reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Z tego co widzę to nasza Perfecta kochana napisała 5 lub 7 przy dzieciaczkach które urodziły się w Maju (5) i w Lipcu (7) a te bez numerków to czerwiec ;)

Cześć Kochane Moje !:)
Wróciłam , ale... zadowolona do konca nie jestem , będzie trza poprawic troszkę. Chciałam troszke jasniejsze a wyszły mniej wściekłe i wydaje mi sie że ciemniejsze... No cóż za 2 tygodnie przed świętami się dorudzę:p
Co do kalendarza to przy dzieciaczkach , które urodziły się w maju lub lipcu , sa takie małe białe cyferki jak zauważyła Kasiunia:):*
Niestety inaczej się nie da zrobić bo musiałabym zmniejszyć czcionkę a to już było by mniej czytelne.
Dziękuję Kochane za miłe słowa !! Co prawda arcydziełem nie jest ten kalendarz ale będziemy miały wszystko w jednym miejscu:) Mam nadzieję że może tak zostać ? Pewnie gdzieś w przysżłości jak się doszkole z szopa fotowego postaram się ładnieszy trzasnąć :)
Stara juz jestem i niedowidzę
Ale Perfekciu musiałabys dopisac jeszcze maluchy, bo nie wszystkie są

Ostatnia edycja:
reklama
Eh.... chciałam Wam wkleić filmik, ale tak zeby był dostep tylko do fiulmiku i mi nie wyszło :(

My dzis bylismy na naszej budowie! Taras wyglada zabójczo! :) teraz robią podjazd. A naroznik który kupilismy 2 tygodnie temu wyglada w naszym salonie tak jak powinien :)

Aha, ja dostałam okres jak tylko skończył mi sie połóg. Dokładnie w sumie koniec lipca.

Pozdrawiam.

Aha, Baśka pomału dochodzi do siebie. W dzien juz lepiej sie zachowuje, ma mniejszt katar i kaszel, ale w nocy jeszcze z nią cięzko - budzi sie i trzeba walczyc okolo półtora godziny zeby ponownie zasnęła.

Aha, mam na sprzedaż 2 kartony pampersów "4" cena taka jak była przy zakupie czyli 98 zł za karton (taki jak byly w Tesco). Może któras z Poznańskich mam by chciała?

zyraffka-akurat dziś mam tylko takie nudy starsza to już sobą się zajmie to latała z koleżankami średnia poszła na noc do dziadków mąż do pracy a ja sama z Zojdą z jednym dzieckiem jak tak pare godzin siediałam to naprawde nuda niewiedziałam co ze sobą zrobić:baffled: tak to zawse coś się dzieje a tu cisza spokój tylko Zośka do ogarnięcia:-D

Witam i Ja.
Kasiek- ja ten program oglądałam jak leciał na Zone reality. Co u Was? Damiś zdrowy?

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych trzech muszkieterek;
Natalci, Karolci i Basieńki. Buziaki od ciotki i Jasia ;)

edit; Perfekciu- trza Basie Aisową dopisa do kalendarza ;) i tak na bieżąco uzupełnia jak kogoś jeszcze nie ma:)

reklama
Dzien dobry:-D

U nas wczoraj bylo chyba nawet wiecej niz 25 stopni, po prostu cudownie!

Kasiek ubralam Lile w body na krotkim rekawie, na to tunika, spodenki i chustka na glowe, zdjecie na zamknietym ;-)

gosiagro jak zakupy?? Przyszla mama opkupiona i zadowolona?

Agi wspolczuje @@@ mam nadzieje ze bol znosny

Sto lat dla solenizantow!

Do góry