Hej! Witam się piątkowo
z życzeniami i buzialami dla dzisiejszych miesięczniaków!!!!
liliti - zdrówka dla rodzinki, dobrze, że z Małej taki twardziel i nie załapała choróbska! gratuluję sukcesów z cycolkiem
dziewczynki, które macie problem ze spaniem maluszków w łóżku - współczuję, bo u mnie nie ma tego problemu, życzę poprawy, ja osobiście korzystałam ze wskazówek książkowych, języka niemowląt i chyba pierwszy rok życia dziecka, Mały śpi ładnie u siebie w łóżeczku, tylko nie mogę wyeliminować dwóch nocnych karmień
avena - trzymam kciuki za poprawę w pracy
milka - gratki dla Olafa!
Kasiek - sto lat i spełnienia marzeń!
sealet i pozostałym chorowitkom życzę zdrówka
Mamy czwartego zębolka, górną dwójkę i chyba jedynki będą lada moment wyłazić. Wczoraj miałam przykrą przygodę - wychodziliśmy z banku i uparłam się, że zniosę Małego, a mój M. wózek. No i zachwiałam się i spadłam z dużych schodów, mój nie zdążył nas złapać. Dziewczynki, przeżyłam chwilę grozy, bo leciałam na te schody trzymając Małego przed sobą. Jakoś instynktownie odchylałam się maksymalnie do tyłu, aż do bólu kręgosłupa i ostatecznie upadłam na kolana i golenie, ale tak mocno, aż coś trzasnęło. Myśleliśmy, że złamałam nogę prawą. Dłuższą chwilę nie mogłam ruszyć nogą, o wstawaniu nie mówiąc. Na szczęście mam mocno poobijane, opuchnięte nogi, zobaczymy, co będzie z kolanem i kostką, ale Małemu nic się nie stało. Łamaga ze mnie
Dziewczynki, ponieważ Mały ma uczulenie na jajko kurze, chciałam spróbować podać mu żółtko z przepiórczego. Czytałam i słyszałam, że tolerują je dzieciaki z alergią na kurze. Trochę mimo wszystko się boję, czy któraś z Was ma z tym doświadczenie?
Perfecto droga -jak Ci się uda zrobić ten avatar, to ja też spróbuję, bo próbowałam kilka razy, jeszcze jak dziewczynki robiły w czasie ciąży i nie przychodził mi ten link z tej strony mangowej z avatarem