emalia82
Fanka BB :)
hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/
co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek
DUŻŻŻŻŻŻOOOOOO zdroweczka kochana!!!!
Szczerze to coś w nim mi nie pasuje;(Ale nie wiem sama co
Mi też. Jakoś z dystansem podchodzę do tych rowerków.
Czy ma któraś z Was taki nocnik???
Polecacie??
http://allegro.pl/fisher-price-nocnik-kaczka-nocniczek-3w1-kubus-p-i1520626550.html
Moim skromnym zdaniem, wszystkie te bajeranckie nocniki to zbędny gadżet i strata kasy. My mamy zwykły grający, który się sprawdza rewelacyjnie ( jest wygodny w przenoszeniu po całym domu:-)), a te drogie wcale nie pomagają w nauce siusiania, bo znam wiele przypadków ,że dzieci się ich bały i za żadne skarby nie chciały siadac na nich. Mam nadzieję ,że się nie gniewasz.
Lenka ja mam tylko taki zwykły nocniczek narazie-NOCNIK Z POZYTYWKĄ KACZUSZKA - 3 KOLORY + PREZENT (1535780069) - Aukcje internetowe Allegro
Filipa chrzestny uparł się zeby mu kupic ten-FISHER PRICE NOCNIK ZE SPŁUCZKA P4326 + GRATIS (1532859513) - Aukcje internetowe Allegro
ale ja nie wiem czy to nie jest strata pieniędzy
A apropo nocników to mam pytanie do mam małych mężczyzn siadających już na nocio.
Czy macie tez te zwykłe nocniczki? Czy kupiłyście jakies specjalne dla chłopców z podwyższona ta przegródka między nózkami?
Bo ja jak sadzam Filipka na tym naszym to on sie zawsze obsiurka
My mamy zwykły. Nie słyszałam o specjalnych dla chłopców:-)
I życzymy dużo zdróweczka!!!!!!!
Idę po Ole na przystanek