aisa80
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów miesięczniaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iZIABELKO - CO TO ZA FILMIKI???kurka naoglądałam się filmików na yt i teraz chodzą mi po głowie głupie myśli brrrrrrr
dziewczyny chciałabym kupić termometrjakiś taki dotykowy czy coś żeby w pupie nie mierzyć bo ja całkiem czesto muszę filipowi mierzyć temperaturę macie coś sprawdzonego? jakieś na podczerwień chyba są ale ja czarna masa jestem[/QUOTE
Kasiu- Są do ucha i na podczerwień ale radzę kupić droższy i firmowy np. Baruna dotykowy lub na podczerwień , bo my mamy na podczerwień taki jakis firmy krzak , niby daliśmy za niego stówkę , ale on jest do d... co pomiar to inna temperaqtura.
Chyba najlepsze są te termometry do ucha bo wczoraj czytałam że uchu mozna zmierzyć najlepiej temperaturkę