reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agi i Koriander - u nas bicie szafki i mówienie A ty a ty się niestety nie sprawdza... młody chyba myśli że na niego krzyczę i zaczyna znów płakać :( jak jest mniejsze uderzenie to zaczynam się śmiać i nie jest źle ale takie gorsze uderzenie to nie ma mocnych...

Dziewczynki, ja muszę odpocząć od wielu wielu problemów, więc być może będę czytała ale nie obraźcie się jak się nie będę udzielała... nie mam siły... muszę parę spraw przemyśleć... wcale ten wyjazd do hiszpani mnie nie cieszy ale przynajmniej będę z rodzinką... Buziaczki dla Was wszystkich, tych dużych i małych :)

reklama
Dziewczynki, ja muszę odpocząć od wielu wielu problemów, więc być może będę czytała ale nie obraźcie się jak się nie będę udzielała... nie mam siły... muszę parę spraw przemyśleć... wcale ten wyjazd do hiszpani mnie nie cieszy ale przynajmniej będę z rodzinką... Buziaczki dla Was wszystkich, tych dużych i małych :)
Kasiu??????? Jaka Hiszpania?? O co kaman?? Pierwszy kwietnia juz byl :-D;-) a tak na serio..co sie dzieje kochana, mozemy pomoc?

dzin dybry! a raczej dzin dybry wieczór.:-D
Mało mnie ostatnio bo brak czasu .Wzięliśmy się za wykańczanie łazienki w końcu więc sami rozumiecie ,a jeszcze w między czasi bieg do mamy i do babci do szpitala mam nadzieję że wyjdzie szybko o ile wyjdzie :-(
a dzisiaj wybraliśmy się na giełdę połazić była piękna pogoda mały się dotlenił i o dziwo spał we wózku z 1,5 godz:szok::-D
laski z Torunia macie ochotę na spotkanko w niedzielę bo wybieramy sie z rodzinką i będę miała trochę luzu

na zwiedzanie ale jedziemy z rodzinką chrzestnego Michała i chcą do planetarium a tam bez sensu mam iść z małym więc w tym czasi mam wolne

Dzień Dobry po weekendowo

my właśnie niedawno wstaliśmy tzn Tomek i ja bo reszta jeszcze śpi:-)

a przez weekend bardzo wypoczęliśmy, dużo spacerków, wczorajszy dzień u moich rodziców - miło, przyjemnie i bateryjki naładowane

miłego dnia

dzień dobry:)
ja tylko na chwilkę powiedzieć Wam, że jedziemy dziś na kontrole z Jagodą do ginekologa dziecięcego(pamiętacie, pisałam że zrosły jej się mniejsze wargi i miała zabieg) mam nadzieję,że wsio będzie ok. Według mojego oka to nic tam się więcej nie dzieje,ale wolę pojechać do tego Poznania i się upewnić. pa

Trzecia :)
Witam i ja.

Kasiek
- jak tam guz. Aż mam wyrzutu ,że to przeze mnie. Ucałuj mocno Damisia od ciotki.
Koriander- a jak u was siniaczek ?
Olavip- powodzonka na wizycie ;)

Miłego dzionka laseczki ;)

Najgorętsze życzonka dla kochanego Jasieńka Perfectowego. Rośnij zdrowo robaczku i niech nie zabraknie uśmiechu na Twojej buziuni. Całusy od ciotki i "piątka" od Jasia :)

reklama
Do góry