reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cobra ja na szablon robie zawsze sobie rewelacja;)mówię Ci spróbuj sobie:)To mój ukryty talent jestem po kilku kursach:)

jak ktos ma dluzsze paznokcie to nie ma problemu,ale jak mi ktos przyjdzie z tak poobgryzanymi jak moje to jest koniec.
niby wiem,jak powinnam nadbudowac paznokiec zelem,zeby podlozyc szablon ,ale nie chce nikogo z domu wypuszczac,jak nie mam pewnosci czy sa 3 dni nie odpadnie.

koriander - jesteście już w domu??? jak wyniki??

kasiaj - u nas są 2 kupki dziennie, wyglądają jak dorosłe i bynajmniej fiołkami nie pachną:-p

kajdusia – gratuluje poprawionej córeczki:tak:

Kasiek – no to bombowe wieści z tymi ciuchami,:-) czyli ładnie zdążyłaś schudnąć do urlopu, zazdroszczę, bo u mnie zastój wagowy:zawstydzona/y:, ale dzięki A6w zgubiłam trochę cm w talii;-)

zyrraffka
– ja próbuje z łyżeczką, ale jak na razie mało co do buźki trafia:-); Majusia tez jest ostatnio mistrzynią naśladowania, świetne jak to jak nasze dzieciaczki szybko się uczą

olavip – rzeczywiście choroby rodzinkę nękają:-(

avena – co u Ciebie i Igusi? jak w pracy, poprawiło sie coś czy szukasz czegoś innego?

Asnecja – to szybko mężowi waga leci

ewelinka – gratuluję zębolka i no i pięknych efektów odstawiania

ciekawe jak tam nasza urlopowiczka Klemetinka?

Najlepszego dla Zosi i Eryczka!

jak ktos ma dluzsze paznokcie to nie ma problemu,ale jak mi ktos przyjdzie z tak poobgryzanymi jak moje to jest koniec.
niby wiem,jak powinnam nadbudowac paznokiec zelem,zeby podlozyc szablon ,ale nie chce nikogo z domu wypuszczac,jak nie mam pewnosci czy sa 3 dni nie odpadnie.

a Jaki żel masz??
jeżeli na naturalne i n atipsy to spokojnie mozesz ryzykowac;)

Witajcie napisze pozniej jak po szpitalu w sumie nic jeszcze nie wiemy ale badania jakie Lile czekaja strasznie mnie przerazily :-(poza usg ktore bedzie dopiero 2 maja
Na razie uciekam robic kolacje dziekujemy za trzymanie kciukaskow!

reklama
Do góry