reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
lena nie martw się, świadczy to tylko o tym ze Gaja sobie poradzi w życiu hehehe, biedny kot
Witam
badaicka - współczuje ospy
nadika - zdrówka, zdrówka i jeszcze wiecej zdrówka
Jeżeli chodzi o rowerek, to my pewnie kupimy lub zamówimy u rodzinki na 1-wsze urodzinki taki kierowany z tyłu
Jeżeli chodzi o spacery, to jak wyjdziemy rano, to Krystianek się prześpi, ale jak po południu ( jak zazwyczaj), to nie ma szans, zeby zasnął, ale to lepiej, bo potem śpi w domu lepiej
Jeżeli chodzi o raczkowanie, to nasz smiga strasznie szybko Najbardziej lubi sie bawić w ganianie i jak dobiegnie do ściany lub okna, to wali dwoma raczkami i czeka, az sie go dogoni
Jeżeli chodzi o postępy w chodzeniu, to ostatnio stojąc się puścił i stał przez 10/15 sek! Do tego dwa razy wstał z kucek nie trzymając sie niczego
jeżeli chodzi o nocnik, to dostaliśmy w gratisie do fotelika samodowego gratis i chyba najpierw ten wykorzystany (najzwyklejszy), a potem zobaczymy
badaicka - współczuje ospy
nadika - zdrówka, zdrówka i jeszcze wiecej zdrówka
Jeżeli chodzi o rowerek, to my pewnie kupimy lub zamówimy u rodzinki na 1-wsze urodzinki taki kierowany z tyłu
Jeżeli chodzi o spacery, to jak wyjdziemy rano, to Krystianek się prześpi, ale jak po południu ( jak zazwyczaj), to nie ma szans, zeby zasnął, ale to lepiej, bo potem śpi w domu lepiej
Jeżeli chodzi o raczkowanie, to nasz smiga strasznie szybko Najbardziej lubi sie bawić w ganianie i jak dobiegnie do ściany lub okna, to wali dwoma raczkami i czeka, az sie go dogoni
Jeżeli chodzi o postępy w chodzeniu, to ostatnio stojąc się puścił i stał przez 10/15 sek! Do tego dwa razy wstał z kucek nie trzymając sie niczego
jeżeli chodzi o nocnik, to dostaliśmy w gratisie do fotelika samodowego gratis i chyba najpierw ten wykorzystany (najzwyklejszy), a potem zobaczymy
zyrraffka
Szczęśliwa mama
asencja- to pięknie Krysianek robi postępy, gratuluję)
a Ty jak się czujesz, prawie 16 tydzień to już brzuszek pewnie widać) jak sobie dajesz radę z ciążą i takim biegaczem?
a Ty jak się czujesz, prawie 16 tydzień to już brzuszek pewnie widać) jak sobie dajesz radę z ciążą i takim biegaczem?
asencja- to pięknie Krysianek robi postępy, gratuluję)
Dzieki Brzucho widac i jest na prawde spore Zaczął się drugi trymestr, więc juz czuję się całkiem, całkiem Na razie sobie radze bez problemu, ale mam nadzieje, ze już nie długo zacznie chodzić, żebym nie musiała go za dużo nosić
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Lena już wiem jak Hania robi to HELLO w chodziku!!! Yeahhhhh
Która ostatnio pisała, że jej mały też to robi?
Która ostatnio pisała, że jej mały też to robi?
BButterFly
mamusia smerfusia
Kasiulka- jak dobrze ze już wiesz, bo strasznie Cię to dręczyło hihihi
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka- jak dobrze ze już wiesz, bo strasznie Cię to dręczyło hihihi
Normalnie w końcu się wyśpię, nie będzie mnie to dręczyło w nocy niczym koszmar jakiś haha
emalia82
Fanka BB :)
Kasiulka-Ja ci dam któraś !!!!! - Zdradz tajemnice
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
agast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???