reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oj rzeczywiście, Perfecta... bardzo piknie zaśpiwałaś!!! już zapomniałam co kto bo za dużo tych życzeń... nawet się nie spodziewałam! Ja pinglish to mam w jednej ręce tak jak Ty! ale może bardziej english mi wychodzi... czasami po polsku gorzej mówię... ale co tam... mam usprawiedliwienie!!!!!!!!!! ;)

Dobrej nocki laseczki... idę brzdąca przełożyć bo śpi z głową w poduszce i pupą w górze! artysta mój kochany... aha, nauczył się chodzić z pchaczem! ale super to wygląda! chociaż często gęsto mu nie wychodzi ;)

Lena - ja dorzucę swoje 5kg i będę taka happy że ho ho!!!

KasiaJ. - trzymaj się kochana... będzie dobrze!

reklama
Kasiek - sto lat, sto lat!!!!!! Spełnienia marzeń i pociechy z Damisia!!!!!!!!!

Bambaryla - witaj:-)

sealet - dużo zdrówka

Nadika - z Iguli też ranny ptaszek, o 6 to już bankowo stoi w łóżeczku gotowa do zabawy i z bananem na buzi. Bywa ze i o 5, w najlepszym wypadku budzi się ok 5 i po porcji mleczka kima do 7 ale to baaaaaaaardzo rzadko.

Casia - no to niezłą miałaś przygodę:( Najważniejsze że nic się nie stało małemu i że z Tobą wszystko ok

Najlepsze życzonka dla dzisiejszych miesięczniaków: Gaja, Pola, Fifi i Hubercik - rośnijcie zdrowo maluszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pierwsza?

Pewnie Basia spała by dłuzej ale trzeba ja w sobote budzic o 7 zeby o 9 jeszcze miala drzemke przed basenem bo inaczej bedzie nie w humorze.
Nocka jak to nocka - wyspana to ja nigdy juz nie bede , no chyba ze za 18 lat ;)
Ale dzis Mąż spał w drugim pokoju bo chory takze musialam radzic sobie sama.

Miłego dnia i weekendu dla wszystkich!

Druga

Aisa - moja Iga od 5 buszuje, a ja mam powieki na zapałki już, czekam by Igulę sprzedać do dziadka i wskoczyć na chwilę do łóżka

avena - tez kiedys mialam pobudki o 5, ale jakos ten sen sie wydłużył, no ale Baska chodzi spać 22, gdyby szła o 20 to pewnie od 5 byłaby na nogach.

A Gaja to prawdziwy śpioch :)

dzin dybry!
widzę że trochę popisałyście wczoraj
perfecta oglądałam zainspirowana linkiem kajdusi o wypadkach i potem jakieś ku pamięci no i skutek taki że nie mogła zasnąć we łbie się mieszało ale postanowiłam pokazać kilka starszemu synowi tak dla przestrogi żeby zobaczył skutki nieostrożnej jazdy i cwaniactwa choć wydaje mi się że jezdzi dość spokojnie ale!!!
casia współczuję wypadku ostatnio miałam podobny jak wychodziłam od rodziców skutek skręcona kostka i siniaki na całej nodze ale już jest ok mam nadzieję że u ciebie też się tak skończy
a mój Michał dzisiaj mnie zaskoczył po wczorajszej prawie nie przespanej nocy dzisiaj spał od 18 do 5'30 hura wyspałam się i dziś mam lepszy humor mało tego wypił butlę i poszedł spać dlaej do 7;30

reklama
Do góry