kobiety dzisiaj pierwszy raz Jagoda zamiast cyca dostała kaszkę w butelce przed snem.. kurcze ale jestem zaaferowana... bałam się, że nie będzie chciała, bo często słyszę że jak matka długo karmi tylko swoim mlekiem to dziecko na inne nie chce spojrzeć potem, a tu proszę. Jagoda trąbiła aż jej się uszy trzęsły! Ciekawa jestem ile będzie teraz spać.. trochę mi żal karmienia naturalnego, ale od jakiegoś czasu widziałam,że nie starcza jej to - wieczorem piła z obu piersi i jakby jeszcze mało, a w nocy zaczęła się budzić do jedzenia 3-4 razy..
poza tym byłam dzisiaj u kuzynki męża i ona ma półtorarocznego synka, no i wyobraźcie sobie że jak go zaczepia inne dziecko to on zaraz strzała, agresor w ogóle jest że hej. A moja Żabka co zrobiła? zagnała go do kąta i nie chciała wypuścić! Zaczął miączeć, skrzeczeć a Jagoda go głaskała, dawała buzi, a gdy chciał wyjść to twardo stała i go popychała żeby jej nie uciekł
natomiast Kamilek stał grzecznie przerażony w kącie. kuzynka była w szoku, tak się uśmiała,że masakra, Jagoda to pierwsze dziecko które poskromiło tego złośnika.
Kasiulka - gratuluję rozwiązania tajemnicy, która spędzała Ci sen z powiek