reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Natalci, Basi i Karolci sto lat!
co do @ to dostałam 3 tyg temu pierwsza. Nadal karmię ale nie tak często jak kiedyś..
zapowiada się ładny dzień.na spacerek:)

reklama
Witam się i zycze miłego, słonecznego dnia!
My też uciekamy najpierw do kościoła, a później na spacerek, bo wczorajszy nie zaszkodził:)

Emalia - Damiś zdrowy dzięki bogu... ale co ja przed chwilą przeżyłam... czytając Twojego posta, he he... Damian uderzył głową w kant szafki i ma takiego guza że szok!!! razem z nim beczałam bo się wystraszyłam, tak biedactwo płakał aż się trząsł... :( bidulek mój kochany

witam sie co tygodniowo :p
czy ktos mnie jeszcze pamieta?:-D obiecuje za miesiac sie poprawic i byc na biezaco:tak:-moj plan na kwiecien skonczyc kurs 2mc przed czasem a jak:-D ostatnio tyle sie dzieje i tyle mam roboty ze nie wiem w co pierwsze wlozyc reke :tak:zamieszanie z poplontaniem hehe...
zuzak szaleje premieszcza sie jeszcze szybciej, proboje sie podciagac i postawiona staje chwilke- w sob zakupilismy jej jezdzik-umie sie juz odpychac ale do tylu:-D:tak::-Dsiedzi w nim taka zadowolona i o dziwo nie laduje na ziemi :) przybyl nam kolejny zabek i 2 kolejne sa w drodze, takze moj wampirek niedlugo nie bedzie wampirkiem :)
dzis moj pierwszy dzien matki(w ie) hehe - zuza zrobila mi prezent i pospala do 7.15 wow :) teraz jest na spacerku z siostra a ja papu gotuje :)
znalazlam dzis nowy domek dla nas mam nadzieje ze jest spoko -tylko min od mojej pracy, byloby super zaoszczedzilibsmy na kupnie drugiego autka-jedziemy ogladac we wt :)
to tyle o nas:)

perfekta superasny kalendarz :) mialabym prosbe jesli mozesz dodac moja zuze 14.06.2010-jesli mozesz:)

kasiek-wspolczuje przezyc, mam nadziejej ze damianek juz dobrze sie ma :)

mielej i slonecznej niedzieli:)

ps. malutka wlasnie przyniosla mamie cukierki :)

Ostatnia edycja:
Bry laski... ;]

Wczoraj grilowalismy, siostra przyjechala, piwko sie wypilo a dzis łeb boli...... ;]
Własnie pojechali, Miki wstał bo na dworze spał i M poszedl po niego...

Miki jest jeszcze karmiony cycem, ale w sumie to wyglda tak ze dostaje go w nocy, i wieczorem przed snem, i czasami w ciagu dnia.... teraz aczol juz jesc własnie łądnie z czego jestem zadowolona.... ale uwielbiam to nasze karmienie cycem.... zwłaszcza jak byl taki malutki.....

Ja okna mam juz pomyte, wczoraj konczylam, i firanki tez poprane i wsio zrobione

emalia dzieki za pamiec;-) u nas wsio oki, dzieicaki zdrowe, no i jakos leci do przodu :-) Miki jak zaczol raczkowac tak musze miec oczy dookola glowy;-) łobuziak mój;-)

Witam się i ja niedzielnie,....

kasiek - jejku biedny Damiś....Mam nadzieję że guz szybko zniknie....Ja zawsze po takim incydencie udaję że biję dany przedmiot o który walnęła Polcia....i z mega płaczu jest mega śmiech....Wystarczy pogrozić palcem, uderzyć parę razy, powiedzieć a ty a ty a ty ...niedobra szafko i już jest śmiech....
koriander - u mnie @ bezbolesna (odpukać)...!!! Jaj Lila???? Ile dziś u Was stopni....
lenka - miłego wypadu do znajomych i przyjemnej i udanej jazdy konnej....
magdziak - ja też dziś obchodzę pierwszy raz dzień matki :-)....A według polskiego święta będę je obchodzic podwójnie...bo 26 maja mam też urodziny!Dziś dostałam od córci piękną kartkę ....Ach....Moje słoneczko....Powodzenia z domkiem....My też jesteśmy na etapie szukania nowego domku ale dopierp od września chcemy się przeprowadzić....

Jejku Luśka właśnie obudziła się z takim rykiem ze szok....Ślinotok mega, ręka w buzi....Pierdzieolne zęby!!!!! Dałam calpol i znów zasnęła, bidulka moja

Karolince, Basieńce i Natalci
samych radości w życiu
uśmiechu na buziolach
oraz mnóstwa miłości!!!!
Ciotka i Luśka

Ostatnia edycja:
A my juz wróciliśmy do domku...było super już dawno tak nie odpoczełam...ciotka Gaje wycałowała wypieściła;)Super było, po prostu rewelacja;)Teraz Gaja buszuje w łożeczku, mąż odpoczywa a ja szukam sobie na allegro:)

reklama
Do góry