reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zyraffka- do lekarza raczej idz, i na spacer też :) Będzie dobrze nie martw się :*

Lenka- Ola też nie raczkowała wcale, od razu na nogi stanęła i jak miała 10 miesięcy to już ładnie chodziła
Zdecku- fajnie ,że jestes z nami. Buziak dla Natalci ;*
Kasiek, Cobra, Elizka, Lencja Zyraffka- współczuje nocek. Jescze trochę i Wasze dzieciaczki też ładnie będą spały :)

Percia- ty moja kochana Ruda Wiedźmo- wer ar ju!!!??? Wstawaj już !!! :*

Najlepsze życzonka dla Zosi, Eryczka i Jagusi :*

reklama
Zyraffka- do lekarza raczej idz, i na spacer też :) Będzie dobrze nie martw się :*

Lenka- Ola też nie raczkowała wcale, od razu na nogi stanęła i jak miała 10 miesięcy to już ładnie chodziła
Zdecku- fajnie ,że jestes z nami. Buziak dla Natalci ;*
Kasiek, Cobra, Elizka, Lencja Zyraffka- współczuje nocek. Jescze trochę i Wasze dzieciaczki też ładnie będą spały :)

Percia- ty moja kochana Ruda Wiedźmo- wer ar ju!!!??? Wstawaj już !!! :*

Najlepsze życzonka dla Zosi, Eryczka i Jagusi :*
Wpadaj na kawę bo mi nudno:(

Witam się
Elizka , Kasiek , Lencja , Cobra , Zyrafka- współczuję nocki!!!!
Zyrafka- Kochana wydaje mi się że spokojnie mozesz isć na spacerek! Zdrówka dla Łukaszka!
KasiaJ- Kciuki trzymam i do 16 nie puszczam!
Koriander- Kochana trzymam kciuki!!! A o której to usg? Daj znać jak wrócicie!!!!!
Lenka - Kochana w końcu nie pochwaliłas sie wczoraj z czym te trzy setki zrobiłaś tych pierożków?
edit: Emalia - :* - Zrobione te grządki wczoraj?:)

uczycie już dzieci jeść łyzeczką?
Ja dzisiaj próbowałam, Łukasz dłubał w słoiku łyzeczką i wszystko wymazał dookoła:))

nie zdążyłam mu zabrać i złamał mi storczyka Łobuz mały

witajcie kochane.
Dla dzisiejszych solenizantów: Zosi, Eryczka i Jagusi wszystkiego co najlepsze!
chorym duuużżo zdrówka!

Jagoda nauczyła się wczoraj robić brr i paluszkiem machać po dolnej wardze, tak że ten głos tak jej jakby strzela:)
Powiem Wam że nie wiem co się dzieje...same tragedie nas ostatnio spotykają... miesiąc temu teściu miał zawał, teraz teściowa ma tego guza na piersi i jakby tego mało to wczoraj dzwoniła bratowa męża - jego chrześniak, który ma 5lat ma dziurę w kości!! gdzieś w barku... masakra jakaś, zwłaszcza że u męża w rodzinie jeden kuzyn ma już raka kości, nie złośliwego ale też ma dziury i nie miał wcale szpiku!(jakoś mu ten szpik podawali i teraz już tylko co roku jeździ na kontrole z tymi kościami) boszzze mam nadzieję, że ten ubytek u Adasia to wynik za szybkiego wzrostu kości i braków witamin czy coś...
no nic tylko płakać nad tą rodziną. Jak tak dalej pójdzie to chyba dam na msze o zdrowie dla nich, bo już nie wiem co robić..co myśleć o tym wszystkim.... brrrr:-(

Witam się
Elizka , Kasiek , Lencja , Cobra , Zyrafka- współczuję nocki!!!!
Zyrafka- Kochana wydaje mi się że spokojnie mozesz isć na spacerek! Zdrówka dla Łukaszka!
KasiaJ- Kciuki trzymam i do 16 nie puszczam!
Koriander- Kochana trzymam kciuki!!! A o której to usg? Daj znać jak wrócicie!!!!!
Lenka - Kochana w końcu nie pochwaliłas sie wczoraj z czym te trzy setki zrobiłaś tych pierożków?
edit: Emalia - :* - Zrobione te grządki wczoraj?:)

Kochana ruskie;)Z syrem i pyrami:)

Witam :)

Eliza_eM - trzymam kciuki za przerwe w ząbkowaniu
cobra18, Lencja - współczuje nocki :(
Kasiek1983 - super, ze juz się mieścisz w ciuchy :) Mnie pewnie po ciążach czeka wymiana calej szafy
lenaDTR - oj...ja bym chetnie do Ciebie wpadła na kawe :) Już cholery dostaje przez to, że nie znam w moim mieście nikogo i nie mam do kogo wpadać :(
zyrraffka - zdrówka życze dla Łukaszka. Łyżeczką planuje go nauczyć, ale jakoś się zawsze boje, bo teraz ma faze, że wszystko najpierw do buzi, a potem na podłoge...wiec obiad mógłby nie wytrzymać takiej próby.
zdec - ja się melduje, ze czuje sie dobrze (robaczek kopie regularnie, codziennie) :) Chociaz wszystko juz mnie 2 razy szybciej meczy...Ciekawe gdzie inne ciężarówki?

Musze sie pochwalić - mój mąż od ok. 2 tyg. na dukanie, a już schudł 6 kilo :):) Teraz czeka mnie wyzwanie - musze dla niego wielkanoc przygotowac wg. diety...boje sie jak wyjdzie, bo 1) pierwszy raz w ogóle robie coś na wielkanoc, 2) biore nowe przepisy, a już sprawdziłam, że tylko połowa z tych przepisów wychodzi :/
Coś nie widać poprawy i ocieplenia w pogodzie...mam nadzieje, ze do świąt zdąrzy sie ocieplić...
Dla Zosi i Eryka wszystkiego najlepszego :)

Edit: lena - prześlesz pare pierogów kurierem?? :) Narobiłaś smaka :p

Ostatnia edycja:
Witam :)

Eliza_eM - trzymam kciuki za przerwe w ząbkowaniu
cobra18, Lencja - współczuje nocki :(
Kasiek1983 - super, ze juz się mieścisz w ciuchy :) Mnie pewnie po ciążach czeka wymiana calej szafy
lenaDTR - oj...ja bym chetnie do Ciebie wpadła na kawe :) Już cholery dostaje przez to, że nie znam w moim mieście nikogo i nie mam do kogo wpadać :(
zyrraffka - zdrówka życze dla Łukaszka. Łyżeczką planuje go nauczyć, ale jakoś się zawsze boje, bo teraz ma faze, że wszystko najpierw do buzi, a potem na podłoge...wiec obiad mógłby nie wytrzymać takiej próby.
zdec - ja się melduje, ze czuje sie dobrze (robaczek kopie regularnie, codziennie) :) Chociaz wszystko juz mnie 2 razy szybciej meczy...Ciekawe gdzie inne ciężarówki?

Musze sie pochwalić - mój mąż od ok. 2 tyg. na dukanie, a już schudł 6 kilo :):) Teraz czeka mnie wyzwanie - musze dla niego wielkanoc przygotowac wg. diety...boje sie jak wyjdzie, bo 1) pierwszy raz w ogóle robie coś na wielkanoc, 2) biore nowe przepisy, a już sprawdziłam, że tylko połowa z tych przepisów wychodzi :/
Coś nie widać poprawy i ocieplenia w pogodzie...mam nadzieje, ze do świąt zdąrzy sie ocieplić...
Dla Zosi i Eryka wszystkiego najlepszego :)

Edit: lena - prześlesz pare pierogów kurierem?? :) Narobiłaś smaka :p

Kochana zapraszam do nas na kawkę:)

reklama
Łukasz wystrzelił mi z rozwojem, w ciągu krótkiego czasu nauczył się raczkować, wstawać przy meblach, dzisiaj przeszedł kilka kroków za rączki i wymawia inne "słowa" niz dotychczasowe mama i baba. Pięknie naśladuje:) Ulubionym zajęciem jest próba zakręcania słoiczka i czasem mu wychodzi, bardzo jest zawzięty przy tym:)

Do góry