reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
co do rowerkow to nie bede kupowac Jaskowi trojkolowego, mamy w Toruniu taka kaczke, podobne co Lena pokazala tylko ksztalt kaczki, zobacze jak bedzie reagowal
a jezdzik jak najbardziej, mysle ze juz za rok na wiosne bedzie chcial cos takiego
ten co pokazala Agast jest rewelacyjny
poki co mamy samochodzik jezdzik i ewentualnie zastanawiam sie nad bobbycarem

agast mamy dokladnie taki :)))))

Boze wlasnie spojrzalam na cene! Tutaj kosztuja nowe 25-30 euro! Chyba zaczne jednak jakis biznes :szok::-)
slyszalas o kolesiu ktory kupowal cukier w DE i sprzedawal na allegro? podobno niezlej kaski sie dorobil w krotkim czasie, bo u nas cukier w polowie ceny jak w PL
takze pomysl i najwyzej mazde wymien na jakiegos transportera

Nadika wspolczuje choroby, chyba poszlabym do lekarza
Gosiu ja wole wersje z fanem :-D

BAdaicka gratulacje byłaś najbliżej;)

zaraz was podczytam jak mala zasnie, mam pytanie

Dzwonila tesciowa ze ma polpasca, a byli u nas w niedziele z wizyta, czy orientujecie sie w temacie jakie to zagrozenie dla nas lub Lili??
Jest prawdopodobieństwo zarażenia sie ospa wietrzną.
Chory zaraża na 2-3 dni przed pokazaniem się krostek i do momentu ich całkowitego znikniecia.
A w razie choroby wyglada się tak jak mój Filipcio :-( czego nie zycze bo ospa u takiego malucha to koszmar :-(

Obraz 157.jpg

podaje Flegaminę ale najpóźniej dostaje o 17

lena a jak robisz inhalacje??

A moze podaj stodal???
Ja inhaluje tak: wlewam dwie ampułki soli fizjologiczne do inhalatora i tak siedzimy ponad 20 min czasami dłużej czasami krócej zalezy ile wytrzyma;)I robiłam tak 4-5 razy dziennie!!!rrBo to nic nie zaszkodzi!!I kazała nam duzo spacerowac!!!

reklama
Do góry