reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam :)

Eliza_eM - trzymam kciuki za przerwe w ząbkowaniu
cobra18, Lencja - współczuje nocki :(
Kasiek1983 - super, ze juz się mieścisz w ciuchy :) Mnie pewnie po ciążach czeka wymiana calej szafy
lenaDTR - oj...ja bym chetnie do Ciebie wpadła na kawe :) Już cholery dostaje przez to, że nie znam w moim mieście nikogo i nie mam do kogo wpadać :(
zyrraffka - zdrówka życze dla Łukaszka. Łyżeczką planuje go nauczyć, ale jakoś się zawsze boje, bo teraz ma faze, że wszystko najpierw do buzi, a potem na podłoge...wiec obiad mógłby nie wytrzymać takiej próby.
zdec - ja się melduje, ze czuje sie dobrze (robaczek kopie regularnie, codziennie) :) Chociaz wszystko juz mnie 2 razy szybciej meczy...Ciekawe gdzie inne ciężarówki?

Musze sie pochwalić - mój mąż od ok. 2 tyg. na dukanie, a już schudł 6 kilo :):) Teraz czeka mnie wyzwanie - musze dla niego wielkanoc przygotowac wg. diety...boje sie jak wyjdzie, bo 1) pierwszy raz w ogóle robie coś na wielkanoc, 2) biore nowe przepisy, a już sprawdziłam, że tylko połowa z tych przepisów wychodzi :/
Coś nie widać poprawy i ocieplenia w pogodzie...mam nadzieje, ze do świąt zdąrzy sie ocieplić...
Dla Zosi i Eryka wszystkiego najlepszego :)

Edit: lena - prześlesz pare pierogów kurierem?? :) Narobiłaś smaka :p

Kobiecie w ciązy się nie odmaiwa;)

reklama
Witam no i mamy czwartego zebolka:tak:wczoraj też niezłe jak na Zośke osiągnięcie usneło w łóżeczku na popołudniowa drzemke no bo cyca w dzień już niet i pierwsze dwa dni na dwór wychodziłam i usypiała no ale przecierz co dzień nie będe chodzic usypiać jej na dwór no i troche się pomęczyłam z pół godz aż w końcu usneła hura:-)niech się uczy usypiać bez cycy bo niedługo odzwyczajanie wieczornego cyca a póżniej nocnego
hefi-moja to raczkuje i tylko paprochów wypatruje a jak znajdzie to się cieszy i odrazu do dzioba już odkurzam codzień żeby nic na podłodze nie było ale zawsze coś wyszuka
koriander,kasia-kciuki zaciśnięte
Dla miesięczniaków najlepsze życzonka!

Witam się
Elizka , Kasiek , Lencja , Cobra , Zyrafka- współczuję nocki!!!!
Zyrafka- Kochana wydaje mi się że spokojnie mozesz isć na spacerek! Zdrówka dla Łukaszka!
KasiaJ- Kciuki trzymam i do 16 nie puszczam!
Koriander- Kochana trzymam kciuki!!! A o której to usg? Daj znać jak wrócicie!!!!!
Lenka - Kochana w końcu nie pochwaliłas sie wczoraj z czym te trzy setki zrobiłaś tych pierożków?
edit: Emalia - :* - Zrobione te grządki wczoraj?:)

Troche zrobiłam, pory i selery zasadzone, ale z resztą czekam na pogode. :)

uczycie już dzieci jeść łyzeczką?
Ja dzisiaj próbowałam, Łukasz dłubał w słoiku łyzeczką i wszystko wymazał dookoła:))

nie zdążyłam mu zabrać i złamał mi storczyka Łobuz mały

Nie wyobrażam sobie jeszcze Jaśka z Łyżeczką :) Cały dom musiałabym remontowac po jednym posiłku :)

Witam no i mamy czwartego zebolka:tak:wczoraj też niezłe jak na Zośke osiągnięcie usneło w łóżeczku na popołudniowa drzemke no bo cyca w dzień już niet i pierwsze dwa dni na dwór wychodziłam i usypiała no ale przecierz co dzień nie będe chodzic usypiać jej na dwór no i troche się pomęczyłam z pół godz aż w końcu usneła hura:-)niech się uczy usypiać bez cycy bo niedługo odzwyczajanie wieczornego cyca a póżniej nocnego
hefi-moja to raczkuje i tylko paprochów wypatruje a jak znajdzie to się cieszy i odrazu do dzioba już odkurzam codzień żeby nic na podłodze nie było ale zawsze coś wyszuka
koriander,kasia-kciuki zaciśnięte
Dla miesięczniaków najlepsze życzonka!

Gratulujemy ząbka!!!

Lena- zapraszam z pierogami do mnie. pomożesz mi sprzątac ;)

reklama
Troche zrobiłam, pory i selery zasadzone, ale z resztą czekam na pogode. :)

Nie wyobrażam sobie jeszcze Jaśka z Łyżeczką :) Cały dom musiałabym remontowac po jednym posiłku :)

Gratulujemy ząbka!!!

Lena- zapraszam z pierogami do mnie. pomożesz mi sprzątac ;)

hehe
ja teraz mam wszystko porobione a dopiero 13 gdybym miałą fotelik dla Marcelka to bym wpadła;)
Boszeee musze znaleć zajecie jakies na dwór nie bo zimnoooo ale moze chociaz do biedronki pojde

Do góry