reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie Mamuśki:)
Ja dzisiaj zabiegana byliśmy na leśnej wycieczce z okazji tego,że Gaja skończyła 8m-cy;)
KASIEK STO LAT:)To ile to już wiosenek??
STO LAT DLA FILIPKA:)
KasiuJ dziękuję za smska;)Cmok, cmok;*
Perfecta u nas mówiła pediatr, że powyzej 38 zbijac temp;)

Na kontroli Gaja szalałą we wtorek druga;)

reklama
Witajcie Mamuśki:)
Ja dzisiaj zabiegana byliśmy na leśnej wycieczce z okazji tego,że Gaja skończyła 8m-cy;)
KASIEK STO LAT:)To ile to już wiosenek??
STO LAT DLA FILIPKA:)
KasiuJ dziękuję za smska;)Cmok, cmok;*
Perfecta u nas mówiła pediatr, że powyzej 38 zbijac temp;)

Na kontroli Gaja szalałą we wtorek druga;)
a nie 9 mc?
;)
kuba swietuje jutro,wszystkiego naj dla Gajki!

lena- nasze dzieci się tego samego dnia urodziły i fifi ma 9 miesięcy :)

tak 9 musiałam zle wciasnąc;)
ZBo wczoraj mąż mi wyrwał kabel od klawiatury i jak rozkrecałam powypadały klawisze i słabo działą;(
Z racji 9m-cy Gaja jechała dzisiaj ciągniekiem John Deer 8230 te które sie orientuja wiedza co to za cacko:)

aisa80, mam nadzieję, że się nie mylisz:)

Kasiulka_1980 ja na 'zagwiździastej' Polnej:D:D Teraz mam dylemat, co zrobić tym razem.

Kasiek1983, moja zgrzytała, ale na szczęście już jej to przeszło. Myślałam, że zwariuję, bo robiła to notorycznie. W dzień dziecko, w nocy mąż... Miałam dosyć;).

Z czystym sumieniem polecam Ci Raszei. Wszystko tam jest odnowione a obsługa na patologii, porodówce bardzo sympatyczna. Trochę gorzej na położnictwie, ale to zależy na jaką babę trafisz ;-)

A u nas dzis byli goscie :) Kolezanka rodzi w lipcu i kupila ode mnie laktator ktory w ogole mi sie nie przydał, wiec kupila ode mnie , bo Ona tez wychodzi z zalozenia ze moze sie przyda a jak nie to sprzeda dalej :) Takze jestesmy stówke do przodu :)

Wydalam jej znowu kilka ciuszków, wczesniej kołyske, dalam jej koło do siedzenia na poporodzie - jednym slowem Ona sie cieszy ze zaszla w ciaze po mnie :)

Najlepsze życzonka dla dzisiejszych wspaniałych miesięczniaków : Dla mojej kochanej synowej Gajuni, dla cudnego Fifunia, dla pięknookiej Polusi i dla wspaniałego Hubcia.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj i łan handred irs end e lot of many, end realized jors drims.
Hepi bersdej Kasiu !!!:-D:-D:-D

Kasiek wszytskiego najlepszego. Olaf zgrzytal:)) Ercio na razie nie

malym miesieczniakom a raczej 9cio :)) buziaki

Perfekta jak noc?

Bambaryla witaj no i nie jestescie najmlodsze :)) my tez bylismy ostatnio u lekarza na ostatnim szczepieniu i mamy sie zjawic na 9 miesiecy czyli juz:)

Perfekta ja tez mam baura na do ucha i jestem zadowolona tylko trzeba na zdrowym okresluic temperature normalna

Kasiaj my mamy chyba jego starsza wersje wkadamy do ucha, ale da sie to zrobic nawet na spocha

Mucha nie siada nieciekawie to wyglada mamusi corusia i juz bez Ciebie sie nie obejdzie, Nie wiem ale wydaje mi sie ze milosci nigdy nie zawiele , u mnie na odwrot chlopakow zawsze gdzies gna ciezko ich poprzytulac :))

Casia gratuluje zeba. Casia a zrobilas sobie jakies badania, jak chrupnelo to moglo sie cos poprzestawiac. Super ze maly wyszedl calo z opresji

jeszcze raz dziekujemy za kciuki

reklama
Do góry