reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nadika- trzymam kciuki, oby nie było to nic groźnego

asencja- ja też tęsknię za pracą, musze sobie jakieś zajęcie w domu wynaleźć

a u filipa w paszy pojawił się 9 ząbek :) dolna, lewa czwórka :) a prawa lada moment też będzie :)

Gratulujemy ząbków. Matko już 4-ki. szok!!! :*
Dziękuje za trzymanie kciuków!!!!
My po wizycie. Okazuje się że w regionie panuje jelitówka i małego dopadła :( jest troszkę odwodniony ale pediatra powiedziała że powinien sobie z tym poradzić, przepisała nifuroksazyd, kazała dawać Lakcid a ze Smektą uważać bo dzieci często po niej wymiotują, no i ma pić marchwiankę która wogóle mu nie smakuje. Prawie wcale mi nie je, zrobiłam mu kleik ryżowy na wodzie dodałam do niego dżem z jagodami własnej roboty i zjadł kilka łyżeczek a teraz znów śpi. Mam nadzieję że leki pomogą i Natan szybko dojdzie do siebie. ostatnia kupka była w nocy więc może się poprawia.

Oj bidulek :( Zdróweczka życzymy i żeby z każdą minutą było tylko lepiej :*

reklama
dziewczyny!
Ile razy wasze dzieci pija mleko/kaszke na mleku?
u nas 06.,00, 17.00 i 19.30 (okolo) nie wiem czy dziecko roczne ma tyle pic mleka (pije po okolo 200ml) Nie podaje serkow, jogurtow bo maly ma skaze...

dziewczyny!
Ile razy wasze dzieci pija mleko/kaszke na mleku?
u nas 06.,00, 17.00 i 19.30 (okolo) nie wiem czy dziecko roczne ma tyle pic mleka (pije po okolo 200ml) Nie podaje serkow, jogurtow bo maly ma skaze...

Wiesz co najlepiej jakbyś spytała lekarza bo chyba dziecko z skazą mi sie wydaje ze wiecej powinno pic u nas nie ma skazy a Gaja teraz pije tak:
6-7
10
16
19-20
tak ok 240-260 ml

sporo pije...
U nas mleko pije tylko w nocy jak sie obudzi, a kaszke na wodzie je o 15 i 19.
Jakoś ciągnie mi sie strasznie dzisiaj - na spacerek nie wychodzimy bo mi za gorąco, tylko na balkonie bylismy chwilke. Teraz mały w końcu padł i mam chwilke dla siebie :)

Dziewczyny nie będace na watku zamknięty macie ochotę pomóc Elizie???
Organizujemy zbiórke, Zbieramy na mleko i pampersy !!!
Proszę o PW zainteresowane;)

boshhhhhhhhh ale gorąco................. Jakaś masakra:) akra akra:)
Kupiłam dzisiaj książeczkę FP dla Jasia na Dzień dziecka i wielkie wiaderko z akcesoriami do piasku:)
Teraz muszę jakiś jezdzik- chodzik na urodzinki zamówić. W weekend dostał huśtawkę :) taką samo stojącą tylko szkoda że nie samo bujającą:p:) Acha, zabawki się opłaca w realu Kochane kupować bo zwracają 30%

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę....bo nie mam dziś kompletnie czasu...ale koniecznie musiałam złozyć życzonka....naszym słodkim dziewczynom...Lilusi i mamie Lilusi - Majusi:

Kochane Pszczółki nasze wspaniałe....!!!!:tak:;-):tak:
Życzymy Wam razem z Polusią...
Aby każdy dzień Waszego życia był pełen radości,
by na każdym kroku towarzyszyły Wam same tylko dobre i piękne chwile....
Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia
te wieeeeelkie i te maciupkie nawet....
Niech ludzie którzy Was otaczają sprawią że na Waszym twarzach
zawsze będzie gościł piękny promienny uśmiech....:-D
Wszystkiego co najlpesze życzymy i mocno całujemy
i pozdrawiamy!

reklama
Cześć Dziewczyny jakoś nie mam weny na pisanie. Jakiś dół mnie dopadł przez to niejedzenie Łukaszka do tego ma gorączkę chyba przez ząbki i znowu cały wysypany, mam nadzieję, ze przez truskawki i szybko wysypka zejdzie.

gosiu, kasiuj- gratuluję ząbków

nadika, kasiaj- zdrówka dla maluchów\

lena- gratuluje Gajuni nowej umiejętności

i Kochanej Liluni oraz Koriander najwspanialsze życzenia :)))))i duuużo buziaków!!

Dziewczyny jaki jest schemat żywienia dla rocznego dziecka??

Ostatnia edycja:
Do góry