Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam
Eliza_eM - trzymam kciuki za przerwe w ząbkowaniu
cobra18, Lencja - współczuje nocki
Kasiek1983 - super, ze juz się mieścisz w ciuchyMnie pewnie po ciążach czeka wymiana calej szafy
lenaDTR - oj...ja bym chetnie do Ciebie wpadła na kaweJuż cholery dostaje przez to, że nie znam w moim mieście nikogo i nie mam do kogo wpadać
zyrraffka - zdrówka życze dla Łukaszka. Łyżeczką planuje go nauczyć, ale jakoś się zawsze boje, bo teraz ma faze, że wszystko najpierw do buzi, a potem na podłoge...wiec obiad mógłby nie wytrzymać takiej próby.
zdec - ja się melduje, ze czuje sie dobrze (robaczek kopie regularnie, codziennie)Chociaz wszystko juz mnie 2 razy szybciej meczy...Ciekawe gdzie inne ciężarówki?
Musze sie pochwalić - mój mąż od ok. 2 tyg. na dukanie, a już schudł 6 kiloTeraz czeka mnie wyzwanie - musze dla niego wielkanoc przygotowac wg. diety...boje sie jak wyjdzie, bo 1) pierwszy raz w ogóle robie coś na wielkanoc, 2) biore nowe przepisy, a już sprawdziłam, że tylko połowa z tych przepisów wychodzi :/
Coś nie widać poprawy i ocieplenia w pogodzie...mam nadzieje, ze do świąt zdąrzy sie ocieplić...
Dla Zosi i Eryka wszystkiego najlepszego
Edit: lena - prześlesz pare pierogów kurierem??Narobiłaś smaka
![]()
Kobiecie w ciązy się nie odmaiwa