reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień Dobry

czwarta?????/:-p jakoś to przeżyję że poza podium
u nas młody juz uciął sobie drzemkę, asia bawi się z tatą to ja mam relax na BB:-D

Koriander świetnie wyglądacie dziewczyny, bardzo gratulujemy przespanej nocki
Milka fajnie że i Wy zaglądacie po świętach, gratki dla Ercia, u nas podobnie młody tylko kombinuje jak sie dostać do siostry zabawek a najlepsze są kredki ( ciekawe czemu mama nie pozwala ich zjadać)
a z bierzmowaniem nie pomoge nie pamiętam nawet kiedy w rodzinie było jakieś ostatnio, wieki temu...ale wydaje mi się że jakiś drobiazg wystarczy
lenka u nas podobnie, z wagą u mnie także jakiś tydzień przed świętami było 55 ( myślałam że jest gorzej i ze nigdy tak mało nie ważyłam jak teraz ale przymierzałam spodnie sprzed czasów dzieciowo-ciążowych czyli jakies 4 lata wstecz i pasuja idealnie,czyli jest dobrze
Emalia dobrze że córcia juz lepiej, a przygotowania już pełną para idą jak widzę
kasiaj. oczywiście będziemy trzymać kciuki napewno pomogą
Olavip śliczne dziewczyny z Was

reklama
Czwarta :)

Klementinka - ja już czuje malucha od 16 tyg :) Teraz już całkiem mocno umie się rozpychać :)
koriander - super, ze bez pobudek :) Zazdroszcze troszeczke :p

Miłego dnia wszystkim :)

Edit: piąta :p

Asnecja ja jeszcze niedawno zazdroscilam nawet polowicznie przespanych nocy :) I u was bedzie wkrotce dobrze!
eagle przepiekne zdjecia! Ale Asia sliczna, zupelnie jak mama, a Tomus widac kochany syneczek przytulasek, a to zdjecie ze spiaca trojka po prostu cudowne :-)
olavip swietne laseczki z was!!
emalia ciesze sie ze z Ola juz lepiej, a jak Jasieniek, biega juz? :-):-p
Kajdusia oj ty to potrafisz doslodzic :-):-):-D

dzień doberek:-)

Milka - jeszcze trochę i razem będą to lego układać

zyrraffka - może ta Krysia ustawi go odpowiednio do pionu:-D

emalia - pochwal się zaproszeniami:tak:

olavip - śliczne zdjęcia

Klementinka - ja kupiłam Majusi Elefanten i jak na razie jestem zadowolona; bardzo łatwo się zakładają, noga jak na razie się nie poci, sa oki

koriander - super, oby tak dalej :tak::tak: i nawet na podium się załapałaś:-D:-D

eagle
- cudne zdjęcia, to pierwsze po prostu rewelacja:-) napatrzeć się na ta trójkę nie mogę:tak: fajna masz przytulankę z Tomusia, Asia też śliczna panienka:tak: a jak mąż się czuje?

Dzień Doberek :-)
Obiecałam poprawę więc jestem....
U nas nocka też super....Moje dziecię poszło spać wczoraj o 22.00:szok: i wstała o 8.00....Nieźle choć dwa dni temu zdarzyło jej się pospac do 10.00...Ach.....U nas dziś pogoda pod psem....Wiadomo mam wolne to i brak pogody...TYPOWE!!!!!!!!
koriander - gratuluję całej przespanej nocki....Widać że służy WAm to odcycanie....Super.....
eagle - ależ masz słodką rodzinę...Dzieciaczki przeurocze....Zdjęcia cudne , zwłaszcza pierwsza aż chwyta za serce....A jak mąż???
ola - słodka Jagódka....Masz uroczą córcie....Fajnie razem wyglądacie babeczki
Asnecja -zazdroszcze tych ruchów dzieciaczka...a w zasadzie syneczka powinnam pisać....Bardzo bym chciała drugie....ale zbyt wielu rzeczy się boję....Ach...Zobaczymy co przyniesie niam życie....
kasiaj- jutro myślami będę z Tobą i Fifusiem....Oby wszystko było dobrze....Trzymam za Was kciukasy kochani.....
cobra - moja była ochrzczona jak miała 2,5 miesiąca....

Co do butków my nosimy buty z firmy clink i clarks (nie wiem czy też są w Polsce ale polecam)
Muszę zmykać .....stary przyszedł ze sniadaniem.....:-D
Miłego dnia dziewczyny , mam nadzieję że u Was lepsza pogoda..... :-(

reklama
Do góry