reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam :)
Wczoraj był super dzień i byliśmy w zoo :) Małego niestety interesowało tylko to co było blisko i sie ruszało (czyli osiołki, pelikan i jeszcze moze z 2 rzeczy). Wiec dzień był bardzo miły, chociaż ja z A. wróciliśmy padnięci...
Za to noc...tragedia - mały poszedł bardzo późno spać, potem budził się co 2/3 godz. i ryk straszny. Próbowaliśmy robić wszystko, ale tylko mleko go uspakajało...już nawet nie licze ile tego mleka w nocy wypił :( Pewnie przeżywał dzień...
Aż rano zadzwoniłam, żeby mama przyjechała, żebym sobie troche w dzień podespała, ale współczuje mężowi, który siedzi nieprzytomny w pracy (od dwóch dni jest cały połamany, bo w sobotę miał za dużo pracy fizycznej, a teraz jeszcze noc, gdzie prawie wogole nie mógł spać).
Aaa...pojawił się 8-smy ząbek :) Dolna dwójka :)

lena - gratki :)
Oj kochana wspólczuje;)

reklama
Asnecja gratuluje zabka i wspolczuje, to pewnie przez te wrazenia maly nie mogl spac ..

gosiagro super ze tak udany dzien, nie martw sie na zapas, Maja do tego czasu duzo sie zmieni i pewnie szybko sie przyzwyczai, tutaj dopoki dziecko placze rodzice moga zostawac razem z nim, i wtedy jest to tzw okres przygotowawczy, pozniej rodzic siedzi w innym pomieszczeniu i moze obserwowac dziecko, a potem zazwyczaj maluch juz nie marudzi (czasami trwa to 3 dni czasami 3 tyg:szok:)

Lena wowww ty szczesciaro jedna!!!!!! Ale bedzie Gaja miala imprezke na roczek :-D A nam cos sie skapnie??:-p

Lena- a nie mówiłam ,że szczęście się do ciebie uśmiechnie ;)
Serdecznie gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!! Ty szczęściaro!!!!!!!!!!!!!!!
Do męża już dzwonie;)
Asencja- gratki żabka i współczuje nocki. Trzymaj się kochana.
Perfecia- dobry, dobry ;)

Asnecja gratuluje zabka i wspolczuje, to pewnie przez te wrazenia maly nie mogl spac ..

gosiagro super ze tak udany dzien, nie martw sie na zapas, Maja do tego czasu duzo sie zmieni i pewnie szybko sie przyzwyczai, tutaj dopoki dziecko placze rodzice moga zostawac razem z nim, i wtedy jest to tzw okres przygotowawczy, pozniej rodzic siedzi w innym pomieszczeniu i moze obserwowac dziecko, a potem zazwyczaj maluch juz nie marudzi (czasami trwa to 3 dni czasami 3 tyg:szok:)

Lena wowww ty szczesciaro jedna!!!!!! Ale bedzie Gaja miala imprezke na roczek :-D A nam cos sie skapnie??:-p
Zaprosze Was na roczek:)

Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?:p

Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?:p
pewnie ze mozliwe gratuluje! Ja tylko wyeliminowalam slodycze (poza lodami w weekend:zawstydzona/y::-)) i mam 1,2kg mniej przez 2 tyg, mysle ze jak sie za siebie wezme to do lata dojde do tych minus 8kg :-)

Udała się nam wszystkim wczoraj ta pogoda, co? :-) My też cały dzień w ogrodzie byliśmy, porządki, porządki, porządki. Tylko róża na mnie napadła i jestem cała pokłuta i obolała . ALe warto bylo

Lena- graaatki!!! Super!!! To co sobie kupisz- konika, czy motor? :-)
Olavip-trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Koriander- ładnie Lilkę zaznajamiacie z naturą :-D
Asnecja- gratuluję zębola :-)
Perfecta- możliwe możliwe, gratulacje- tak trzymaj!

Pamiętacie, jak niedawno się żaliłam, że Gosia jest niejadkiem- duuużo się w tej kwestii pozmieniało... Od prawie tygodnia je za dwóch :szok: Muszę jej normalnie wydzielać jedzenie, bo mogłaby jeść przez cały dzień non stop :szok: To tak na pocieszenie mam niejadków- życzę, żeby Wasze maluchy też tak nabrały apetyciku.

Zimno dziś , szaro buro, a dzień wolny od pracy, więc pora się zabrać za porządki w domu

Udała się nam wszystkim wczoraj ta pogoda, co? :-) My też cały dzień w ogrodzie byliśmy, porządki, porządki, porządki. Tylko róża na mnie napadła i jestem cała pokłuta i obolała . ALe warto bylo

Lena- graaatki!!! Super!!! To co sobie kupisz- konika, czy motor? :-)
Olavip-trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Koriander- ładnie Lilkę zaznajamiacie z naturą :-D
Asnecja- gratuluję zębola :-)
Perfecta- możliwe możliwe, gratulacje- tak trzymaj!

Pamiętacie, jak niedawno się żaliłam, że Gosia jest niejadkiem- duuużo się w tej kwestii pozmieniało... Od prawie tygodnia je za dwóch :szok: Muszę jej normalnie wydzielać jedzenie, bo mogłaby jeść przez cały dzień non stop :szok: To tak na pocieszenie mam niejadków- życzę, żeby Wasze maluchy też tak nabrały apetyciku.

Zimno dziś , szaro buro, a dzień wolny od pracy, więc pora się zabrać za porządki w domu

hehe nie wiem czy starczy na cokolwiek bo to i to w cenie:pasa

wróciłyśmy! wszytko dobrze na szczęście! za rok kazała przyjechać jeszcze raz... dziękuję dziewczynom które trzymały kciuki!
Korandier - dzięki za troskę. Mam nadzieję, że u Was też będzie dobrze, a powiedz czy smarujesz jej tam czymś? bo ja jeszcze przed zabiegiem smarowałam Linomagiem i dzięki temu dużo samo się rozeszło - no i masowałam jej to.
Lena - ale super! gratuluję!! i zazdroszczę:p
Asnecja - gratki dla zębolka!

Dla Jasia naajlepszego wszystkiego! samych słodyczy!

reklama
Kochane troszkę spróbuje nadrobic bo Jas śpi ale słyszę że powolutku się zaczyna budzić.
Przede wszystkim !!!! Kasiek - Kochana przytulam Ciebie bardzo mocno! Nie mam pojęcia co się dzieje , ale chciałabym abys wiedziała że nie ma sytuacji bez wyjścia! I że nic nie dzieje się w naszym życiu bez przyczyny i z każdą sytuacja mozna sobie poradzić :) A ludzie stający nam na drodze i zagradzający ją to zwykłe szuje i egoiści , którzy NIE ZASŁUGUJĄ NAWET NA SKRAWEK NASZEJ UWAGI! Pamiętaj o tym! Jeśteś wspaniałym człowiekiem , super Mamusią , masz pięknego synka i to jest w życiu najważniejsze!!!!!!! Kochana głowa do góry , na pewno wszytsko się poukłada , tak jak tego chcesz ! Gdyby nie te 120 km to w okolicy świąt bym Cię "nawiedziła" .... Kochana ściskam Cię najmocniej jak potrafię ( a ja juz pisałam że potrafię:p pulpetową mocą przytulić) Jak masz chęcia to na sypku moge się pojawić lub pisz na pw. Może uda sie choć dobrym słowem pomóc:p:) BUZIAK!!!! na dobry dzień !!!!
Asencja - Gratuleszkonsy ząbkowe!
Kajdusia- Oj nie dobra róża! Kochana gratuluje Gosi powrotu apatyciku!
Gosiu- Fajnie że weekendzik udany:) I Ty się tak nie stresuj na zapas Kochana:) Po kilku dniach na pewno się obydwie przyzwyczaicie:) Ale to jeszcze kawał czasu jendak:):)
No i księciunio wstał....

Do góry