reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka-Ja ci dam któraś !!!!! - Zdradz tajemnice :)

no dobraaaaaaaaaaaaaa, powiem Wam hahaha

W czasie jak leci muzyka, musicie zrobić joystic w dół i trzymając go nacisnąć trzeci i czwarty klawisz (od strony joystica)

Dajcie znać z Leną czy Wam to działa. Jeszcze są inne dzwięki:

Joystic + 1 i 4 klawisz - usłyszycie klakson
Joystic + 2 i 4 klawisz - dźwięk telefonu

no dobraaaaaaaaaaaaaa, powiem Wam hahaha

W czasie jak leci muzyka, musicie zrobić joystic w dół i trzymając go nacisnąć trzeci i czwarty klawisz (od strony joystica)

Dajcie znać z Leną czy Wam to działa. Jeszcze są inne dzwięki:

Joystic + 1 i 4 klawisz - usłyszycie klakson
Joystic + 2 i 4 klawisz - dźwięk telefonu

hehe to byłam najblizej:)

kobiety dzisiaj pierwszy raz Jagoda zamiast cyca dostała kaszkę w butelce przed snem.. kurcze ale jestem zaaferowana... bałam się, że nie będzie chciała, bo często słyszę że jak matka długo karmi tylko swoim mlekiem to dziecko na inne nie chce spojrzeć potem, a tu proszę. Jagoda trąbiła aż jej się uszy trzęsły! Ciekawa jestem ile będzie teraz spać.. trochę mi żal karmienia naturalnego, ale od jakiegoś czasu widziałam,że nie starcza jej to - wieczorem piła z obu piersi i jakby jeszcze mało, a w nocy zaczęła się budzić do jedzenia 3-4 razy..
poza tym byłam dzisiaj u kuzynki męża i ona ma półtorarocznego synka, no i wyobraźcie sobie że jak go zaczepia inne dziecko to on zaraz strzała, agresor w ogóle jest że hej. A moja Żabka co zrobiła? zagnała go do kąta i nie chciała wypuścić! Zaczął miączeć, skrzeczeć a Jagoda go głaskała, dawała buzi, a gdy chciał wyjść to twardo stała i go popychała żeby jej nie uciekł:pnatomiast Kamilek stał grzecznie przerażony w kącie. kuzynka była w szoku, tak się uśmiała,że masakra, Jagoda to pierwsze dziecko które poskromiło tego złośnika.
Kasiulka - gratuluję rozwiązania tajemnicy, która spędzała Ci sen z powiek:-D

Kasiulka Ty to prawie jak James Bond :-D hehehe

olavip ja Mikusiowi daje kolo 17-18 100ml mleka modyf i dopycha to kolo 19:30 cycem:-) potem kolo 22-23 budzie sie na cyca i spi do 4-5 i znow cyc.... kaszki z butki mu nie dawalam, ale jak dodawalam do mleka miarke kaszki to nie chcial tego pic.... mleka w piersiach mi sie wydaje mam mniej ale mlody sie nim i tak sporo najada.... :-)

Miki spi juz od 20 Daniel zasnol po dobranocce a Hania u dziadkow jest na noc:-) wieczór dla siebie;-)
Kochane ile jest u nas mamuś znów zaciążonych? :-)

kobiety dzisiaj pierwszy raz Jagoda zamiast cyca dostała kaszkę w butelce przed snem.. kurcze ale jestem zaaferowana... bałam się, że nie będzie chciała, bo często słyszę że jak matka długo karmi tylko swoim mlekiem to dziecko na inne nie chce spojrzeć potem, a tu proszę. Jagoda trąbiła aż jej się uszy trzęsły! Ciekawa jestem ile będzie teraz spać.. trochę mi żal karmienia naturalnego, ale od jakiegoś czasu widziałam,że nie starcza jej to - wieczorem piła z obu piersi i jakby jeszcze mało, a w nocy zaczęła się budzić do jedzenia 3-4 razy..
poza tym byłam dzisiaj u kuzynki męża i ona ma półtorarocznego synka, no i wyobraźcie sobie że jak go zaczepia inne dziecko to on zaraz strzała, agresor w ogóle jest że hej. A moja Żabka co zrobiła? zagnała go do kąta i nie chciała wypuścić! Zaczął miączeć, skrzeczeć a Jagoda go głaskała, dawała buzi, a gdy chciał wyjść to twardo stała i go popychała żeby jej nie uciekł:pnatomiast Kamilek stał grzecznie przerażony w kącie. kuzynka była w szoku, tak się uśmiała,że masakra, Jagoda to pierwsze dziecko które poskromiło tego złośnika.
Kasiulka - gratuluję rozwiązania tajemnicy, która spędzała Ci sen z powiek:-D
GRATULACJE :)
Hehe całuski lekiem na wszytsko:)

reklama
Do góry