reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam ale śliczne słoneczko wyszło:-)wysłałam mała z babcią na spacerek a sama jeszcze godzinke w pracy
koriander-niezły patent przynajmiej nie trzeba się schylac ciekawe gdzie można to kupić jak Marysia zaczynała chodzic to miała same szelki tez były pomocne:-)

chetnie bym wpadła. Łukasz mnie wymęczył:))) na słońce jak wampir reaguje, parasol mi odfruwał w tym wietrze więc musiałam go pod wózek schować, wiatr mocniej zawiał to nie mógł oddechu złapać. Takie to moje dziecko wrażliwe na wszystko:))Później już było troszkę lepiej, jak mu słońce swieciło to spuścił głowę na dół i jakoś dawał radę. Potem na 4 piętro z nim, muszę chyba na jakieś ćwiczenia iść bo kondycji nie mam:)

ja to mam problemy hehe

A ja mam chwile dla siebie (dla odkurzacza raczej) bo Babcia wzięła Basie na spacer.
Ale juz odczuwam brak snu, wiec jak Basia teraz pojdzie spac kolo 17 to zdrzemne sie z nią.

Czy Wasze dzieci tez juz umieja wymuszać?
Baśka jak tylko coś nie po jej mysli, bo np nie pojdzie sie tam gdzie Ona chce, albo nie da sie jej czegos dotknąć to zaraz warczy :) Ale oczywiscie nie ze mną te numery :) Nie wie na kogo trafiła :)

Ok, ide bo Pan Odkurzacz czeka.

A ja mam chwile dla siebie (dla odkurzacza raczej) bo Babcia wzięła Basie na spacer.
Ale juz odczuwam brak snu, wiec jak Basia teraz pojdzie spac kolo 17 to zdrzemne sie z nią.

Czy Wasze dzieci tez juz umieja wymuszać?
Baśka jak tylko coś nie po jej mysli, bo np nie pojdzie sie tam gdzie Ona chce, albo nie da sie jej czegos dotknąć to zaraz warczy :) Ale oczywiscie nie ze mną te numery :) Nie wie na kogo trafiła :)

Ok, ide bo Pan Odkurzacz czeka.

ja jestem w szoku,bo kuba od jakiegos czasu mi zaczyna ''rzucac''tylkiem jak jest zly.. nie mial od kogo sie tego nauczyc,bo napewno mu nikt nie pokazal,wiec nie wiem jak to sobie wymyslil.

dziewczyny mam pytanie...od rana walcze u Polci z biegunka...W zasadzie sa to takie tylko kleksy...ale dosłownie co 15 minut....Mogę jj podac dicoflor czy to sie podaje w bardziej drastycznych sytuacjach i przy ostrzejszych biegunkach? HELP!!!!

reklama
dziewczyny mam pytanie...od rana walcze u Polci z biegunka...W zasadzie sa to takie tylko kleksy...ale dosłownie co 15 minut....Mogę jj podac dicoflor czy to sie podaje w bardziej drastycznych sytuacjach i przy ostrzejszych biegunkach? HELP!!!!

Już po 4 powinnas podac ja przynajmniej bym tak zrobiłą!!!Bo szybciej moze Ci sie odwodnic!!

Do góry