koriander
Fanka BB :)
agast mamy dokladnie taki ))))My tez nie Na następną wiosnę kupimy taki bez pedałów
Boze wlasnie spojrzalam na cene! Tutaj kosztuja nowe 25-30 euro! Chyba zaczne jednak jakis biznes :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agast mamy dokladnie taki ))))My tez nie Na następną wiosnę kupimy taki bez pedałów
Szczerze to coś w nim mi nie pasuje;(Ale nie wiem sama coNiee absolutnie!
Mam na mysli taki Rowerek biegowy bez pedalow TUPTUP BLUE nowosc hit (1525234303) - Aukcje internetowe Allegro
Ten jest akurat od 2,5 roku ale są tez mniejsze.
slyszalas o kolesiu ktory kupowal cukier w DE i sprzedawal na allegro? podobno niezlej kaski sie dorobil w krotkim czasie, bo u nas cukier w polowie ceny jak w PLagast mamy dokladnie taki ))))
Boze wlasnie spojrzalam na cene! Tutaj kosztuja nowe 25-30 euro! Chyba zaczne jednak jakis biznes :-)
Poczytaj o tych rowerkach i o tym co dobrego "robią" to zmienisz zdanie
podaje Flegaminę ale najpóźniej dostaje o 17Dzien dobry
nadika zdrowka!! A podajesz syropek malemu? Moze dlatego tak duzo sie odrywa w nocy?
My nie kupujemy takiego rowerka :-)
Syropek i inhalacje
Pozwól mu duzo siedziec by spływało wszystko!!
BAdaicka gratulacje byłaś najbliżej
Jest prawdopodobieństwo zarażenia sie ospa wietrzną.zaraz was podczytam jak mala zasnie, mam pytanie
Dzwonila tesciowa ze ma polpasca, a byli u nas w niedziele z wizyta, czy orientujecie sie w temacie jakie to zagrozenie dla nas lub Lili??
podaje Flegaminę ale najpóźniej dostaje o 17
lena a jak robisz inhalacje??
Jest prawdopodobieństwo zarażenia sie ospa wietrzną.
Chory zaraża na 2-3 dni przed pokazaniem się krostek i do momentu ich całkowitego znikniecia.
A w razie choroby wyglada się tak jak mój Filipcio :-( czego nie zycze bo ospa u takiego malucha to koszmar :-(
Zobacz załącznik 341104