zdawać jej dzieciaki ( ona ma szkołe prywatną I stopien) do państwowej II stopnia... ciekawe czy postawią na najlepszych czy wezmą swoich na kontynuację, heh rytminka... no sama wiesz co się o tym sądzi :-D u nas w rodzinie to tylko ja nie muzyczna w sumie :-p ( no moze trochę spiewam, ale ciii... )
dziękuję mi bukiet też sie bardzo podobna :tak: :-D suknia... no ujdzie za taką cenę :-p
Na zdjęciu wygląda to przecudnie i wygląda jakby Małgosia sama plywała :tak:

Dzień dobry :-D:-D

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych Rocznych solenizantów!!!!! Damianka , Julianka i Milenki!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchajcie co Wam życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń!!!!!

reklama
laski ale głupawki wczoraj tu były a ja się wkurzałam bo młody miał jeszcze lepsze głupawki i nocka do doooooooooooopy wstawałam chyba z 5 razy i koniec spania o 5;15 nosz kurka kiedy ja się wyśpię mały znowu marudny widać że śpiący ale się nie poddaje
kreatorka suknia booooooooooska bukiet też ja to już zapomniałam jak to było mieć slub (chyba trzeba będzie powtórzyć);-):-D

Do góry