Dzień Dobry
ja dopiero teraz dotarłam, rano po 8 pojechaliśmy na zajęcia z Tomkiem, w drodze powrotnej zasnął więc uzupełniliśmy zapasy jedzeniowe, zgarnęliśmy Asię z tatą z domku i tak się dotlenialiśmy do godz 13, zaliczone spacerek, plac zabaw, huśtawki, jedzenie na ławce w parku teraz robaki małe padły spać już w domku, ale jak wstaną to znów wychodzimy:-)
pięknie dziękujemy wszystkim pamiętającym za życzenia
Emalio, Gosiagro, BButerfly, Olavip, korinder,
zyraffka oj tak guzolów to łobuziakowi nie brakuje, zawsze znajdzie jakiś kąt żeby się wcisnąć, pootwierać szafki, szuflady ( wczoraj tatuś zakładał zabezpieczenia na wszystkie fajne "zabawki") a ostatnio to go krzesło zaatakowało;-)
koriander też bym się przestraszyła gdyby mu się ten lizak rozpadł w buziaku, na szczęście nie zdążył
a jak pakowanie i przygotowanie do przeprowadzki, podziwiam bo wczoraj tak sie zastanawiałam że gdybym ja miała zorganizować to wszystko i zebrać wszystkie nasze "graty" na nowe miejsce to nie ma szans żebym zrobiła to w tak krótkim czasie
za dużo się tego nagromadziło
kajdusia dziekuję kochana, aż nieprawdopodobne co za zdolna dziewczynka, ale powiem Ci że mój też uwielbia zabawy muzyczne bębenek, cymbałki - talentu muzycznego pewnie miał nie będzie ( po rodzicach napewno tego nie odziedziczył
;-)) ale sprawi mu to ogromna frajdę
gratki dla Małgosi to dopiero talent pływacki, aż wstyd się przyznać ale maleńka umie więcej ode mnie bo ja to tylko mogę wejść na basenie do brodziku i się popluskać bo pływać nie umie a i za stara jestem żeby sie tego uczyć:-)
Emalia toż to prawie małe wesele Wam się szykuje, ale uda się doskonale zapewne
Perfecta a co to za badania jeśli można spytać, Jasiowi jakieś robisz? pochwal się później zakupkami
lenka może jakiś nowy suwaczek? święta już za nami;-)
ewelinka pochwal się nowym kolorem
co do ślubu oglądałam jakies urywki właśnie, ale suknię miała piękną
przykładamy się także do życzeń miesięcznicowych dla Agatki i Filipka
wrrr chyba nici ze spaceru, dzieciaki nadal śpią a tu burza tuż tuż