reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/

co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek

DUŻŻŻŻŻŻOOOOOO zdroweczka kochana!!!!:tak:

Szczerze to coś w nim mi nie pasuje;(Ale nie wiem sama co;)

Mi też. Jakoś z dystansem podchodzę do tych rowerków.:confused:

Moim skromnym zdaniem, wszystkie te bajeranckie nocniki to zbędny gadżet i strata kasy. My mamy zwykły grający, który się sprawdza rewelacyjnie ( jest wygodny w przenoszeniu po całym domu:-)), a te drogie wcale nie pomagają w nauce siusiania, bo znam wiele przypadków ,że dzieci się ich bały i za żadne skarby nie chciały siadac na nich. Mam nadzieję ,że się nie gniewasz.

Lenka ja mam tylko taki zwykły nocniczek narazie-NOCNIK Z POZYTYWKĄ KACZUSZKA - 3 KOLORY + PREZENT (1535780069) - Aukcje internetowe Allegro

Filipa chrzestny uparł się zeby mu kupic ten-FISHER PRICE NOCNIK ZE SPŁUCZKA P4326 + GRATIS (1532859513) - Aukcje internetowe Allegro
ale ja nie wiem czy to nie jest strata pieniędzy :baffled:

A apropo nocników to mam pytanie do mam małych mężczyzn siadających już na nocio.
Czy macie tez te zwykłe nocniczki? Czy kupiłyście jakies specjalne dla chłopców z podwyższona ta przegródka między nózkami?
Bo ja jak sadzam Filipka na tym naszym to on sie zawsze obsiurka :cool2:

My mamy zwykły. Nie słyszałam o specjalnych dla chłopców:-)
I życzymy dużo zdróweczka!!!!!!!:tak:

Idę po Ole na przystanek:-p

reklama
katarzynajanicka-mi lekarka w szpitalu powiedziała że niektóre dzieci maja tak zbudowany układ oddechowy że właśnie kazdy katar może sie kończyc zapaleniem oskrzeli bo wszystko odrazu schodzi na dół i że skoro raz juz ma zapalenie to może sie to powtarzac dlatego tez odrazu kazała zakupic inhalator bo powiedziała że się przyda może to i prawda bo starsze nigdy nie miały zapalenia oskrzeli a czasem katar i kaszel miały a Zoska ledwo troche katarku i odrazu idzie do płuc:eek:

Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was:)
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała:)

do 1. roku życia?

ja mam zwykly za 10zl z kaczka ;p
kuba nie chce na nim siedzeic ;/ nie wiem czy mu twardo czy co.ale kazdy raz na nocniku trwa 10sek i pelno placzu;/

koriander jak nic musisz biznes rozkręcać:-D

zyrraffka i jak spacerek udany? my dziś idziemy po południu

badaicka - współczuje tej ospy, ale synek wygląda przeuroczo w tych kropkach

Lena ja zamierzam kupić najzwyklejszy nocnik bez żadnych bajerów i melodyjek

cobra a może najzwyczajniej dla niego za wcześnie na nocnik, odczekaj parę dni może się zmieni, my jeszcze nocnika nie używamy

dziewczyny co do rowerków dla maluszków to poleciłabym taki ROWEREK UFO Z BALDACHIMEM I KOŁYSKĄ + gratis
zaraz napiszę dlaczego
po pierwsze ma szerokie siedzisko to szmaciane a jest to ważne bo widzę że mój mały czasem jeszcze zjeżdza
po drógie ma wzmocnioną rączkę do prowadzenia i ni będzie się wyginać przy podjezdzie pod krawężnik

masz taki rowerek?? jak on wyglada na żywo?? podoba mi się w nim to siedzisko i że ma między nogami ten materiał bo wiem że wtedy mi nie zjedzie

widzę, że tematy na dziś to rowerki i raczkowanie...
co do rowerków to się nie udzielam bo na razie o tym nie myślałam.
a jeśli chodzi o raczkowanie to Jagoda śmiga jak najęta:) poza tym ona gdzie się doczłapie to zaraz wstaje (np. przy meblach, tapczanie) i chodzi sobie w tą i spowrotem. Nie wiem czy to nie za szybko, ale patrząc na fakt że nie posiadamy żadnego chodzika, to wydaje mi się że chyba nic się nie stanie z kręgosłupem, bo ona tak samam z siebie chce sobie łajzować..
któraś, niestety nie pamiętam która (chyba eagle...) pytałą na jak długo męża nie będę miała..no więc on teraz ma tak,że wyjeżdża ok 4 rano w pon a wraca w pt wieczorem...nie mam zielonego pojęcia jak długo to będzie trwać :(

wróciliśmy ze spacerku. Wkońcu pozwolił spokojnie pospacerować:) pod koniec już był śpiący i marudził ale jakoś dotarliśmy do domu. Teraz śpi a ja mogę spokojnie kawkę wypić:)))

lena kiedyś szłam z nim w godzinach jego drzemek ale chcę ten czas mieć dla siebie więc wychodzimy w godzinach aktywności i teraz już ciężko mu zasnąć w wózku, zaśnie ale po wielkich marudzeniach i płaczkach.

reklama
lena kiedyś szłam z nim w godzinach jego drzemek ale chcę ten czas mieć dla siebie więc wychodzimy w godzinach aktywności i teraz już ciężko mu zasnąć w wózku, zaśnie ale po wielkich marudzeniach i płaczkach.

no to masz nie ciekawie:)
Ja nawet jak nie ide w godz drzemek to Gaja i tak sie zmozy:)

Do góry