reklama
o zauważyłyście że nie ma już lubieto tylko dziękuję?
OOOOO super , bo to lubie to było bez sensu zupełnie
Widzę że po kawce jesteś
emalia82
Fanka BB :)
A u nas masakra - maz sie spoznil do pracy bo Lila wstala o 9.30 juz od dawna nie nastawiamy budzika bo mala wstaje miedzy 7.30 a 8 a dzis taki zonk :-)
No to piknie. Pozazdrościc takiego spanka
Ja sie ostatnio nie udzielam bo jakoś dnia mi brakuje(Paulunia miała ospe od wczoraj w kropki jest Filip) ale czasem uda mi sie choc troszke poczytac i KOCHAM CIĘ Perfekciu za Twoje tak bardzo mocno pozytywne nastawienie do świata i ludzi i za ciepło które płynie z każdego Twojego posta.
Dziękuje za to że przywołujesz uśmiech na mojej twarzy-tak jak teraz tym postem, bo ja też jestem pulpetem ale jakos nie umiem podejść do tego tak jak Ty
Zdróweczka dla dzieciaczków. Fajnie ,że się odzywasz:-)
Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała
A co jest nagrodą w konkursie za prawidłową odpowiedź?
Ja Oli chyba do roku dawałam, bo też jest urodzona w lecie
a to mój przystojniaczekZobacz załącznik 340697tak nauczył się wstawać z krzesełka Zobacz załącznik 340698ślicznie umorusanyZobacz załącznik 340699i na swojej nowej zabawce
Ale fajne!!!! Ta umorusana buzia taka słodziutka, ale na Quadzie to taki już dorosły i poważny;-) Naprawde super!!!
o zauważyłyście że nie ma już lubieto tylko dziękuję?
A zauważyłam
Mucha nie siada- życzeń nie widziałas ode mnie? Ani me a ni be
Ide jeśc śniadanko
ewelinka307
Hejka!
Ja jak zwykle z pracy widze że dzieciaki przechodzą różne okresy raz jedza raz nie moja
po prawie miesięcznym niejedzeniu niczego tylko cyca od trzech dni wcina jak szalonadwa razy po 200 kaszy zupa 260 jakiś owocek biszkopty no ipopija to cycem chyba chce nadrobić ten kilogram co go zgubiła
koriander -moja ostatnio też na wszystko palcem pokazuje jak cos chce odrazu pale w ruch a jak to śmiesznie wygląda i wczoraj do tego nauczyła sie mówić daj i dzis pokazuje palcem i krzyczy głośno daj
Ja jak zwykle z pracy widze że dzieciaki przechodzą różne okresy raz jedza raz nie moja
po prawie miesięcznym niejedzeniu niczego tylko cyca od trzech dni wcina jak szalonadwa razy po 200 kaszy zupa 260 jakiś owocek biszkopty no ipopija to cycem chyba chce nadrobić ten kilogram co go zgubiła
koriander -moja ostatnio też na wszystko palcem pokazuje jak cos chce odrazu pale w ruch a jak to śmiesznie wygląda i wczoraj do tego nauczyła sie mówić daj i dzis pokazuje palcem i krzyczy głośno daj
badaicka
Paulusia i Filipek
koriander - ja to bym sobie tak chętnie zaspała
Lena - to super, że z Gają wsio dobrze
iza_tcz - ten twój mały to bomba jest! a to zdjęcie z umorusaną mordką - normalnie nic tylko całować
zapomniałam Wam napisać - mamy 7 zębola! dolną prawą dwójeczkę))))
Lena - to super, że z Gają wsio dobrze
iza_tcz - ten twój mały to bomba jest! a to zdjęcie z umorusaną mordką - normalnie nic tylko całować
zapomniałam Wam napisać - mamy 7 zębola! dolną prawą dwójeczkę))))
badaicka
Paulusia i Filipek
Dziewczyny odnośnie świętowania maluszków. Może przydałby się osobny watek-taki bez komentarzy w którym byłyby jasno i przejrzyście wypisane daty urodzin milusińskich?
Wiem ze jest lista rozpakowanych mamuś ale wiele z tych dziewczyn się nie udziela w tej chwili wogóle, a pojawiło się tez wiele nowych mamuś których na tej liście nie ma i stąd moje zapytanie
Wiem ze jest lista rozpakowanych mamuś ale wiele z tych dziewczyn się nie udziela w tej chwili wogóle, a pojawiło się tez wiele nowych mamuś których na tej liście nie ma i stąd moje zapytanie
reklama
mucha_nie_siada
emalia82, ależ ależ! przywrócili 'dziękuję' i bez zastanowienia z samego rana kliknęłam
jeśli czujesz się nie doceniona, że jako jedyna zauważyłaś ) ) - Dziękujemy pięknie
jeśli czujesz się nie doceniona, że jako jedyna zauważyłaś ) ) - Dziękujemy pięknie