reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć cześć!
Gosia własnie podziwia muchę, gada z nią i dzieli się z nią płatkami śniadaniowymi:-D
Lencja- Dużo szczęścia, miłości, radości i genów dziadkowych jeśli chodzi o formę, energię i kreatywność :-D:-D A ja dziś znów mam radę, tralalala :-D, zachciało mi się pracować w kombinacie to teraz mam :nerd: No to lipiec Kochana będzie misiącem naszej balangi- druga połowa, a dokładnie po 10 :-)Dziadziuś kochany! I naprawdę dobrze się trzyma :tak: Szkoda, że ja się ostatnio nie pochwaliłam, mój synek startował w przedszkolnej spartakiadzie pływackiej i akurat nagrali jego "wyścig" i było w Zbliżeniach :-)Pękałam z dumy :-)
Agi- bardzo się cieszę, że Polci już nie męczy katarek. Twoja choroba też poszła sobie w siną dal? super! Miłej pracki.
Kasiaj- jak dzisiaj Filipek?

No i wszystkim miłego dnia!

reklama
witajcie ja znów z doskoku

dziewczyny jak Wy to robicie że macie tyle czasu i jeszcze wieczorem tu taka produkcja że szok, ja to wieczorem o 21 padam do łóżka i nie mam juz na nic siły:tak:
co u nas młody nabiera wprawy w chodzeniu za rączki a najgorsze że sam przychodzi i ciągnie za rękę i "wymusza" żeby go prowadzić, sam owszem zrobi 2-3 kroczki i koniec, wchodzenie i schodzenie z łóżka także opanowane do perfekcji
a ja wczoraj zaliczyłam fryzjera, coś mnie tak natchnęło i w końcu ścięłam te moje włosy - przykro mi się tylko zrobiło że mój mężuś jakby tego nie zauważył, rozumie ścięcie kilku centymetrów jako facet mógłby nie zauważyć różnicy ale ścięcie prawie 15 cm to już jest zmiana:dry: no cóż jakos to przeżyję
to tyle co u nas

lenka jak wieści o Wiki, wiadomo coś nowego? kurcze takie czekanie na termin to jest jeszcze bardziej nerwowe i wykańczające

Gosiagro cudne fotaski plażowe, Majusia widać zadowolona z dużej piaskownicy i jakich amatorow ma do zabaw, odpoczywajcie i relaksujcie się, pięknej pogody

Kasiaj. kurcze że też znowu musiało sie coś przyplątać Fifiemu, a jak dzis się czuje jak nocka kolejna?
co do jelitówki ja dawałam tak jak dziewczyny piszą HIpp ORS, marchwiankę, kaszkę na gęsto i duzo picia w małych ilościach nawet po łyżeczce co kilka-kilkanaście minut

Koriander Ty także jak widzę baardzooo aktywnie, ogromny buziak za prowadzenie serwisu informacyjnego od naszych podróżniczek

Perfecta przede wszystkim gratki dla małego piłkarza, i jak Twoje odchudzanko? ile juz ubyło?

co do wagi hmmmmm... ja to bym chciała przytyć tak z kilka kilogramów, tylko jak to zrobić?
już chyba od 10 lat ważę w granicach 55-56 kg ( poza okresami ciąży i krótko po) a tak by mi pasowało z 60 i jakby parę deko w cycach przybyło to juz wogóle byłoby szaleństwo:tak::-D

ita serdecznie gratuluję sporo już sie ponownych zafasolkowanych uzbierało:-)

nadika jak Natanek?

kajdusia od razu widać że koniec roku bo i częściej zaglądasz, fajnie, a jak Gosiaczek pływaczka juz pełna parą?

zyraffka a co u Was jak Łukaszek? super że udało się ze żłobkiem, u nas na miejsce w żłobku trzeba się zapisywać będąc jeszcze w ciąży inaczej nie ma szans, chyba że jakies punkty prywatne a tam takie ceny że szok
co do jedzenia - próbowaliście może jeść w większym gronie, dzieciaki lubią jeść w towarzystwie, może to by pomogło
a ten alergolog to z jakiego powodu? ciekawe jakie są terminy?

kreatorka spóźnione ale najgorętsze życzenia urodzinowe, sto lat kochana a jak przygotowania ślubne? nic się nie chwalisz, jaka suknia, fryzura, bukiet? kiedy ten piękny dzień?
co do chirurga ja byłam jakiś czas temu i dostałam termin za 3 dni !!!!!!!!

Emalia Ty pewnie znów zapracowana przed kolejną imprezką, jak Olusia wyzdrowiała? pewnie także bardzo podekscytowana "tym" dniem i nie może sie doczekać

Agi a Ty zamiast do lekarza lub do łóżka to do pracy się zebrałaś, kochana uważaj na siebie bo ze zdrowiem nie ma co żartować, wiesz nie chcę straszyć czy cuś ale mój mężuś także często bagatelizował jakies przeziębienia a o zagonieniu go do lekarza nie było mowy - czym się to skończyło - wiadomo - teraz jest mądrzejszy
a jak Polcia, co jej się przyplątało bo chyba nie doczytałam?

mimi Ty już prawie na końcuweczce, jak się czujesz?

Lencja jak spotkanko z Ita i Klementinką? pewnie udane bardzooooo, najlepsze życzenia imieninowe

BButerFly bardzo gratulujemy Juleczkowi tylu nowych umiejętności

Kasiek witamy po powrocie, fotki super, na pierwszy rzut oka widac że wyjazd baaaardzooo udany,

Anik a co u Was? udało się ostatecznie wszystko pozałatwiać tak jak chcieliście? pakowanie juz rozpoczęte?

Ewa gratki dla Karolinki, u nas tak samo

Milka czyżby znów nawał pracy? dobrze że wyniki Ercia dobre a jak Twoje i Olafa mam nadzieję że również

kurczę nie dam rady więcej popisac przy tych moich łobuziakach, może później sie uda :tak:

na koniec najlepsze, najserdeczniejsze, najgorętsze życzenia samych słodkich chwil w życiu dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów Zosieńki, Jagusi i Eryczka

witajcie ja znów z doskoku

dziewczyny jak Wy to robicie że macie tyle czasu i jeszcze wieczorem tu taka produkcja że szok, ja to wieczorem o 21 padam do łóżka i nie mam juz na nic siły:tak:
co u nas młody nabiera wprawy w chodzeniu za rączki a najgorsze że sam przychodzi i ciągnie za rękę i "wymusza" żeby go prowadzić, sam owszem zrobi 2-3 kroczki i koniec, wchodzenie i schodzenie z łóżka także opanowane do perfekcji
a ja wczoraj zaliczyłam fryzjera, coś mnie tak natchnęło i w końcu ścięłam te moje włosy - przykro mi się tylko zrobiło że mój mężuś jakby tego nie zauważył, rozumie ścięcie kilku centymetrów jako facet mógłby nie zauważyć różnicy ale ścięcie prawie 15 cm to już jest zmiana:dry: no cóż jakos to przeżyję
to tyle co u nas

lenka jak wieści o Wiki, wiadomo coś nowego? kurcze takie czekanie na termin to jest jeszcze bardziej nerwowe i wykańczające

Gosiagro cudne fotaski plażowe, Majusia widać zadowolona z dużej piaskownicy i jakich amatorow ma do zabaw, odpoczywajcie i relaksujcie się, pięknej pogody

Kasiaj. kurcze że też znowu musiało sie coś przyplątać Fifiemu, a jak dzis się czuje jak nocka kolejna?
co do jelitówki ja dawałam tak jak dziewczyny piszą HIpp ORS, marchwiankę, kaszkę na gęsto i duzo picia w małych ilościach nawet po łyżeczce co kilka-kilkanaście minut

Koriander Ty także jak widzę baardzooo aktywnie, ogromny buziak za prowadzenie serwisu informacyjnego od naszych podróżniczek

Perfecta przede wszystkim gratki dla małego piłkarza, i jak Twoje odchudzanko? ile juz ubyło?

co do wagi hmmmmm... ja to bym chciała przytyć tak z kilka kilogramów, tylko jak to zrobić?
już chyba od 10 lat ważę w granicach 55-56 kg ( poza okresami ciąży i krótko po) a tak by mi pasowało z 60 i jakby parę deko w cycach przybyło to juz wogóle byłoby szaleństwo:tak::-D

ita serdecznie gratuluję sporo już sie ponownych zafasolkowanych uzbierało:-)

nadika jak Natanek?

kajdusia od razu widać że koniec roku bo i częściej zaglądasz, fajnie, a jak Gosiaczek pływaczka juz pełna parą?

zyraffka a co u Was jak Łukaszek? super że udało się ze żłobkiem, u nas na miejsce w żłobku trzeba się zapisywać będąc jeszcze w ciąży inaczej nie ma szans, chyba że jakies punkty prywatne a tam takie ceny że szok
co do jedzenia - próbowaliście może jeść w większym gronie, dzieciaki lubią jeść w towarzystwie, może to by pomogło
a ten alergolog to z jakiego powodu? ciekawe jakie są terminy?

kreatorka spóźnione ale najgorętsze życzenia urodzinowe, sto lat kochana a jak przygotowania ślubne? nic się nie chwalisz, jaka suknia, fryzura, bukiet? kiedy ten piękny dzień?
co do chirurga ja byłam jakiś czas temu i dostałam termin za 3 dni !!!!!!!!

Emalia Ty pewnie znów zapracowana przed kolejną imprezką, jak Olusia wyzdrowiała? pewnie także bardzo podekscytowana "tym" dniem i nie może sie doczekać

Agi a Ty zamiast do lekarza lub do łóżka to do pracy się zebrałaś, kochana uważaj na siebie bo ze zdrowiem nie ma co żartować, wiesz nie chcę straszyć czy cuś ale mój mężuś także często bagatelizował jakies przeziębienia a o zagonieniu go do lekarza nie było mowy - czym się to skończyło - wiadomo - teraz jest mądrzejszy
a jak Polcia, co jej się przyplątało bo chyba nie doczytałam?

mimi Ty już prawie na końcuweczce, jak się czujesz?

Lencja jak spotkanko z Ita i Klementinką? pewnie udane bardzooooo, najlepsze życzenia imieninowe

BButerFly bardzo gratulujemy Juleczkowi tylu nowych umiejętności

Kasiek witamy po powrocie, fotki super, na pierwszy rzut oka widac że wyjazd baaaardzooo udany,

Anik a co u Was? udało się ostatecznie wszystko pozałatwiać tak jak chcieliście? pakowanie juz rozpoczęte?

Ewa gratki dla Karolinki, u nas tak samo

Milka czyżby znów nawał pracy? dobrze że wyniki Ercia dobre a jak Twoje i Olafa mam nadzieję że również

kurczę nie dam rady więcej popisac przy tych moich łobuziakach, może później sie uda :tak:

na koniec najlepsze, najserdeczniejsze, najgorętsze życzenia samych słodkich chwil w życiu dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów Zosieńki, Jagusi i Eryczka

Kochana moja dziękuję za troskę!!!!
Nie mam wieści żadnych, dzwoniłą i wiedzą tylkoże bedzie oprował dr prof Tęsciki czy jakie on ma tam tytuły!!Ogólnie warunki dramatyczne, no i co najgorsze Moja kuzynka na noc Wiki musi zostawiać samą!!!We wszystkich szpitalach gdzie były operacje zawsze były we dwie a tutaj nie!!!Kurde ja jako pedagog iuważam, że rekonwalescecja przy jednym z rodziców bo o dwóch nie ma mowy, jest LEPSZA o milion razy!!!!

eagle- Kochana, cycków to ja Ci chętnie połowę dam, bo ja już w sumie zadowolona jestem z wagi tylko proporcje mam zachwiane, szczupło w udziskach i dooopie za to cyc za trzech!
specjalnie dla Ciebie najnowsze zdjęcie Gosiaka
gosiakwoda.jpg

Dzien dobry,
Wlasnie sobie usmazylam placuszki dukanowskie..mmmm pycha :-D

Kajdusia ale super sa te zdjecia podwodne, Gosiaczek chyba bedzie przyszloscia narodu w ekstraklasie :-) Gratulacje dla Piotrusia rowniez, wyobrazam sobie wasza dume!

konniczynka czesc, co tam u Emilki??Jak u ciebie w pracy?

eagle nie przejmuj se niestety ten gatunek tak juz ma, moj maz kiedys nie zauwazyl jak przemeblowalam mieszkanie dopiero jak zaczal szukac laptopa to go cos tknelo. Ale daj mu delikatnie do zrozumienia ze cos zmienilas, np ubierajac baaaardzo wydekoltowana bluzke:-) powinna przyciagnac uwage do gornych okolic ciala ;-) A nam sie pochwalisz fryzurka?

Perfeciu udalo ci sie w koncu zasnac?

Kasiaj, nadika, Agi jak zdrowko?

Lencja przyjmij najserdeczniejsze zyczenia imieninkowe! Filmik z dziadkiem wzruszajacy! Dziadek mojego A. tez po setce na spacery chodzil i trudno go bylo utrzymac w jednym miejscu, niesamowita taka dlugowiecznosc :-)

reklama
Do góry