Lenuszka
Mamusia Gajusi
Emalia jak będziesz miała chodzik, to daj znać, bo odkryłam coś jeszcze ale wytłumaczę Ci jak go będziesz miała przed sobą
hehehemoze kasa z niego bedzie wyrastac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emalia jak będziesz miała chodzik, to daj znać, bo odkryłam coś jeszcze ale wytłumaczę Ci jak go będziesz miała przed sobą
hehehemoze kasa z niego bedzie wyrastac
nie takiego nie mam pokazywałam wczoraj jaki mam ale ten wydaje mi się dość konkretnymasz taki rowerek?? jak on wyglada na żywo?? podoba mi się w nim to siedzisko i że ma między nogami ten materiał bo wiem że wtedy mi nie zjedzie
uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczkiagast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???
uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczki
mi tez mama miesa popiecze, ja sama robie zimne zakaski czyli szynke i schab w galarecie plus salatki, do tego jeszcze cos na cieplo bym chciala
i nie mam pojecia co jeszcze
my mamy chrzest w wielka sobote kolo 21, wiec u nas bedzie raczej kolacja a potem normalnie swieta bo rodzinka zostaje
dzieki, dobrze, po nim nie widac chorobyKasiu- w piątek go zabieram, bo już skończe zabiegi i nie będzie dziadkom potrzebny. Przypomne Ci sie
Klementinka- my idziemy na chrzciny w świąteczną niedziele, więc śniadanko mam z głowy ak tam Jasiu?
Lenka- fajnie by było z tą kasą Jak Gaja?
A i miałam pytac jak tam nasza Ospowa biedroneczka?
dzieki, dobrze, po nim nie widac choroby
zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem