hej :-) korzystając z wolnej chwili wpadam i odpisuje na to co miałam odpisać, od razu zaznaczam, że z dzisiaj to bardzo pobieżnie wiem o czym rozmowa
nadrobie jutro obiecalam sobie, ze dzis idę wcześniej spać to zaraz sie zbieram
kreatorka no cos ty, to taki okres, zobaczysz ze im Ninka starsza bedzie, tym ty sie bedziesz mlodziej czula
Ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia, ze bylam nad wiek "dojrzala" dwudziestka a teraz to jakis idiotyzm mnie dopada
Oj kochana czasami z mojego zachowania wynika jakbym ledwie podstawówkę skończyła
powygłupiać się lubię czasami, ale ogolnie to duchem jakos mi tak staro ;-)
Odsiedziałam dziś swoje na radzie pedagogicznej- ale nudziarstwo. Chociaż trochę się zmartwiłam jakie patologie się zdarzają w szkole- nawet tak podobno elitarnej jak szkoła muzyczna. Zgroza
kreatorka- wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka i radości! Kiedy masz ten ślub kościelny?
kreatorka- a w co grasz?
Niestety w szkołach muzycznych podobnie źle się dzieje jak w w szkolach zwykłych... np moja siosta wypuściła w tym roku swoje 3 uczennice na 2 stopień do muzycznej, miejsc - 6, a na pierwszym stopniu właśnie tyle mieli dziewczyn w tej szkole... i teraz stres ogromny czy wezmą swoje na kontynuowanie czy wezmą najlepsze, bo w zamian za fortepian proponują organy
więc szkoda, żeby nauka szczególnie tych w miarę zdolnych poszła "na marne"
A ja gram we wszystko co mam na komputerze
gta3, need for speed, sims3 itd, itd :-)
A mój wspaniałay (hah) ślub już za miesiac 16 lipca
kreatorka - w Polsce będę już za 2,5 tygodnia.....juuuuuuuuuuupiiiiiiiii
koriander - Ty tak spraszasz, spraszasz do tego Amsterdamu ....w końcu Ci się wszystkie na głowę w jednym czasie zwalimy...
Kuźwa i już nie pamiętam co komu....wrrrrrrrrrrr......
Polcia śpi i jak pięknie oddycha.....Taka cisza w sypialni......ach.......Dziękuję kochane za troske o nasze zdrówko.....
A gdzie to w tej Polsce będziesz urzędować i na ile czasu?
Lencja - najlepszego!
a ja zapomniałam Wam napisać,że skończyliśmy karmienie piersią! Jagoda się nie upomina, a ja jakoś ez większego bólu jak na razie, dziś 6 dzień!
gratulacje
czas najwyższy od cycowania odetchnąc
kreatorka spóźnione ale najgorętsze życzenia urodzinowe, sto lat kochana a jak przygotowania ślubne? nic się nie chwalisz, jaka suknia, fryzura, bukiet? kiedy ten piękny dzień?
co do chirurga
ja byłam jakiś czas temu i dostałam termin za 3 dni !!!!!!!!
Mężczyźni już tacy są bez wyobraźni
ważne, zeby Tobie się nowa fryzura podobała :-) a tym chirurgiem mnie nastawiłaś optymistycznie :-) to pędzę jutro do rodzinnego po skierowanie
Przygotowania powoli, ale do przodu, malo czasu, a dużo zachodu
ślub już za miesiąc
fryzyra - najprawdopodobniej loki, bo mam bardzo długie wlosy i chciałabym to podkreślic :-) suknię już mam, bukiet też zamówiony, dołączam w załączniku
i dziękuję za zainteresowanie
eagle- Kochana, cycków to ja Ci chętnie połowę dam, bo ja już w sumie zadowolona jestem z wagi tylko proporcje mam zachwiane, szczupło w udziskach i dooopie za to cyc za trzech!
specjalnie dla Ciebie najnowsze zdjęcie Gosiaka
Zobacz załącznik 363529
jakim cudem maleńka Małgosia tak cudnie pływa ?
pierwszy raz coś takiego widzę u tak małego dzieciątka
pełen podziw dla Małgosi
Kasia właśnie zerknęłam na Twój suwaczek i nie mogę wyjść z podziwu ile Fifi ma już ząbków!!!! Natanek ma dopiero 6
Wg tego co mnie na studiach uczyli to do roku ma mieć dziecko 8 ząbków
Filipek widac nad wyrost idzie, ale im wcześniej tym lepiej, im dziecko starsze tym gorzej to znosi
Oby Natan też szybko sie z ząbkami uporał oczywiscie bezboleśnie
z
yrraffka- czasami maluchy tak mają, Nina tak sie budziała swego czasu przez 5 dni, a potem minęło jak ręką odiął