reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U mnie też cisza;)
Stary padł razem z małą gdzieś koło 8, a ja mam kupę nauki na niedzielny egzamin, ale tak strasznie mi się nie chce;(

reklama
kasiu filmik widziałam, świetny;) Nieźle pocina, u nas jeszcze bardziej z chwianiem się:)

No niestety, a sama sobie to przepowiedziałam...

zdec to ja mialam termin na 30 maja, i pisalam na majówkach troche a tam juz w kwietniu zaczely sie sypac... pomysl co ja przechodzilam jak ja dotrwalam do 8 czerwca:-D hehehe

zzyyraffka faktycznie zaginela w akcji ;-)

koriander- tak od września do żłobka a ja do pracy:-) mam nadzieję, że babcia załatwi sobie kilka dni wolnego, zebym nie musiała zostawiać Łukaszka na całe dni odrazu tylko żeby mógł się zaadaptować powolutku.
Jeśli chodzi o wakacyjne jedzonko to strasznie jest mieszkać nad morzem. Na szczęście nie ma w Dziwnowie dobrych lodów, przynajmniej narazie ale już wszystkie budy, które były dotychczas otwarte są przetestowane :-) niestety jeszcze marzy mi się goferek z bita śmietaną i owocami.
ale już nie będe testować we wszystkich budach hehe
kajdusiu- nie zazdroszczę rad pedagogicznych, ja też nauczyciel ale u mnie to troszkę inaczej wygląda i lubię nasze rady:)

perfecta- jaki robiłaś wczoraj farsz do naleśniczków?

"pozdrawiam" szpiega leny, żeby zeza nie dostała przypadkiem od tego czytania.

agi- cieszę się ze Polusia już dorze się czuje, a TY jak?
usmiałam się z tego wzdychania, słodkie:-)

lencjo- wszystkiego najlepszego z okazji imienin:) i wielki szacunek dla Dziadka, jestem pelna podziwu!

olavip- gratuluję odcycolenia oficjalnego:)) medal dla Was

o boszzze jeszcze 4 strony mi zostały:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj konniczynka nie wiesz jak to się robi ze ma się czas na bb, ja Ci napiszę- zero sprzatania, prawie nie jesz, nie myjesz się, nie śpisz,nie gotujesz, nie kochasz się z mężem i jakoś sie udaje:-D:-D

kajdusieu- gratuluję Gosi nowej znajomości hihi, gratki dla Piotrusia ale masz powód do dumy, super
. Kiedy ja będę chodzić na zawody mojego synka hihi

eagle- wypijaj dzbanek kawy i prosze uczestniczyć w posiedzeniach bb:-D
widze że Tomeczek z Łukaszkiem na tym samym etapie nauki chodzenia, jak czytałam Twój opis to jakbym o Łukaszku czytała, identycznie:-) Mąż może z milości do Ciebie nieprzytomny i dlatego nie zauważył:-) napewno wyglądasz pięknie kochana
Jeżeli chodzi o jedzenie Łukaszka to chyba już wszysstko próbowalam. On ma jakiś wstręt do jedzenia.Alergolog z powodu powtarzającej się wysypki na ciele.

kajdusiu- mąż pewnie byłby nie pocieszony gdybyś oddała trochę cyca:) Uwielbiam te fotki pływackie Małgoni, ale cóz się dziwić brat mistrz pływania to po kimś to ma

ewelinka- cieszę się ze imprezka udana, też myślę nad zakupem piłeczek bo Łukaszkowi też się podobaja, tylko nie wiem czy długo by się nimi bawił

nadika- bardzo lubię swoją pracę, często bywają ciężkie momenty, np. śmierć podopiecznych, co zawsze mnie dużo kosztuje, nawet myślałam o zmianie pracy ale gdzie dzieci znajda taką drugą wspaniała panią:-):-)

zdec- gratuluję pierwszych kroczków:) super!

kasiaj- gratki dla Filipka i ciesze się że już lepiej się czuje. śliczne suwaczkowe fotosiki

kasiaj- ja pamiętam Wasze marudzenie :) :-D:-D:-D

lena- kazdy mierzy swoją miara hehhe:-D:-Dja i ogladanie gołych facetów:-D a nie mogę drugiego robić bo męża nie ma, tyle stron od wczoraj wieczorem do ogarnięcia że niby co mam robić:))

Teraz o mnie- alergolog na 16 sierpnia, 30 czerwca szczepienie a 7 lipca mam moje pierwsze zebranie u syna:-):-):-):-)moze zapisze sie do rady rodziców hehehe

to posta walnęla, ze nikomu nie będzie się chciało go czytać hihi:-D
edit: gdyby mi wcięło to chyba bym sie popłakała:))

Ostatnia edycja:
rany laski jak wy znajdujecie czas na pisanie ja padam z nóg mały w dzień spać nie chce zasypia ok 20- 20;30 i na dodatek już 2 pobudki zaliczone

reklama
Lena masz moze przepis na jakies casto z truskawkami szybkie i latwe byle bez galarteki bo nie wiem czy temperatura dopisze a lodowka mala

Do góry