reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam :)
Super filmik - sie uśmiałam :)

UWAGA mamy lewa górna dwójkę;)
Gratulacje :)

Jeżeli chodzi o tą 12-latke...moja bratowa urodziła dziecko w wieku 15 lat i widze jakie są tego efekty...Nie da sie w tym wieku być odpowiedzialnym i zapewnic dziecku tego, co potrzebuje. Do tej pory, a ma 19 lat, woli imprezować, niż zająć się dzieckiem...nawet zdarza się, że po prostu nie wraca do domu na tydz. Szkoda dziecka :(

Zapowiada się ładny weekend - mąż już zapowiedział, że w niedziele do zoo pojedziemy :) Ciekawa jestem jaka bedzie reakcja szkraba :)
Życze wszystkim miłego i słonecznego dnia :)

reklama
Czyżbym pierwsza była?juuuuppiiiii!
Klementinka my też mieliśmy pózno bo o 18;30msza ipo niej chrzest w domu byliśmy o 20;30 i było super bo mały kompu i lulu i wieczór dla nas i też w sobote wiec nikomu sie nie spieszyło
przyznam sie ze na to licze, mam nadzieje ze juz w drodze powrotnej dzieciaki (bedzie 3) padna a dorosli troche posiedza

Agast ja chyba tez zrezygnuje z tortu, o tej godzinie nikt nie bedzie mial ochoty na slodkie a nastepnego dnia to juz normalne ciasta wielkanocne

a na cieplo zrobie chyba udka na slodko z migdalami

co do dzieci-rodzicow, to nie jest wiek na rodzenie dzieci, zazwyczaj funkcje wychowawcza przejmuja dziadkowie
ja na dziecko stalam sie gotowa dopiero okolo 25 lat, wczesniej rzadko kiedy bylam w domu, mialam na siebie 1000 pomyslow i bardzo ciesze sie ze dzieci pojawily sie kiedy siedzenie z nimi w domu nie jest dla mnie koszmarem a przyjemnoscia

Dziewczyny co do tortów u mnie nie było na chrzcinach i powiem Wam, że załuje;(
Asnecja a co na to Twój brat jak jej nie ma tydzien??

zyraffka-mi to cały cas się wydaje że jeszcze czas do chrcin a 10 blisko a ja w sumie jeszcze nie mama menu ale u nas zawsze ja robie obiad a moja mama i tesciowa jakies dodatki i ciasta to mam niedużo roboty:-)
Kurcze 12-13 lat i dziecko nie wyobrazam sobie moja ma prawie 15 a widze jak czasem sie Zośką chwile zajmie to myśli że to lalka jakas wogóle sobie nie wyobrażam żeby dziecko miała ja w jej wieku byłam chyba bardziej dojrzała :baffled:albo tylko mi sie tak wydaje
Musze kupić jakis wózek Zośce bo mutsy już za wielka landara coś miejszego trzeba zakupić i mam ból głowy podoba mi sie ten ma może ktoś taki bo nie http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=876&gclid=CPLI0ve9-KcCFY8ifAodPRMVsQwiem czy będzie ok a nie chce mi sie jechać do wa-wy żeby Zośke przymierzyc
cos sie ten wózek nie wyswietlał ale teraz juz jest

Ostatnia edycja:
Obraz 034.jpgA tak wczoraj Gaja usnęla;)
Obraz 035.jpg

Hejka
Jestem i mam się dobrze...Moje dziecko odzyskało apetyt!!!! Juuuupiiiii!!!! Właśnie wytrąbiła całe 260ml mleka z butli i poszła spać....W ogóle dziś pieknie jadła....220 ml o 6.00, o 8.30 kanapeczka z serkiem....o 10.30 230ml mleka o 13.30 - 150ml obiadku o 17.30 - 200ml kaszy i teraz to mleko...ach co za radość....

super! bardzo się ciesze, że Pola zaczęła z powrotem jeść:tak:

zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem

zapowiada się naprawdę super!

Dzis caly kraj zyje wiadomoscia z pierwszych stron gazet:
"12-latka urodzila dziecko na wycieczce szkolnej":szok:

Najlepsze ze ani jej rodzice ani dziewczyna nie wiedzieli ze jest w ciazy :szok: A ja myslalam ze takie rzeczy sie " na zachodzie" nie zdarzaja ;-)

o jacie, moja koleżanka z podstawówki urodziła jak miała 15 lat, no ale 12 :szok::szok:

a ja znowu wczoraj przeczytałam o tym, ze we Francji 11 miesięczne dziecko zmarło, gdyż jego matka karmiła ja tylko piersią i sama była weganką, dziecko zmarło z powodu niedoboru witamin, ważyło 5,7 kg :szok::szok: straszne:-:)-(

Zyrafko- u mnie bedzie troche inaczej bo bedzie mi pomagał znajomy kucharz:)
Na zimno bedzie:
- domowy chleb a do tego pasta z ciecierzycy i pasta z czarnych oliwek
- tarta z czerwoną cebulą, kozim serem i rukolą
- sałata z pieczoną piersią kaczki i owocami granatu:)

Na ciepło juz bez rarytasów zeby dzieci też zjadły:
- schab duszony z czerwoną papryką
- udka kurczaka pieczone z pieczarkami
- kapustka

ciasta:
- czekolasowe
- sernik
- jogurtowe z wiśniami.

Tortu nie bedzie.

jakie wykwintne menu, mniam mniam:-)

UWAGA mamy lewa górna dwójkę;)

gratulacje!!!

Zapowiada się ładny weekend - mąż już zapowiedział, że w niedziele do zoo pojedziemy :) Ciekawa jestem jaka bedzie reakcja szkraba :)
Życze wszystkim miłego i słonecznego dnia :)

udanej wyprawy:-)

to mi przypomina jak ostatnio Majusia spała na czworaka:-D
Zobacz załącznik 341401Zobacz załącznik 341402

@#$%&&&&&&&&#@!!:wściekła/y::wściekła/y::szok::no::wściekła/y: przyszedl rachunek za wymiane czesci w samochodzie pffffiuuu

gosiagro, lena ale super pozycje moja tylko w jednej zasypia jeszcze jej sie taki przypadek nie zdarzyl :))
lena gratuluje zabk
Agi super ze Polusia juz lepiej je!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry