reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a to mój przystojniaczek nowy folder 174 [800x600].jpgtak nauczył się wstawać z krzesełka nowy folder 172 [800x600].jpgślicznie umorusanynowy folder 176 [800x600].jpgi na swojej nowej zabawce

reklama
A u nas masakra - maz sie spoznil do pracy bo Lila wstala o 9.30:szok: juz od dawna nie nastawiamy budzika bo mala wstaje miedzy 7.30 a 8 a dzis taki zonk :-)

No to piknie. Pozazdrościc takiego spanka :tak:

Ja sie ostatnio nie udzielam bo jakoś dnia mi brakuje(Paulunia miała ospe od wczoraj w kropki jest Filip) ale czasem uda mi sie choc troszke poczytac i KOCHAM CIĘ Perfekciu za Twoje tak bardzo mocno pozytywne nastawienie do świata i ludzi i za ciepło które płynie z każdego Twojego posta.
Dziękuje za to że przywołujesz uśmiech na mojej twarzy-tak jak teraz tym postem, bo ja też jestem pulpetem ale jakos nie umiem podejść do tego tak jak Ty

Zdróweczka dla dzieciaczków. Fajnie ,że się odzywasz:-)

Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was:)
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała:)

A co jest nagrodą w konkursie za prawidłową odpowiedź?:-D
Ja Oli chyba do roku dawałam, bo też jest urodzona w lecie :-p

a to mój przystojniaczekZobacz załącznik 340697tak nauczył się wstawać z krzesełka Zobacz załącznik 340698ślicznie umorusanyZobacz załącznik 340699i na swojej nowej zabawce

Ale fajne!!!! Ta umorusana buzia taka słodziutka, ale na Quadzie to taki już dorosły i poważny;-) Naprawde super!!!

o zauważyłyście że nie ma już lubieto tylko dziękuję?

A zauważyłam:-p

Mucha nie siada- życzeń nie widziałas ode mnie? Ani me a ni be:-p

Ide jeśc śniadanko:cool2:

Hejka!
Ja jak zwykle z pracy widze że dzieciaki przechodzą różne okresy raz jedza raz nie moja
po prawie miesięcznym niejedzeniu niczego tylko cyca od trzech dni wcina jak szalona:szok:dwa razy po 200 kaszy zupa 260 jakiś owocek biszkopty no ipopija to cycem chyba chce nadrobić ten kilogram co go zgubiła:-D
koriander -moja ostatnio też na wszystko palcem pokazuje jak cos chce odrazu pale w ruch a jak to śmiesznie wygląda i wczoraj do tego nauczyła sie mówić daj i dzis pokazuje palcem i krzyczy głośno daj

koriander - ja to bym sobie tak chętnie zaspała:p
Lena - to super, że z Gają wsio dobrze
iza_tcz - ten twój mały to bomba jest! a to zdjęcie z umorusaną mordką - normalnie nic tylko całować:)

zapomniałam Wam napisać - mamy 7 zębola! dolną prawą dwójeczkę:)))))

Dziewczyny odnośnie świętowania maluszków. Może przydałby się osobny watek-taki bez komentarzy w którym byłyby jasno i przejrzyście wypisane daty urodzin milusińskich?
Wiem ze jest lista rozpakowanych mamuś ale wiele z tych dziewczyn się nie udziela w tej chwili wogóle, a pojawiło się tez wiele nowych mamuś których na tej liście nie ma i stąd moje zapytanie

reklama
emalia82, ależ ależ! przywrócili 'dziękuję' i bez zastanowienia z samego rana kliknęłam:D:D
jeśli czujesz się nie doceniona, że jako jedyna zauważyłaś :)) ) - Dziękujemy pięknie:)

Do góry