reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kiepsko mi sie szlo do sklepu,a co dopiero w nim stac o 8godz z tymi odciskami.

ale za to rozladowalam sama 6euro palet ,wysokich na dwa metry ,pelnych kubkow i klockow duplo..
kubki byly na innym koncu sklepu niz klocki,wiec latalam z tymi kartonami w ta i tamta.

jak tylko weszlam na klatke rano,to stwierdzilam ze pierdziele i nie ide do gory.,siedzialam z 10min na schodach i w koncu poszlam ..

ja nei wiem ,czy te posrednictwa nie maja sumienia tak ludzi traktowac?? juz drugi ra pracuje przez posrednictwo,i za pierwszym razem tez nie mialam sliy do domu wrocic.

Ogromne współczucia:(A nie lepiej iś na kasę??

reklama
Koriander- pij szałwię- ona wysusza piersi i odciągaj tylko do uczucia ulgi.

Asencja, Gosiagro- wakacje w pierwszej połowie lipca:)) czyli jeszcze 2 miechy, ale zleci szybko:)

To nasz hotel http://www.bluebayshotel.com/

Cobra- mówiąc krotko prze-je-ba-ne:((( Cała noc za 46zl az się wierzyć nie chce:(( Współczuje Ci bardzo..

Asencja- Jagoda tez stawała na głowie, ale ostatnio jej przeszlo:)

No i od wczoraj moje dziecię ciągle chodzi z pchaczem i cieszy się przy tym ze hoho :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Postanowiłam dać wolną rękę Jasiowi przy śniadaniu!!!
Efekty:p
Zobacz załącznik 347628Zobacz załącznik 347629Zobacz załącznik 347630Zobacz załącznik 347631Zobacz załącznik 347632
pencil.png

perfecta-niezłą miał Jasiek zabawe z tym jedzeniem:-D
eagle-dobrze że maż już w domku oby juz było wszystko ok:tak:
asnecja-gratuluje drugiego synalka
koriander-super osiągnięcie twarda jestes że sie nie ugiełas ja w dzień nie daje i szykuje sie do odstawienia nocnego tylko jeszcze niewiem która noc wybrac:baffled:co do napływu mleka to pierwsze dni beda kiepskie ale póżniej sie samo unormuje bo jeżeli nie bedzie ssała to mleko zaniknie
Gratuluje dzieciaczkom następnych zęboli które wyszły i pierwszych kroczków!
Dziś sie wybieram z dzieciaczkami do mamuśki która poznałam w szpitalu na jakomś kawke pewnie będzie miło:tak:

Ogromne współczucia:(A nie lepiej iś na kasę??

lena raz ze musialabym zaplacic za kurs kasy fiskalnej temu posrednictwu,dwa ze musialabym podpisac odpowiedzialnosc za kase... a jesli zdazy sie cos ze zabraknie,albo cos i bede musiala sama doplacic?

praca na kasie to 6.5na godzine.. czyli 70gr wiecej..

a poza tym,babki z kas tez wykladaja towar jak nie ma nikogo przy kasie.

w ogole masakra.dali mi ksiazke o szkoleniu bhp i zaraz zabrali, podpisalam ze szkolenie przeszlam z egzaminem na koncu:)

umowa to jedna wielka sciema,bo wg mnie o dzielo mozna pracowac jak sie jest fotografem albo malarzem,a nie jak sie zapierdziala jak murzyn.

musialam kupic firmowa koszulke,i identyfikator,jesli go nie zaloze jest kara 500zl
nie moge przez okres 2mc pracowac w tej samej firmie przez inne posrednictwo pod grozba kary 5000zl- np jakby inne dawalo wieksza stawke,a chcialoby sie do niech przejsc
do tego podobno z wlasnej nie przymuszonej woli,wybralam umowe o dzielo,i zaostalam poinformowana o roznicach miedzy umowa o dzielo a zlecenie..
ja sie pytam kiedy i gdzie?sciema.
i nie moge udostepniac umowy os 3pod grozba jeszcze wieekszej kary:D

lena raz ze musialabym zaplacic za kurs kasy fiskalnej temu posrednictwu,dwa ze musialabym podpisac odpowiedzialnosc za kase... a jesli zdazy sie cos ze zabraknie,albo cos i bede musiala sama doplacic?

praca na kasie to 6.5na godzine.. czyli 70gr wiecej..

a poza tym,babki z kas tez wykladaja towar jak nie ma nikogo przy kasie.

w ogole masakra.dali mi ksiazke o szkoleniu bhp i zaraz zabrali, podpisalam ze szkolenie przeszlam z egzaminem na koncu:)

umowa to jedna wielka sciema,bo wg mnie o dzielo mozna pracowac jak sie jest fotografem albo malarzem,a nie jak sie zapierdziala jak murzyn.

musialam kupic firmowa koszulke,i identyfikator,jesli go nie zaloze jest kara 500zl
nie moge przez okres 2mc pracowac w tej samej firmie przez inne posrednictwo pod grozba kary 5000zl- np jakby inne dawalo wieksza stawke,a chcialoby sie do niech przejsc
do tego podobno z wlasnej nie przymuszonej woli,wybralam umowe o dzielo,i zaostalam poinformowana o roznicach miedzy umowa o dzielo a zlecenie..
ja sie pytam kiedy i gdzie?sciema.
i nie moge udostepniac umowy os 3pod grozba jeszcze wieekszej kary:D
hehe ludzie popaprani:)

reklama
Do góry