reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja podałam.....tak tylko spytałam bo ta moja mądra koleżanka (wieice od ostatjących uszu Polci) jak z nią właśnie gadałam to mnie opieprzyła ze dicoflor podaje się w stanach głebokiego odwodnienia....Jak zwykle ona uważa że wie wszystko i stwierdziła że źle robię więc chciałam się upewnić....Ale ona wszystko krytykuje co kolwiek zrobię....

reklama
Ja podałam.....tak tylko spytałam bo ta moja mądra koleżanka (wieice od ostatjących uszu Polci) jak z nią właśnie gadałam to mnie opieprzyła ze dicoflor podaje się w stanach głebokiego odwodnienia....Jak zwykle ona uważa że wie wszystko i stwierdziła że źle robię więc chciałam się upewnić....Ale ona wszystko krytykuje co kolwiek zrobię....
Podejrzewam, że jest zazdrosna bo inaczej chyba sie tego nie da wytłumaczyć!!:)

Na biegunke tez mozna podawac do picia roztwór taki "ORSALIT" i to jest taki proszek, miesza sie z woda i podaje dziecku... :tak: Agi trzymam kciuki za opanowanie biegunki...

Kochana Aguniu ta Twoja pożal się Boże "kuleżanka" to chyba na głowe z wózka wypadła jak miała 5 lat! Kochana spokojnie , nawet codziennie może podawac dicoflor bo to jest środek normujący perystaltykę jelit/wpływający na mormalizację baktrii jelit.
Spokojnie powinien pomóc w walce z biegunką i nie zaszkodzi jak będziesz jej podawać przez następnych kilka dni raz dziennie. A koleżankę odeslij do lektury i niech se kupi klamrę na buzię by nie gadała głupot a co dopiero opieprzała innych Zazdrosna , żałosna osóbka nooo:)
Kochana zdrówka dla Polusi przecudnej!

byłam u lekarza mamy z mężem zapalenie zatok i jestesmy na silnym antybiotyku bo inaczej nie da rady;-( zdycham.......Sonia poki co zdrowa, daje jej prewencyjnie wit c i nurofen na noc, mam nadzieje ze nie załapie...........

az ciezko mi uwierzyc ze skonczyła juz 10 miesiecy, jest taka duza i coraz bardziej samodzielna, szok jak to zleciało..................

byłam u lekarza mamy z mężem zapalenie zatok i jestesmy na silnym antybiotyku bo inaczej nie da rady;-( zdycham.......Sonia poki co zdrowa, daje jej prewencyjnie wit c i nurofen na noc, mam nadzieje ze nie załapie...........

az ciezko mi uwierzyc ze skonczyła juz 10 miesiecy, jest taka duza i coraz bardziej samodzielna, szok jak to zleciało..................
oj czas zasuwa bardzo szybko:)

Dzięki dziewczyny!!!! Chyba to będzie koniec znajmości bo ile można to znosić....
lenka - biedna słomaina wdowo....zobaczysz z każdym dniem będzie łatwiej...Przynajmniej u mnie tak było....Mu mieliśmy rozstanie 3,5 miesięczne i ja wtedy byłam jeszcze w ciąży i w szpitalach leżałam...więc wiem jak jest to trudne.Ale jak pisały dziewczyny TWARDA BABA z Ciebie....Proszę nam się nie mazać i wziąć się w garść!!!!!
zyrraffko - współczuję przeżyć na spacerku....Biedny mój zięć....I jak Ty go dzwigasz na to 4 piętro.....
liliti, eliza_em - zdrówka dla Was ...Dbajcie o siebie!!!!
Acha chciałam tylko powiedzieć że moje dziecię nie poszło spać po południu ....Za żadne Chiny nie chciała.....Krzyku było co nie miara....a co do kupoli...to jest już lepiej....Niedawno wprawdzie znowu była kupa ale juz trochę mniej rzadka więc chyba idzie ku lepszemu...Tym bardziej że było to 40 minut temu i narazie nic!!!!!

Dzięki dziewczyny!!!! Chyba to będzie koniec znajmości bo ile można to znosić....
lenka - biedna słomaina wdowo....zobaczysz z każdym dniem będzie łatwiej...Przynajmniej u mnie tak było....Mu mieliśmy rozstanie 3,5 miesięczne i ja wtedy byłam jeszcze w ciąży i w szpitalach leżałam...więc wiem jak jest to trudne.Ale jak pisały dziewczyny TWARDA BABA z Ciebie....Proszę nam się nie mazać i wziąć się w garść!!!!!
zyrraffko - współczuję przeżyć na spacerku....Biedny mój zięć....I jak Ty go dzwigasz na to 4 piętro.....
liliti, eliza_em - zdrówka dla Was ...Dbajcie o siebie!!!!
Acha chciałam tylko powiedzieć że moje dziecię nie poszło spać po południu ....Za żadne Chiny nie chciała.....Krzyku było co nie miara....a co do kupoli...to jest już lepiej....Niedawno wprawdzie znowu była kupa ale juz trochę mniej rzadka więc chyba idzie ku lepszemu...Tym bardziej że było to 40 minut temu i narazie nic!!!!!

Agi- U nas zawsze były 3 drzemki w ciągu dnia nie licząc rano pierwszego śniadannia po którym Jaś drzemie. Teraz mamy 2 drzemki. pierwsza około 9-10 druga około 12-13 -14 to zależy. i póżniej za chiny niemieckie ani portugalskie ani żadne nie chce zasnąć:) Ale co zauważyłam: drzemki są dłuższe niż wcześniej , zwłaszcza ta po 9 i Jas po kapieli je i zasypia:)
Coś mi się wydaje że te nasze dzidziunie malunie nam dorastają bo jeszcze chyba ze dwie cioteczki pisały że dzieci nie spią im po południu:)
Agast - Kochana !!!! Zdrówka dla Dziewczynek!!!! Ściskam Was i chorubskom mówię AAA KYSZZZZ!!!
Kochane ja po dzisisjeszym sprincie , sprzataniu , spacerku , gotowaniu nie mam siły po odpisywać... WYBACZYCIE>???

CHCIAŁAM JESZCZE ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA WCZORAJSZYM SOLENIZANTOM : NATANKOWI I KRYSTIANKOWI!!!! ORAZ DZISIEJSZEJ SOLENIZANTCE KLARUNI !!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ROŚNIJCIE ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIAKACH!!!!

reklama
Do góry