reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy :-D

reklama
musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy :-D

ooo to gratki Kochana;)
A jak się czuje choroba pewnie wymęczyła go??
A moja Gaja dalej nie raczkuje ale za to podnosi się przy ławie albo w łożeczku i śmiga;)

Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle:(

Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle:(

Ja nie pomogę;(
Nie stosuję tego:(
Ale widziałam w biedronce książkę;)
GosiaGro chyba najwiecej gotowała i piekła na tej diecie;)

Witam się wieczornie.

Najlepsze życzonka dla naszych kochanych chłopaków :Krzysia i Kacperka. Buziak od Ciotki ;*

U nas dzień jak codzień. Jasiek miał dzisiaj focha i spał mi tylko raz a teraz nie może zasnąc. Nie wiem co jest grane. Oczko na nowo rozebrane. Stary się już wścieka i mów ,że je zakopie. Nerwus jeden ;)

Nadika- gratki raczków :)

Jak będę miała chwile to muszę spróbować :-D może wrzucisz jakiś sprawdzony przepis na muffiny? :happy2:

Ja jestem na dukanie i dopiero odzwyczajam małą od cycowania i wprowadzamy mleko modyfikowane, ale jem i tak dużo :-D

Oby Hani szybko minęła gorączka! My na szczęście obyłyśmy się póki co bez trzydniówki :tak:

Nie przesadzajmy, że zombi czy o zgrozo płetwal :-Dwszystkie jesteśmy śliczne i wspaniałe :-)

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantów :-D:happy2::tak:

Cobra a nie jak Waleń??:)
Kreatorka ja mam przepis na muffiny ale nie dukanowskie;)
a płetwal to tez nie jakis wieloryb?tej bo juz nie wiem sama;p
cobra a mialam ci napisan na nk ale mi umknelo ze bardzo sie zmienilas! Slicznie wygladasz na zdjeciu z Kuba w wodzie

ja tez poprosze o przepis na muffinki bo czesto robie, to niech mnie przynajmniej odchudza :-D

gosiagro wrzuce wieczorkiem jak maz bedzie, bo u nas zasypianie to tez ostatnio dramat jednego aktora :wściekła/y:

U nas wysypka wyszla 5 dnia ale tylko na tulowiu
wygladam jak cos miedzy szajsem a szajsem.tymbardziej ze makijaz mi splynal i wygladam jak foka.ale co zrobic.ale dziekuje baardzo;D

ten basen to tylko dzieki kasiek i anecznik mielismy
zaraz poszukam przepisu i napisze na watku kuchenno rewolucyjnym

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja nie pomogę;(
Nie stosuję tego:(
Ale widziałam w biedronce książkę;)
GosiaGro chyba najwiecej gotowała i piekła na tej diecie;)

jestem, jestem :-)
Lencja ja dużo nie piekłam, a z tego co robiłam to mogę polecić sernik z bezą, tylko ty produktów mlecznych nie możesz:-(, a Dukan opiera się głownie na nabiale, i większość ciast czy deserów ma w sobie twaróg, mleko bądź jogurt
tutaj link do stronki z przepisem
Sernik pieczony z bezą
a tu moja wersja
Sernik pieczony z bezą (2) podpis.jpg

ja też poproszę przepis na muffinki:tak::tak:

dodalam na gotujace czerwcowki.z tego forum moja mama ma wszystkie przepisy,kilka segregatorow.takze otreby,otreby otreby;)

kasiaj- niestety to cos innego ;) taka zolta jest,i pachnie jak chrupki kukurydziane troche,moja mama wiekszosc skladnikow kupuje w sklepach ze zdrowa zywnoscia,ekozywnoscia,piotrze i pawle, i dla sklepow dla diabetykow.

reklama
u nas bylo identycznie, dzis tylko jedna drzemka, jeden posilek ominiety, co za foszki

gosiagro ja wczoraj nie zrobilam brzuszkow :szok: Ale dzis tak :-D

to ci Lilcia musiała dać dzisiaj popalić, skoro nie zrobiłaś
edit - ja to czytam chyba z klapkami na oczach:szok: ty piszesz, ze wczoraj nie zrobilas:-D
a Majusia zasnęła dziś po kąpieli sama:-), ale w dzień przy zasypianiu był płacz:-(

gosiagro- ale mi smaka zrobiłaś :) takie techniczne pytanie bo ja ciemna masa jestem: mąka kukurydziana to nie jest kleik, który dzieciom sie daje? bo ja nic innego podobnego w życiu nie widziałam, a chętnie bym zrobiła to cudo :(

tak, Kasiu to nie do końca to samo, dziecku samej mąki nie podasz;-), myślę, ze mąka do dostania jest w każdym markecie, ja kupiłam w Carrefourze, a o ile pamiętam kosztuje coś koło 2,5zl

Ostatnia edycja:
Do góry