nadika
Fanka BB :)
musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy
Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle
Jak będę miała chwile to muszę spróbować może wrzucisz jakiś sprawdzony przepis na muffiny?
Ja jestem na dukanie i dopiero odzwyczajam małą od cycowania i wprowadzamy mleko modyfikowane, ale jem i tak dużo
Oby Hani szybko minęła gorączka! My na szczęście obyłyśmy się póki co bez trzydniówki
Nie przesadzajmy, że zombi czy o zgrozo płetwal wszystkie jesteśmy śliczne i wspaniałe :-)
Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantów
a płetwal to tez nie jakis wieloryb?tej bo juz nie wiem sama;pCobra a nie jak Waleń??
Kreatorka ja mam przepis na muffiny ale nie dukanowskie
wygladam jak cos miedzy szajsem a szajsem.tymbardziej ze makijaz mi splynal i wygladam jak foka.ale co zrobic.ale dziekuje baardzo;Dcobra a mialam ci napisan na nk ale mi umknelo ze bardzo sie zmienilas! Slicznie wygladasz na zdjeciu z Kuba w wodzie
ja tez poprosze o przepis na muffinki bo czesto robie, to niech mnie przynajmniej odchudza
gosiagro wrzuce wieczorkiem jak maz bedzie, bo u nas zasypianie to tez ostatnio dramat jednego aktora
U nas wysypka wyszla 5 dnia ale tylko na tulowiu
Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle
Ja nie pomogę;(
Nie stosuję tego
Ale widziałam w biedronce książkę
GosiaGro chyba najwiecej gotowała i piekła na tej diecie
u nas bylo identycznie, dzis tylko jedna drzemka, jeden posilek ominiety, co za foszki[/B][/I][/COLOR]U nas dzień jak codzień. Jasiek miał dzisiaj focha i spał mi tylko raz a teraz nie może zasnąc. Nie wiem co jest grane.
u nas bylo identycznie, dzis tylko jedna drzemka, jeden posilek ominiety, co za foszki
gosiagro ja wczoraj nie zrobilam brzuszkow Ale dzis tak
gosiagro- ale mi smaka zrobiłaś takie techniczne pytanie bo ja ciemna masa jestem: mąka kukurydziana to nie jest kleik, który dzieciom sie daje? bo ja nic innego podobnego w życiu nie widziałam, a chętnie bym zrobiła to cudo