reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć!

nocka u nas koszmarna 40 stopni gorączki byłam przerażnona:((( teraz też nie jest dobrze bo najniższa temp. to 38. strasznie się boję tej gorączki

reklama
Witam się i ja:)
U nas juz po remoncie:) Dziewczynki od 3 dni śpią razem w pokoju:))) Zaraz moze fotki wstawię:)
A ja za to jestem chora- gardło mnie boli koszmarnie, mam katar i do tego zapalenie spojowek...

i jak się dziewczynkom razem mieszka?:-) a tobie zdrówka życzę

cześć!

nocka u nas koszmarna 40 stopni gorączki byłam przerażnona:((( teraz też nie jest dobrze bo najniższa temp. to 38. strasznie się boję tej gorączki

:-:)-( strasznie wysoka ta gorączka jak na ząbki, a miał już trzydniówkę? bidulek, gorączka to straszna rzecz:-(

Witajcie.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH CZERWCOWYCH DZIECI W DNIU WASZEGO ŚWIĘTA!!!!!

ORAZ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ZUZI I FILIPKA.

My dziś miałyśmy pierwszą nockę bez cyca:) stopniowo stopniowo i obyło się bez płaczu:-) Tak więc kończymy karmienie, niestety myślałam że Klara będzie się mniej budziła jak będzie dostawała butle,niestety budzi sie kilka razy dwa trzy cztery ale może z czasem tych pobudek będzie coraz mniej. Oby.
Tak poza tym mała coraz częściej zaczyna sama stawać,puszcza się stoi chwilę i zawsze się śmieje :-) tak więc coraz bliżej pierwszych kroczków.

U nas dzień dziecka już był :-) Klara dostała rowerek, zaraz idziemy na pierwszy spacer.

Miłego dnia.

Zyrafko- oj wspolczuje tak wysokiej temperatury:(( Zdrowka dla Łukaszka!!!!

Ola- gratuluje odstawienia od cyca:)!!!

A u nas wreszcie po pol roku ciszy jest ząb nr 5:))

a teraz fotki (strasznie słabe, ale poglądowo mogą byc:))

pokoik2.jpgpokoik3.jpgpokoik1.jpg

Witajcie.

My dziś miałyśmy pierwszą nockę bez cyca:) stopniowo stopniowo i obyło się bez płaczu:-) Tak więc kończymy karmienie, niestety myślałam że Klara będzie się mniej budziła jak będzie dostawała butle,niestety budzi sie kilka razy dwa trzy cztery ale może z czasem tych pobudek będzie coraz mniej. Oby.

gratuluje odstawienia:-)

A u nas wreszcie po pol roku ciszy jest ząb nr 5:))

a teraz fotki (strasznie słabe, ale poglądowo mogą byc:))

Zobacz załącznik 359415Zobacz załącznik 359416Zobacz załącznik 359417

gratki ząbka a pokoik bardzo ładny:-) czerwona ściana bardzo mi się podoba, pięknie się z tymi obrazkami komponuje:tak:

reklama
Do góry