reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

1wITAM SIĘ PORANNIE!
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ...
CIOCIA IZA Z MICHAŁKIEM
i dla jej mamusi
W dniu tak pięknym i wspaniałym
życzę Tobie sercem całym
moc uśmiechu i radości
lecz najwięcej pięknej miłości.
Niech Ci w takim dniu jak ten
wszystkie troski umkną hen.
Niech Ci w duszy cytra gra
te Życzenia składam Tobie...ja

Ostatnia edycja:
reklama
u nas nocka ciężka, Natek raz zwymiotował, raz zrobił taką srakę że aż przez pampersa przesiąkło :-( w nocy wypił z 250ml herbatki, rano dałam mu trochę mleka wypił 100ml no i niestety zwymiotował i zaraz zasnął, jak tylko się obudzi to jadę z nim do lekarza, jest bardzo osłabiony, widać że boli go brzuszek :-( mam nadzieję że coś mu przepisze i przejdzie bo nie chcę do szpitala.

u nas nocka ciężka, Natek raz zwymiotował, raz zrobił taką srakę że aż przez pampersa przesiąkło :-( w nocy wypił z 250ml herbatki, rano dałam mu trochę mleka wypił 100ml no i niestety zwymiotował i zaraz zasnął, jak tylko się obudzi to jadę z nim do lekarza, jest bardzo osłabiony, widać że boli go brzuszek :-( mam nadzieję że coś mu przepisze i przejdzie bo nie chcę do szpitala.
jejku współczuję:(
Ciekawe co to u Was się dostało:(
A moze gardełko???Bo Gaja przy gardle wymiotuje a sraczka moze od syropów???
TRZYMAMY kciuki za Natanka niech szybko ucieka od tych wirusów!!!!

Witam :)
W końcu nadrobiłam kilka ostatnich dni :)

Liza, nadika - zdrówka dla Mikiego i Natanka życze!
koriander - wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i dla Liluni :)

My też mamy straszną biegunkę już od ponad tyg i walczymy różnymi srodkami. Przez ostatnie dni była jakby poprawa, ale dzisiaj znowu kiepsko. Przez to rozwolnienie zrobilo sie straszne odpazenie, ale juz sobie z tym poradziliśmy.
Zaczynam coraz bardziej tęsknic do pracy...siedzenie z małym jest fajne, ale monotonia już mnie dobija :/ A jeszcze co najmniej pol roku w domu....no, ale pewnie we wrześniu skończy się monotonia :)

Nadika- zdrówka dla Natanka, oby to nie było nic groźnego.Daj zna po powrocie. Trzymam kciuki.

Dla Kolenderki i Lilianki wszystkiego najlepszego, dużo zdróweczka oraz spełnienia marzeń. Wielkie buziaki od Jasia, Oli i Milki :*

Dziękuje za trzymanie kciuków!!!!
My po wizycie. Okazuje się że w regionie panuje jelitówka i małego dopadła :( jest troszkę odwodniony ale pediatra powiedziała że powinien sobie z tym poradzić, przepisała nifuroksazyd, kazała dawać Lakcid a ze Smektą uważać bo dzieci często po niej wymiotują, no i ma pić marchwiankę która wogóle mu nie smakuje. Prawie wcale mi nie je, zrobiłam mu kleik ryżowy na wodzie dodałam do niego dżem z jagodami własnej roboty i zjadł kilka łyżeczek a teraz znów śpi. Mam nadzieję że leki pomogą i Natan szybko dojdzie do siebie. ostatnia kupka była w nocy więc może się poprawia.

Dziękuje za trzymanie kciuków!!!!
My po wizycie. Okazuje się że w regionie panuje jelitówka i małego dopadła :( jest troszkę odwodniony ale pediatra powiedziała że powinien sobie z tym poradzić, przepisała nifuroksazyd, kazała dawać Lakcid a ze Smektą uważać bo dzieci często po niej wymiotują, no i ma pić marchwiankę która wogóle mu nie smakuje. Prawie wcale mi nie je, zrobiłam mu kleik ryżowy na wodzie dodałam do niego dżem z jagodami własnej roboty i zjadł kilka łyżeczek a teraz znów śpi. Mam nadzieję że leki pomogą i Natan szybko dojdzie do siebie. ostatnia kupka była w nocy więc może się poprawia.

Biedaczek:)Oby było lepiej!!!

reklama
Kochane ja tylko na chwilę, bo ślub i sesja pochłaniają mi cały czas, na domisr złego jak odpisalam to niechcący usunełam post i wszystko wcięło :-(
Więc tak na szybko to zdrowia dla naszych malutkich chorowitków! :tak:
Gratulacje z powodu nowcyh ząbków :tak:
Oraz dwieście lat i samych radosnych dni dla koriander i malutkiej Lili :-D:-)

Do góry