reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziekujemy slicznie za zyczenia!!!! Kajdusiu przy twoich az mi sie lezka zakrecila :*****, Gosiu, Perfeciu Agusiu wasze rowniez przepiekne!!!!!!!! Chyba je sobie na pamiatke wstawie w profil:-):-) Jestescie przekochane dziewczyny, az nie wiem co napisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystkim ktore o nas pamietaly tutaj i na FB dziekuje!!

Impreza nam sie udala baaaardzo. Tort -REWELACJA!!! Jesli moge polecic to polecam go wlasnie, moj pierwszy tort w zyciu, a kazdy kto go dzis probowal nie mogl mi uwierzyc, tak prosty w wykonaniu a tak piekny i smaczny.
Ze wszystkich prezentow ktore Lila dostala numerem 1 dla niej byl...najprostszy baczek. Jesli wasze dzieci go jeszcze nie maja to polecam na prezent. Ksiazeczka z glosami zwierzat i ich zdjeciami rowniez ja zachwycila.

kasiajanicka ja takie truskawki przed podaniem smaruje lyzeczka tezejacej galaretki, nauczylam sie tego w restaracji i efekt jest zawsze przepiekny:swiezych soczystych owocow. polecam.
nadika zdrowka!

Milej nocki :-):-)
A gdzie mozna zobaczyc Twój tort?

reklama
dziewczyny!
Ile razy wasze dzieci pija mleko/kaszke na mleku?
u nas 06.,00, 17.00 i 19.30 (okolo) nie wiem czy dziecko roczne ma tyle pic mleka (pije po okolo 200ml) Nie podaje serkow, jogurtow bo maly ma skaze...
Lila w ogole nie wypija mleka. Je jogurty i sery i wieczorem kaszke mleczna, to wszystko

Klementinko ja bym wiele dala zeby Lila przelknela mleczko, ja jej daje rzeczy na zwyklym mleku, a w szafie mam mleko mod, ktore dosypuje jej do obiadkow. Mysle ze jakby pila mleko to dawlalabym jeszcze jakis czas wlasnie mm

Lena zaraz wstawie na watku o urodzinach

Przyszłam dożyczyć Maji jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-) widziałam zdjęcia z urodzinek na facebooku, śliczny torcik i przecudna mała kobietka :tak::-):-) świetnie wyglądała 1 na ogromnym torcie i mała 31 na babeczce :D

ja też tak na chwileczkę bo lecę na jakieś zakupy póki jeszcze nie jest tak gorąco

DLA WSZYSTKICH NASZYCH KOCHANYCH SKARBÓW TYCH MALUTKICH I NIECO WIĘKSZYCH SKŁADAMY NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA W DNIU ICH ŚWIĘTA BY WASZE DZIECIŃSTWO BYŁO JAK NAJLEPSZE, NAJRADOŚNIEJSZE I TRWAŁO JAK NAJDŁUŻEJ

Spieszymy także z urodzinowymi buziakami dla Zuzi i Filipka
s050.gif

a wszystkim życzymy miłego dnia:-)

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejsze Parki ROCZNIAKÓW Zuzi - mi_mi oraz Filipka - Badaickiej

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miau.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!
Wszystkiego najpiękniejszego w życiu Waszy Wam życzę. Słonko niech zawsze Wam świeci a chmurki przegania wiatr!
Dużo zdrówka , szczęścia i 100 szczęśliwych lat!

dzień dobry,

u nas dziś dzień zapowiada się deszczowo:crazy:

kreatorka - a kiedy masz ten ślub? dietujesz jeszcze dalej?;-)

koriander - a u nas bączek wywołał całkiem inna reakcję, mamy taki zwykły blaszany i wydawał głośny dźwięk na który majuska uciekała gdzie pieprz rośnie:laugh2::laugh2::confused2::confused2: cieszę się bardzo, że impreza się tak pięknie udała, a mama do kiedy zostaje?

Klementinka - ja zamierzam przez najbliższy czas mleko mm jeszcze podawać, zwykle krowie tez je w produktach mlecznych typu budyń itd.; jednak wyprawiacie urodzinki w domu?

Agi - dla bidulki zapracowanej buziak:-)

zyrraffka - przytulam cie kochana

eagle - jak zdrówko?

kasiaj, nadika, Asnecja - zdrówka dla mluchów

magdax - Maja pije mm 2 razy dziennie, o 5:30 i po kąpieli po19 po około 260 ml

Dla dzisiejszych solenizantów Zuzi i Filipka sto lat!!!!

A dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich dzisiejszego święta samych radości i słodyczy Maja z mamą życzy:-):-)

Kochane Czerwcowe dzieciaczki wraz z rodzeństwem. Najserdeczniesze życzenia w ten piękny dzień!
Kiedy gonisz za szczęściem
A to ono Cię goni
Wtedy nigdy przenigdy
Ciebie nie dogoni
Usiądź sobie na chwilę

Podstaw szczęściu stołeczek
Porozmawiaj troszeczkę
Zjedzcie kilka ciasteczek

Pomyśl, że w kółeczko
I zmęczycie się obaj
Odpocznijcie deczko
I z papieru motyle

Wyczarujcie rękami
A skrzydełka im w cętki
Pomalujcie farbkami

No i zrobisz bęc
Wtedy ono znienacka
Weźmie i złapie cię
I podmucha kolanko

Łzę obetrze ci z oka
Wtedy będziesz już wiedziała
Szczęście bardzo cię kocha.

reklama
Witam się i ja:)
U nas juz po remoncie:) Dziewczynki od 3 dni śpią razem w pokoju:))) Zaraz moze fotki wstawię:)
A ja za to jestem chora- gardło mnie boli koszmarnie, mam katar i do tego zapalenie spojowek...

Do góry