reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdrowka i przespanych nocy nasyzm robaczkom zycze

Eagle sie nie odezwala ??

Kasia co w koncu u Was jak zinterpretowali te wyniki?

Mucha nie siada chyba wlasnie ze wzgledu na brzuszek powalczylabym ze spaniem w lozeczku, dostaniesz kopa i bedziesz sie dopiero stresowac.

Olafasola gratuluje zeba

U nas fajna przygoda nocna... klade spac Ercia w spiworku przykrywam kocykiem i zakladam jego rogi pod materacyk o 5 rano slysze placz.... patrze a tu sobie stoi Ercio i ryczy. Wytarzal sie spod kocyka rozpial spiworek zdjal go z raczek i wstal !!!

A z innej dzialki :) zajelismy z Olafem 2 miejsce w przedszkolnym konkursie na marzanny:))

Buziaki dla solenizantow!!

reklama
Avenka- To rzeczywiscie buc z tego człowieka ! Współczuję całej sytuacji! A jak czytam o Iguni co potrafi to mi az oczy wyszły na orbitę. SUPER!!!! GRATULUJĘ takich postępów:)
Milka - świetnie że rozmowa udana !!!
Dziewczyny mamy cały czas 38,2 - 37,8 CO JA MAM ZROBIC PODAC MU TEN CZOPEK CZY TO ZA MAŁO NA CZOPKA?
Normalnie głupieję:( Podziwiam WSZYSTKIE Mamusie zmagające się z tymi wstrętnymi chróbskami Chylę czoła !!! Bo ja głupieję:(:(:(
Jeszcze wydaje mi się ze to sa normalne w świecie skoki temperatury:( bo raz mierzę37,8/6 a z a5 minut 38,2:(
help

Perfecta spokojnie
mi lekarka mowila ze temp zbija sie od 38,5 w pupci
ale jak chcesz spokojniej spac to daj mu ten czopek, chyba ze cos mu juz podawalas
nie mierz mu temp co 5 minut, lepiej daj mu sie wyspac, kontroluj czolko
jutro na pewno bedzie juz ok
Jas po szczepieniu mial nawet 39°, nastepnego dnia przechodzi

Klementinka dziękuję. Myslałam że już wszystkie śpicie:)
Dałam mu paracetamol o 15 , myślę żeby mu podać na noc bo boję się że moge paść i nie słyszeć nastawionego co pół h telefonu... Mierzę mu termometrem na podczerwień więc nie przeszkadzam mu bardzo:) Dziękuje dziękuję dziękuję

witajcie:) i już mamy piąteczek. Dzisiaj mężuś wraca:) a;e pewnie późno...
Jagoda dała mi dzisiaj pospać do 5:30:p ale przeciągłam ją do 6:p

perfecta - jak tam nocka?

DRUGA :)

Milka26 - gratulacje z okazji zajęcia drugiego miejsca :)

Baśka na nocniku. Nocka.... eh... szkoda gadać. Kiedy Ona zacznie przespypiać całe noce jak normalny człowiek? Eh.....

reklama
asia - moja też nie przesypia nocki.. średnio 2-3 razy budzi się na cyca, ale naje się i śpi dalej. tylko taaaki jest ranny ptaszek że szok... bo, no bo..ja jestem śpiochem!!! :p

Do góry