Czesc laseczki :-)
Pewnie mnie nie pamietacie, to ja, koriander, mama Lilusi Chcialam sie szybciutko przywitac bo za pare godzin przyjezdza mama i pewnie nie bede miala okazji na pisanie. Przygotowania do urodzinek zakonczone, wszystko zakupione, krem do tortu przetestowany i oceniony na 5+ zrobilam lekki mus czekoladowy na bazie mascarpone, wiec troche inny niz planowalam. Ale bedzie z truskawkami, moje ulubione kombi truskawy i czekolada.
Przede wszystkim pragne podziekowac GOSIAGRO za wparcie moralne w trudnych chwilach bez internetu :-):-):-), oraz za wspaniala wymiane pogladow i superasne streszczanie zycia na BB Ogromny smakusny buziak kochana!!!!
Rownie smakusny buziak dla Kasiek ktora nie zawiodla jako dobra dusza i milym slowem i cietym jezykiem umilala nam z Lilusia nudne bezinternetowe chwile :-):-)
Jestescie kochane, na prawde bylo mi milo ze jako jedyne o nas pamietalyscie !!!!
My juz przeprowadzeni, chociaz czekajacy na rozpakowanie stos kartonow wcale nie maleje
Lila biega zachwycona nowym metrazem, wspina sie na meble (o zgrozo!!!!to nowa umiejetnosc chodzacego maluszka) i ciagle nabija sobie nowe guzy. Mamusie niechodzacych maluszkow: cieszcie sie kazda chwila!!!!! Uwiezcie mi, ten spokoj juz NIGDY nie wroci :-) Po prostu NONSTOP trzeba uwazac bo co chwile jest BAM i AUuuuu i tak w kolko:-)
nadika jesli moge sie wypowiedziec w sprawie fotelikow rowerowych: mieszkajac w Holandii (rowerowym raju) mam troche zdania na ten temat, tutaj praktycznie kazde dziecko od 9mca zycia przewozone jest rowerem do zlobkow/przedszkoli/sklepow wiec doswiadczenie tutejszych mam i producentow jest spore. Bardzo wazne jest by maluch do okolo 2-3 roku zycia siedzial z przodu!! Zaden najbardziej fikusny fotelik dla takiego malenstwa montowany z tylu nie jest godny polecenia. Druga wazna rzecz: dziecko w krzeselku rowerowym zasypia rownie szybko jak i w foteliku samochodowym! Krzeselko musi sie odchylac do tylu ALBO miec z przodu podporke na ktora dziecko moze sie osunac zapadajac w sen! Krzeselko musi miec lekko podwyzszone boczki bo dziecko spiac latwo przechyla sie na boki, rowniez ciekawe swiata maluszki potrafia bardzo sie wychylac podczas jazdy!! Ja jezdze z Lila juz od 2 mcy i nie raz serce podchodzilo mi do gardla jak ta na widok pieska robila wygibasa w bok Mam nadzieje ze tych kilka rad pozwoli ci dokonac dobrego wyboru
Perfecta i Agi: spoznione ale najszczerszcze i jak najbardziej soczyste zyczenia urodzinowe!!! CmokKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
No nareszcie!!!!!!!!!!!!!! Kochana brakowało Cię tutaj!!!! Bardzo bbardzo!
Chciałam kielkakrotnie napisać Ci smska , ale troszkę się obawiałam ze w wirze przeprowadzki, rozpakowywania , najnormalniej w świecie zawracałabym Ci głowę
Cieszę się że już macie internecik, że udała się przeprowadzka! Pewnie zmęczeni jesteście ze hoho ho Widzę że przygotowania do święta Liluni idą całą parą! Tort brzmi PRZEPYSZNIE!!!! Mniaaammm!!!! Buziaki i Gratulacje dla latająco- wspinającej się Lilci!!!!!!!!