reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Walczyłam...:)
Aj tam aj tam nie do dumy Ja to biorę za atuty bo wyjścia nie mam:) (póki co ) Np. Mąż jak będzie upadał to zawsze mogę pierwsza by "mientko" upadł:p , Jak ja znów upadnę to nie połamię kosci bo za duza amortyzacja:p , Jasiek ma bezpieczne dzieciństwo:p bo jak się przytula to się nie walnie o obojczyk mamy:p ; Portfel nie ucierpi wielce bo ubieram się w lumkach bo w sklepach nie ma fajnych rzeczy w moim rozmiarze tylko takie na stare babcie ze skwarami:p : w schodzeniu z górki jestem najszybsza bo wystarczy się połozyć i się sama turlam:p
Ooo i wiele wiele innych aspektów pozytywnych ja widzę A co tam:) Ale... troszke się odchudzam:p .................................. czasem:p
Ja sie ostatnio nie udzielam bo jakoś dnia mi brakuje(Paulunia miała ospe od wczoraj w kropki jest Filip) ale czasem uda mi sie choc troszke poczytac i KOCHAM CIĘ Perfekciu za Twoje tak bardzo mocno pozytywne nastawienie do świata i ludzi i za ciepło które płynie z każdego Twojego posta.
Dziękuje za to że przywołujesz uśmiech na mojej twarzy-tak jak teraz tym postem, bo ja też jestem pulpetem ale jakos nie umiem podejść do tego tak jak Ty

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was:)
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała:)

No to jeścio raz ŁAN TU SRUUUUU
Jaś dzisiaj dzień następny pod tytułem "Jak mnie odłożysz do łóżeczka lub kojca to będę płakał , miauczał i tym podobne..."
Ja dzisiaj wstałam smutną nóżką ale... kawka i BB sprawiły że przeskoczyłam na tę wesołą!!!!
Kajdusia - WOW Jak rano zobaczyłam Twojego posta to mi az oczy na orbitę poleciały (pewnie razem z tym postem co zdezerterował:p:) Co do rozwoju To Kochana pamiętaj że każde dziecko rozwija się w swoim własnym tempie! Małgosia Księżniczka Prześliczna na pewno oszczędza siły by w przyszłości zostać Wielką Pianistką lub solistką lub Wiolonczelistką lub kims innym równie wybitnym jak rodzice!
Olavip- Super z Was laseczki!!! 22 lata ehhh kiedy to było...:( :p
Agi - Kochana jak apatycik Poluni , mam nadzieję że dzisiaj już będzie lepiej:) A dla ciebie przytulak na dzisiejszy dzień w pracy oby szybko i bezproblemowo minął!
Emalia - Skutecznego zabiegowania zyczę Ci Ja:p:)
KasiuJ- Jak dzisiaj samopoczucie Twoje i Fifulka?
AniuCh- Kochana te szmery mogą być spowodowane tym naczynkiem o którym pisałam po naszej wizycie u kardiologa. To nic groznego:) Trzymam kciuki bedzie dobrze!
Aisa- zdrówka dla Waszej całej rodzinki!
Izia- spadłam z krzesła :) Chyba nie wyspana do końca jeszcze byłaś:)
Zmaltretowana Żyrafko - Przytulam i przesyłam dwa wiadra siły na dzień dzisiejszy:)
Koriander- heheh coś za coś :) Przynajmniej sie wyspaliście:) Lilunia zrobiła Surprice: ) rodzicom:)
Agast- Super że Dziewczynki wygoniły w końcu te choroby , to teraz Kochana "trza" się na jakiś spacerek umówić. Ciepło ma się robić to można by do łazienek skoczyć lub do mnie zapraszam , pospacerujemy po lesie i może upichcę coś dobrego , OLE Fasole trzeba też "zgarnąć" bo jak dobrze pamiętam to osoatanio niezbyt dobry humorek miała :)
No i zdrówka dla Twojej Mamusi oczywiste:)!!
Badaicka - DZIĘKUJĘ!:zawstydzona/y:
Lenka- super że wszystko dobrze!!! A vit D chyba do roku
Gosia- ahahahahaahahhaha
Eagle- Kochana jak tam u Was??? Jak Ty się masz Kochana? Jak Mąż? Buziole!!!!!Przytulaki!!!! O!:)

hehe iza niemożliwa jesteś, napisałaś że twój mały maltretuje żyrafę:)
no tak fakt nie pomyślałam ale wybacz jak perfecta zauważyła oczka jeszcze zaspane więc sorki za mojego syncia że cię tak sponiewierał:-D;-)
lena do kiedy chyba do roku z tego co pamiętam tym bardziej że nasze maluszki kończą go na początku lata a co za tym idzie i słoneczka więcej dzięki któremu nie trzeba posawać(chyba)

reklama
Do góry