reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry się Paniom!
Iziabelko , Nadiko , ! - Współczuję nocki
Sealet- Kochana zdróweczka Tobie życzę - nie daj się! Walcz jak Lwica!
Lenka - Jak na kontroli?????
Milka - Kochana doczytałam Wielkie gratulacje
U nas nocka fifty fifty. O 24 Jas się obudził bo dawałam mu czopka i nie spał do 2. Bidulek bolało go. Zasnął i spał do 8 ale obudził się z gorączką 38,6 Dostał czopka i jest w miarę. Cały czas chce z mamusią leżeć i się tak bawimy troszke na leżąco. Teraz śpiocha od godzinki więc mogłam zjeśc śniadanko.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :GAI ,POLI , FILIPKA I HUBERCIKA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!!!!!!!1 ROŚNIJCIE ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIUNIACH!!!!!

KASIEK - HAPI BERFSDEJ TU JU , HAPI BERFSDEJ TU JU , HAPI BERFSDEJ DIR OLD KASIA , HAAAAPI BERFSDEJ TUUUUUUUUUUUUU JUUUUUUUUUUUU !!!!! Zobacz załącznik 339580

Zobacz załącznik 339583

kasiek-sto latek!
perfecta-chomiczek koloru jak te misiaki na twoim awatarku:-)narazie domku nie kupiłyśmy bo ja lubie podglądać jak się zakopuje w tych trocinach a bujawke to jak troche podrośnie kupimy narazie ma poidełko i miseczke w chomiczki
aisa-też bym chciała żeby moja z cyca już zrezygnowała dziś w nocy całą noc się cycoliła i to nie to że jadła tylko jak smoka go traktuje jak zabieram to wyje masakra
bambaryła-mi też kazała w lipcu na szczepienie dopiero przyjść

Miesięczniakom najlepsze życzonka!

dziewczyny chciałabym kupić termometrjakiś taki dotykowy czy coś żeby w pupie nie mierzyć bo ja całkiem czesto muszę filipowi mierzyć temperaturę :( macie coś sprawdzonego? jakieś na podczerwień chyba są ale ja czarna masa jestem[/QUOTE
Kasiu- Są do ucha i na podczerwień ale radzę kupić droższy i firmowy np. Baruna dotykowy lub na podczerwień , bo my mamy na podczerwień taki jakis firmy krzak , niby daliśmy za niego stówkę , ale on jest do d... co pomiar to inna temperaqtura.
Chyba najlepsze są te termometry do ucha bo wczoraj czytałam że uchu mozna zmierzyć najlepiej temperaturkę:)

Sealet , Kolenderko , Lencjo - strasznie mnie się podobują Wasze avatary , skąd można sobie taki wziąć?
Pisałam na zamkniętym i tutaj też zapytam
ZYRAFKO ŁER AR JU?

reklama
Szczerze mówiąc, mam termometr do ucha, i jak mam go użyć, to już wolę włożyć Lilce elektryczny pod pachę. Bardzo ją denerwuje, kiedy przykładam do ucha na zaledwie kilka sekund, i cała się rusza, w związku z tym pomiar chyba jeszcze nigdy nie był właściwy :|. Za każdym razem przez to wychodzi mi coś innego. Bardzo żałuję, że nie mam takiego 'bezdotykowego' czy jak to tam się nazywa fachowo:).

Co do Waszych rad, żebym spróbowała dać jej swoja piżamę itp.. dzisiaj jak się obudziła w nocy, podłożyłam jej, dałam soczku(czego nigdy nie robię, ale tak wyła, że w gardle sucho) i godzinę ją głaskałam, śpiewałam i w końcu usnęła. Na chyba godzinę max. Potem już nic nie pomagało, wręcz jest jeszcze gorzej! Teraz jak się przebudzała już w naszym łóżku otwierała oczy, gdzie i czy jestem, i rzucała się (dosłownie) na mnie, to na brzuch, to na głowę, i nie było mowy, żeby nie była głową na moim ciele. Tak się wystraszyła, że znowu ją wykiwam;). Sama nie wiem co robić.

Do góry