reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
masz taki rowerek?? jak on wyglada na żywo?? podoba mi się w nim to siedzisko i że ma między nogami ten materiał bo wiem że wtedy mi nie zjedzie
nie takiego nie mam pokazywałam wczoraj jaki mam ale ten wydaje mi się dość konkretny
kasiulka niemożliwa jesteś no proszę zabawka dziecka a mamus się spodobała
co do nocnika my mamy najzwyklejszy i takiego używamy i taki nteż polecam bo powiem szczerze kilku znajomych dzieci używały a raczej miały używać takich z pozytywkami to przyniosło to taki skutek że teraz nawet kilku letnie dzieci boją się robić kupę nawet do kibelka
a co do spacerów to mój Michał teżnie zaśnie w wózku
perfekciu filmik rewelka z mężem uśmialiśmy siędo łez

Ostatnia edycja:
agast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???
uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczki
mi tez mama miesa popiecze, ja sama robie zimne zakaski czyli szynke i schab w galarecie plus salatki, do tego jeszcze cos na cieplo bym chciala
i nie mam pojecia co jeszcze
my mamy chrzest w wielka sobote kolo 21, wiec u nas bedzie raczej kolacja a potem normalnie swieta bo rodzinka zostaje

Kasiu- w piątek go zabieram, bo już skończe zabiegi i nie będzie dziadkom potrzebny. Przypomne Ci sie ;)
Klementinka- my idziemy na chrzciny w świąteczną niedziele, więc śniadanko mam z głowy :) ak tam Jasiu?
Lenka- fajnie by było z tą kasą ;) Jak Gaja?

A i miałam pytac jak tam nasza Ospowa biedroneczka?

Hejka
Jestem i mam się dobrze...Moje dziecko odzyskało apetyt!!!! Juuuupiiiii!!!! Właśnie wytrąbiła całe 260ml mleka z butli i poszła spać....W ogóle dziś pieknie jadła....220 ml o 6.00, o 8.30 kanapeczka z serkiem....o 10.30 230ml mleka o 13.30 - 150ml obiadku o 17.30 - 200ml kaszy i teraz to mleko...ach co za radość....
Ja jestem padnięta...mamy taki nawał pracy ze szok!!! Nawet w tą sobotę pracuję, a od P. z pracy wywalili jednego chłopaka więc dopóki nie znajdą nikogo na jego miejsce P. z drugim chłopakiem będą musieli go zastępować więc wygląda na to że i w kwietniu będziemy się mijać....Szkoda gadać.....

kasiulka - gratuluję rozwiązania zagadki!!!!!
klementinka - niezłe smakołyki szykujesz na te chrzciny!!!!!
I już nie pamiętam co komu....

uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczki
mi tez mama miesa popiecze, ja sama robie zimne zakaski czyli szynke i schab w galarecie plus salatki, do tego jeszcze cos na cieplo bym chciala
i nie mam pojecia co jeszcze
my mamy chrzest w wielka sobote kolo 21, wiec u nas bedzie raczej kolacja a potem normalnie swieta bo rodzinka zostaje

o 21 ?:szok: ja Cię podziwiam, nie mniałabym siły jeszcze kolacji wystawnych robić a będąc wciąży to już całkiem, pewnie bym przy stole na sieddząco zasnęła hihi

agi to super, ze apetyt wrócił, u nas z jedzonkiem to szkoda mówić:(((
nie zazdroszczę nawału pracy ale z drugiej strony to trzeba się cieszyć ze jest praca. Oby szybko znaleźli kogoś u mężą w pracy! Trzymajcie się dziewczyny cieplutko i milutko:))

Ostatnia edycja:
Kasiu- w piątek go zabieram, bo już skończe zabiegi i nie będzie dziadkom potrzebny. Przypomne Ci sie ;)
Klementinka- my idziemy na chrzciny w świąteczną niedziele, więc śniadanko mam z głowy :) ak tam Jasiu?
Lenka- fajnie by było z tą kasą ;) Jak Gaja?

A i miałam pytac jak tam nasza Ospowa biedroneczka?
dzieki, dobrze, po nim nie widac choroby

zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem

Dzis caly kraj zyje wiadomoscia z pierwszych stron gazet:
"12-latka urodzila dziecko na wycieczce szkolnej":szok:

Najlepsze ze ani jej rodzice ani dziewczyna nie wiedzieli ze jest w ciazy :szok: A ja myslalam ze takie rzeczy sie " na zachodzie" nie zdarzaja ;-)

Klementinka mysle ze taka msza bedzie rzeczywiscie wyjatkowa, to cos w stylu naszej pasterki chyba
zyraffka ale jedzonko mniammm szynka domowej roboty :tak:

reklama
dzieki, dobrze, po nim nie widac choroby

zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem

aaa to zmienia postać rzeczy, fajnie, u mnie będzie nieciekawie ale tu nie będę pisać.

koriander zawsze czekam na święta bo tata robi swojskie wyroby pyyycha.

Do góry