reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć dziewczynki
A co to tak dużo gorączkujących dzieci? Wiosna idzie, nie chorujemy , choróbska a kysz a kysz!!!
Koriander- wszystkie ciepłe fluidy wysłane do Torunia, i "zdrowaska" też poszła:tak: Bedzie dobrze!
No i się Gosiak obudził. Idę dalej sprzątać, troche w domu, trochę w ogrodzie, a na 16 do pracy.... Jak mi źle, ze nie mam dla Was więcej czasu :-(

Koriander - wszystkie pozytywne fluidy wysłane!!! Na pewno wszystko będzie ok!!!

Perfecta - aż mi ślinka poleciała na komputer czytając i tych twoich pysznosciach:tak::tak:

Klemetinka - daj znać jak po kontroli, u nas śniadaniowe menu to na zmianę kaszka, jajecznica, owsianka, chlebek

Madziu - biedny Kacperek:-( dużo zdrówka dla chłopców

emalia - cześć pracusiu;-);-)

olavip - gratulacje dla Jagódki:-)

krakowianka
- dla ciebie i twojej rodziny również najlepsze życzenia na te święta!

kreatorka - jak tam dietowanie idzie?;-)

Lena - dzięki:-)

Nie ma już temperatury, ale wiecie co pojawiła się wysypka na pleckach i klatce piersiowej, czyli trzydniówka:confused::confused:
Dziewczyny czy z tym się idzie do lekarza, smaruje się jakoś? wiem, ze wiele z was przez to przechodziło...

Hej

Sorry ze zamilkłam ale dola złapałam,
Miki marudny ciagle.... az nic nie chce sie pisac bo ciagle to samo... :-(

JAkby co zycze wam juz WESOŁYCH SWIAT!

reklama
Płatki owsiane zalane wrzątkiem ze zmiksowanym bananem i jabłkiem to u nas ostatnio hit :)
brzmi pysznie
perfecta nie pomoge :)) hehe
klementinka a z jakim serkiem dajesz chlebek??
olavip gratulacje dla Jagódki

ale dawno tu niepisałam, cały czas na zamknietym byłam :) bo tam mniej do nadrabiania :)
daje taki typu almette, maly to uwielbia
daje mu tez wedline z kurczaka albo indyka
pytalam dzis lekarki to mowila ze parowki jak najbardziej moze juz jesc, tylko niemcy chyba robia inne parowki niz w PL, takie bardziej z miesa
Dziewczyny wiem ze nasze trzymanie kciukow ma magiczna moc, moja mama ma za chwile operacje usuwania polipa z szyjki, pod narkoza, bardzo sie o nia boje, oraz czy nie wykryja tam niczego gorszego, prosze poslijcie troche dobrych mysli w jej strone strasznie to przezywam :-:)-:)-(
kciuki zacisniete, dobre fluidy i cieple mysli wyslane do Toronto, bedzie dobrze

Gosiu a jajeczniczke robisz z samego zoltka jeszcze czy juz z bialkiem? na masle?
u lekarza spoko, jest jeszcze maly gleboki szmer ale kazala odstawic wszystkie leki i inhalacje, organizm musi sobie z tym sam poradzic
gdyby zaczal bardziej kaszlec albo goraczkowac to jescze raz do nich
lekarza zmienilismy, nie podobalo mi sie ze od 2 miesiecy nie potrafila wyleczyc Jasia, i wreszcie lekarka miala dla nas czas, wysluchala wszystkiego co mialam do powiedzenia, nawet glupot typu co mam dziecku dawac na sniadanie
poprzednia ciagle w drzwiach stala i juz byla jedna noga u drugiego pacjenta

niestety moj maz jest chory, przewlekle, ciagle bolala go noga no i wyszlo co to jest
na razie 3 miesiace zwolnienia zeby podreperowac organizm, potem zobaczymy

Do góry