reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hehehe, to tak jak ja:-D:-D pierwszym razem doszłam do 27 dnia a teraz do 17 i jako, że ty i koriander też przerwałyście to mi motywacja siadła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::cool2::cool2::dry:
ja robiłam pomiędzy seriami około 5 minutowa przerwę

27 dzień, jestem pod wrazeniem:))))

kajdusiu- duzo zdrówka dla Piotrusia. Gratuluję świetnych pływaków, to Gosieńka niedługo w zawodach będzie stratować, spryciula:))) super masz dziecieczki

co do slubu to pewnie będę zerkać, a nie mogę się nadziwić, że ludzie już od środy miejsca sobie pozajmowali, fanatycy

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)
Gosia przespała nockę ładnie, ale Piotrek od rana ma focha i do tego katar- coś go cholipka bierze- buuu. Mam nadzieje, że go nie rozłoży na długi weekend...

Emalia- to rzeczywiście spore imprezy Ci się szykują, dobrze, że to przypada na lato, fajny pomysł z tym namiotem :tak:
Cobra- to okolice do mieszkania piękne! ALe faktycznie pewnie trudniej ze znalezieniem pralki i kuchenki na wydaniu :-(
Żyrafka- mi się wydaje, że daną serię trzeba robić na raz, później pół dnia przerwy i kolejna seria, ale nie wiem, czy zrozumiałam dobrze pytanie :sorry2:

A ja dziś do pracy lecę tylko na chwilę na 14, póxniej z PIotrkiem na basen, muszę się pochwalić, że mój synek właściwie już pływa strzałką i pieskiem, ostatnio pan załozył im płetwy i jak ruszył to nie dało się go dogonić...Ale jestem dumna,:-), Gosi postępy w wodzie oczywiście też są niesamowite, sama wskakuje do basenu ( z pozycji siedzącej) i wypływa na powierzchnię :-) i takie tam różne... szkoda, że nie umiem filmików na you tube wrzucać...

Dziś ślub Wiliama i Kate, co laski, oglądamy, nie? :-D:-D:-D

faktycznie ladne:) obok nas jest klub jezdziecki z kucykami i koniami,na ryby blisko:D w razie czego warta mnie nie zaleje (chyba) :) znalazlam na gumtree piekna lodowke do wydania,ale nie dziala agregat w zamrazalniku i nie zamraza:( a taki agregat chyba drogi jest:(

witajcie :D

kajdusia- niezłych masz pływaków w domu :) Zdrówka dla Piotrka!

Oglądacie ten ślub... ja teraz włączyłam tv.. matko co te kobiety na głowach noszą:szok::szok:

NAJLEPSZEGO DLA AGATKI, TOMUSIA I FILIPKA !!!!!!!!!!!
urodziny_1.jpg

Jezu jak ja mam pobrać mocz Zośce masakra jakas męcze sie juz któryś dzień i nic w szpitalu 5 godzin łapałam ale tam miałam na to czas a w domu jak wstanie o 7 30 to do 9 musze złapać i nic poprostu bez pampersa niechce sikac jak jej zakładam to dopiero robi siku do woreczków tez próbowałam ale uda sie pare kropelek złapac i na tym koniec będe znów od poniedziałku próbować ale mam dość kurcze z siuraskiem by było łatwiej:baffled:

A ja wczoraj zrobiłam sie na rudo a co tam jeszcze rudych nie miałam mi sie podoba tyle że 4 godz u fryzjera trzeba było odbarwiać a mąż w szoku jak mnie zobaczył ale juz się przyzwyczaja:-)

Ewelinka dziewczynkom trudniej zlapac mocz niz chlopcom, a masz te woreczki?
pokaz sie w nowej fryzurce, ciekawa jestem jak wygladasz

Emalia to sie szykuja imprezy, sama bedziesz gotowac?

Kajdusiu elefanten tez maja sandalki, przynajmniej tu

reklama
Do góry