reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jezu jak ja mam pobrać mocz Zośce masakra jakas męcze sie juz któryś dzień i nic w szpitalu 5 godzin łapałam ale tam miałam na to czas a w domu jak wstanie o 7 30 to do 9 musze złapać i nic poprostu bez pampersa niechce sikac jak jej zakładam to dopiero robi siku do woreczków tez próbowałam ale uda sie pare kropelek złapac i na tym koniec będe znów od poniedziałku próbować ale mam dość kurcze z siuraskiem by było łatwiej:baffled:

A ja wczoraj zrobiłam sie na rudo a co tam jeszcze rudych nie miałam mi sie podoba tyle że 4 godz u fryzjera trzeba było odbarwiać a mąż w szoku jak mnie zobaczył ale juz się przyzwyczaja:-)

a na nocnik by nie zrobila?jakby pochodzila troche bez pieluchy?

reklama
koriander mam pytanie, jak radzisz sobie z laktacją po odstawieniu, stosujesz coś na wstrzymanie laktacji??

jeżeli nie wyjedziemy na wekend planuję jutro odstawić Łukasza od piersi, jeżeli wyjedziemy to dopiero w poniedziałek ale nie wiem jak ja wytrzymam z moimi piersiami :/

zyraffko moze byc ciezko.. mi do tej pory co kilka dni robi sie zastoj, mam guzki i ogolnie pelne piersi, a to juz ponad tydzien. do tego chyba dwukrotnie w nocy mnie "zalalo". Z jednej strony wyjazd jest swietna okazja, z drugiej, moze ci to ten wyjazd troche zepsuc..

Kajdusiu jak czytam o Gosi postepach plywackich to az mi szczeka opada :szok: u nas nadal zdarza sie ryk przy splukiwaniu glowki :-)

Eagle najserdeczniejsze zyczenia dla solenizanta Tomaszka!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ewelinka- przede wszystkim kup riwanol w zelu i zanim przykleisz woreczek to wysmaruj nim dokładnie cipkę i poczekaj az wyschnie. No i czy napewno dobrze przyklejasz te woreczki? To trzeba tak w środek cipki wkleić zeby małe wargulki były w woreczku:)) Ja na początku nie wiedziałam jak i tez złapać nie moglam. Sory za szczegółowy opis:)

I jak? Podoba Ci się? mi bardzo! Uwielbiam koronki i sama miałam górę koronkową w mojej kiecce ślubnej:)

baardzo! zastanawilam sie czy jej palma strzeli ,i czy wyjedzie w samych diamentach.mile mnie zaskoczyla.
sukienka bardzo elegancka,a ten tren i welon! ahh;))

lena,co myslisz o tym?
wyglada to jakos?
adadak.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Dzień Dobry
ja dopiero teraz dotarłam, rano po 8 pojechaliśmy na zajęcia z Tomkiem, w drodze powrotnej zasnął więc uzupełniliśmy zapasy jedzeniowe, zgarnęliśmy Asię z tatą z domku i tak się dotlenialiśmy do godz 13, zaliczone spacerek, plac zabaw, huśtawki, jedzenie na ławce w parku teraz robaki małe padły spać już w domku, ale jak wstaną to znów wychodzimy:-)

pięknie dziękujemy wszystkim pamiętającym za życzenia Emalio, Gosiagro, BButerfly, Olavip, korinder,

zyraffka oj tak guzolów to łobuziakowi nie brakuje, zawsze znajdzie jakiś kąt żeby się wcisnąć, pootwierać szafki, szuflady ( wczoraj tatuś zakładał zabezpieczenia na wszystkie fajne "zabawki") a ostatnio to go krzesło zaatakowało;-)
koriander też bym się przestraszyła gdyby mu się ten lizak rozpadł w buziaku, na szczęście nie zdążył
a jak pakowanie i przygotowanie do przeprowadzki, podziwiam bo wczoraj tak sie zastanawiałam że gdybym ja miała zorganizować to wszystko i zebrać wszystkie nasze "graty" na nowe miejsce to nie ma szans żebym zrobiła to w tak krótkim czasie
za dużo się tego nagromadziło
kajdusia dziekuję kochana, aż nieprawdopodobne co za zdolna dziewczynka, ale powiem Ci że mój też uwielbia zabawy muzyczne bębenek, cymbałki - talentu muzycznego pewnie miał nie będzie ( po rodzicach napewno tego nie odziedziczył :tak:;-)) ale sprawi mu to ogromna frajdę
gratki dla Małgosi to dopiero talent pływacki, aż wstyd się przyznać ale maleńka umie więcej ode mnie bo ja to tylko mogę wejść na basenie do brodziku i się popluskać bo pływać nie umie a i za stara jestem żeby sie tego uczyć:-)
Emalia toż to prawie małe wesele Wam się szykuje, ale uda się doskonale zapewne
Perfecta a co to za badania jeśli można spytać, Jasiowi jakieś robisz? pochwal się później zakupkami
lenka może jakiś nowy suwaczek? święta już za nami;-)
ewelinka pochwal się nowym kolorem

co do ślubu oglądałam jakies urywki właśnie, ale suknię miała piękną

przykładamy się także do życzeń miesięcznicowych dla Agatki i Filipka

wrrr chyba nici ze spaceru, dzieciaki nadal śpią a tu burza tuż tuż :(

Ostatnia edycja:
reklama
baardzo! zastanawilam sie czy jej palma strzeli ,i czy wyjedzie w samych diamentach.mile mnie zaskoczyla.
sukienka bardzo elegancka,a ten tren i welon! ahh;))

lena,co myslisz o tym?
wyglada to jakos?
adadak.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Całkiem całkiem ja bym zrobiła większa linie uśmiechu bardziej zaostrzyłą;)
Ale całkiem git zaraz Ci pokaze jakie ja sobie zrobiłam:)

Do góry