reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
czesc babeczki dalam Kubie pierwszy raz mleko, takie NIE z proszku smakowaaaaalo mu
Lenuszka
Mamusia Gajusi
czesc babeczki dalam Kubie pierwszy raz mleko, takie NIE z proszku smakowaaaaalo mu
hehe myslalam ze Gaja wszytsko je
Super ze mu smakowałoZ ząbkami tez sunie do przodu
Klementinka
i jak Natan? przeszlo rozwolnienie? oby nie rotaDzień Dobry,
a mój mały chyba się rozchorował,
Rano zwymiotował całe mleko zaraz po wypiciu, no i dostał biegunki boję się rota...
wczoraj siostra przyjechała do mamy na obiad z chorą córcią (właśnie miała wymioty i wcześniej biegunkę) i boję się że małego zaraziła. Tak mnie wkurzyła siorka że szok bo mówiła że napewno nie przyjedzie żeby nie pozarażać a i tak przyjechała z chorym dzieckiem. jestem zła na nią jak nie wiem
jest jeszcze jedna opcja - uczulenie na truskawki ponoć objawia się biegunką, a mały 2 dni temu zjadł truskawkę.
Kupiłam lakcid i smecta, jak sie obudzi to mu jedno z tego podam - mam nadzieje ze przejdzie.
zeby? Jas tez przechodzi sam siebie ale u niego to zebyŁukaszello daje mi ostro popalić (
najgorzej go teraz spac polozyc, wariuje bez konca, nie mam pomyslu co moze pomoc
chyba bawilyscie sie dobrze, szkoda ze lepiej was nie widac dziewczyny
Gosia to dobrze ze tak lekko przechodzi zabkowanie, Jas zawsze ma mega marudny dzien, a nawet 4 dni
gratulacje dla Gaji za pierwsze kroczki
jestem wykonczona, dopiero co usiadlam dzisiaj, nie dosc ze mega upal to jeszcze tysiac spraw do zalatwienia
cale szczescie jutro spokojniej
Lena co ty robisz ze masz taaaaakie nogi?
nadika
Natek przed chwilą zasnął, biedny się męczył płakał aż wkońcu zasnął.
Rozwolnienie ma cały czas, wymiotował tylko rano i raz popołudniu, ale nie chciał nic jeść, jedynie pił herbatkę. Mleka za dużo nie pił, zresztą źle by się po nim czuł.Jak rano nie będzie zmian to zmykam z nim do lekarza bo nie ma żartów z biegunką. Trzymajcie kciuki by jutro było już lepiej. Boję się tej biegunki jak cholerka.
Rozwolnienie ma cały czas, wymiotował tylko rano i raz popołudniu, ale nie chciał nic jeść, jedynie pił herbatkę. Mleka za dużo nie pił, zresztą źle by się po nim czuł.Jak rano nie będzie zmian to zmykam z nim do lekarza bo nie ma żartów z biegunką. Trzymajcie kciuki by jutro było już lepiej. Boję się tej biegunki jak cholerka.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
i jak Natan? przeszlo rozwolnienie? oby nie rota
zeby? Jas tez przechodzi sam siebie ale u niego to zeby
najgorzej go teraz spac polozyc, wariuje bez konca, nie mam pomyslu co moze pomoc
chyba bawilyscie sie dobrze, szkoda ze lepiej was nie widac dziewczyny
Gosia to dobrze ze tak lekko przechodzi zabkowanie, Jas zawsze ma mega marudny dzien, a nawet 4 dni
gratulacje dla Gaji za pierwsze kroczki
jestem wykonczona, dopiero co usiadlam dzisiaj, nie dosc ze mega upal to jeszcze tysiac spraw do zalatwienia
cale szczescie jutro spokojniej
Lena co ty robisz ze masz taaaaakie nogi?
hehe takie krzywe??
reklama